Рудар - Литекс-0:4 (0:5)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Рудар-Литекс-Втори Предварителен Кръг на ШЛ-реванш

Мнениеот vaskonti » 21 юли 2010 08:59

evgenimilenov написа:
vaskonti написа:
evgenimilenov написа:
Разликата между Левски и Литекс е че Левски си биха за 1 мач 6:0 а вие за 2 мача 5:0 общ резултат ........

Тук явно се опитваш да кажеш нещо, ама не вдявам какво. Дали не намекваш, че според броя голове Дъндлок е с около 2 класи над Рудар? Ако не намекваш това, какъв е смисъла от това изказване :?:

Прочети цялото ми мнение и ще разбереш какво намеквам , какво копираш само част от мението ми . А за тоя Бигчето :) Хапчето не си е пил явно !

Ок, ето ти целият контекст -
Ама ти сериозно ли си мислиш , че Рудар са по-добър отбор от Дъндолк ? Разликата между Левски и Литекс е че Левски си биха за 1 мач 6:0 а вие за 2 мача 5:0 общ резултат ........
Не видях с какво Рудар са по добър отбор от Дъндолк . Това че ви надиграха до 30-та мин не означава че са по-добър отбор нали ?

Какво точно се опитваш да кажеш, ако не смешен опит да изкараш Дъндолк класен отбор вкарвайки "железният"аргумент, че Левски са вкарали 6 гола за 1 мач, а Литекс 5 за два?
Питам защото вместо чисто и просто да поздравиш Литекс се чудиш как да извъртиш нещата, да омаловажиш тяхната победа и да вдигнеш стойността синята? Което си е типично синя черта, разбира се, няма кой да учудите с подобно поведение...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 21 юли 2010 09:13

Поздравления за Литекс!!! Нищо неочаквано, Рудар трябваше да вкарва и съотетно не се защитаваше с 10 човека като първия мач. Добро впечатление и направи Георги Миланов, май Червенков е добре да измисли как и Попов и и Миланов да са заедно на игрището.
Успех в следващия кръг.

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 21 юли 2010 10:10

Васконти ...... И все пак не вярвам да не си видял и другите ми мнения тъй като са кажи речи едно до друго ( а в тях повярвай ми правя точно това което на теб ти се иска ) А и не аз съм почнал да се заяждам а някои друг ... а и това че казвам истината не означава че се заяждам нали ?

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 21 юли 2010 11:05

евгени добре изглеждаш на снимката,но подобре ще излгеждаш ако не даваш неадекватните с мнения в теми за литекс ! ще се радвам да ме разбереш :)
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 21 юли 2010 11:12

Честита победа за Литекс!Определено ловешкият тим е много по-класен от черногорците и 5-0 общ резултат дори е малка разлика,изразена в голове.Очаквано вторият мач,когато Рудар не са толкова затворени в защита,паднаха повече голове.Успех по-нататък,мисля,че групите на Шампионската лига са напълно реална цел и го пожелавам на феновете на Литекс ;) Иначе за Левски,ЦСКА,Минерал Рударци,Горно Нанадолнище все си мисля,че може да се спори в съвсем различни теми,тази е за мача на шампиона на България,пък бил той и отбор,който не е приятен на някого,в най-престижния европейски клубен турнир...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 21 юли 2010 11:31

evgenimilenov написа:
SHAKOMINATORA написа:
eelche написа:браво Литекс,но дори и да продължат съдбата ще им отмъсти за купената титла този сезон тоочно преди груповата фаза на Лигата,а колегата си го каза за Бате аххаха

:lol: :lol: :lol:
Я кажи как се класирахте за ЛЕ,че сега играете срещу Дъндомолфкфкдръф?

Ама ти сериозно ли си мислиш , че Рудар са по-добър отбор от Дъндолк ? Разликата между Левски и Литекс е че Левски си биха за 1 мач 6:0 а вие за 2 мача 5:0 общ резултат ........
Не видях с какво Рудар са по добър отбор от Дъндолк . Това че ви надиграха до 30-та мин не означава че са по-добър отбор нали ? Като оставим тъпите ти коментари Шакоминаторе .. Честито на Литекс , дано бият и следващия кръг та поне да имаме 1 сигурен участник в Лига Европа .

Са ще ти кажа с какво са по-добри разбирачо като цяло Черногорското и Ирландското са един дол дренки! Разликата е, че тия са шампиони на страната си, а вашето "страшилище"
Дъндолк го дънят дори в първенството му с по 3-4 гола който го хване ;)
Да не говоим, че шампиона на Ирландия пада с 0:4 от този на Уелс вчера ти чувал ли си през живота си отбор от Уелс да бие с 4:0 в Европа :roll: Аз не! ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 21 юли 2010 13:17

Икономична игра и мач с тренировъчно темпо. Първото полувреме не го гледах, че енергото решиха точно тогава да има аварии.
Някой ако е очаквал зрелища много се е излъгал, а пред празни трибуни и няма как да се получи.
За момента е важно, че си осигурихме още 4 мача в Европа без значение как ще завършат.
Включването на Ивайло Петков беше гениално решение на Червенков, а и Ивайло раздава много добри пасове. Гошо Миланов продължили да се развива така, го чака светло бъдеще във футбола. Брату си личи, че е класа и умее да се пласира и да изолиза защитата, а четвъртият гол беше много труден като изпълнение.
Йеленкович изживява втора младост, с играта си радва яко.

Не съдете том, той е още с контузия на рамото и не е възстановен, на тренировки дори играе с превръзки.

Сега с включването на Берберович и Дока като се възстанови отборът ще покаже истинският си облик.

В турнирен мач е важно да продължиш напред. Срещу подобен съперник толкова, срещу по-силен ще е по-добре.
Изображение

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 21 юли 2010 15:14

big4eto написа:евгени добре изглеждаш на снимката,но подобре ще излгеждаш ако не даваш неадекватните с мнения в теми за литекс ! ще се радвам да ме разбереш :)

Ако моите мнения са неадекватни то погледни твоето мнение 1-2 страници по-назаде ;)
Дето имаше думички като "кур" и "тапаци" и прочие :oops:

urkoto

Мнениеот urkoto » 21 юли 2010 17:45

Аре ве ей, спъвай бе, не разбра ли, че никой не го интересува и на никой не му се занимава с комплексираната ти психика. Ебаси палячото
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Върни се в “Литекс”