bobby198 написа:Защо ли си мисля,че литекс може и да направят простотията и да се издънат в черна гора.
Не само ти мислиш така ! Изобщо няма да им е лесно на латекса ,иначе им трябва бърз гол и мача заспива .
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
bobby198 написа:Защо ли си мисля,че литекс може и да направят простотията и да се издънат в черна гора.
M.V.B. написа:bobby198 написа:Защо ли си мисля,че литекс може и да направят простотията и да се издънат в черна гора.
Не само ти мислиш така ! Изобщо няма да им е лесно на латекса ,иначе им трябва бърз гол и мача заспива .
Chalakov написа:M.V.B. написа:bobby198 написа:Защо ли си мисля,че литекс може и да направят простотията и да се издънат в черна гора.
Май, май само вие мислите така, подкрепяйте Българското бе хора, БЪЛГАРИ СМЕ ПРЕДИ ВСИЧКО!!!
bobby198 написа:Някъде да четеш,че няма да ги подкрепя ме,просто ме дразни голямото самочувствие на тоя ЧЕРВЕНКОВ
Chalakov написа:M.V.B. написа:bobby198 написа:Защо ли си мисля,че литекс може и да направят простотията и да се издънат в черна гора.
Май, май само вие мислите така, подкрепяйте Българското бе хора, БЪЛГАРИ СМЕ ПРЕДИ ВСИЧКО!!!
Chalakov написа:Спокойно Анти-Българино, никой не съм подкрепяй си Турските отбори тогава, дейб* и малките помий!Българското се подкрепя винаги, проумейте си го в тъпите глави!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост