Рудар - Литекс-0:4 (0:5)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
M.V.B.

Re: Рудар-Литекс-Втори Предварителен Кръг на ШЛ-реванш

Мнениеот M.V.B. » 20 юли 2010 14:11

bobby198 написа:Защо ли си мисля,че литекс може и да направят простотията и да се издънат в черна гора. :)

Не само ти мислиш така ! Изобщо няма да им е лесно на латекса ,иначе им трябва бърз гол и мача заспива .

Chalakov
Контакти:

Мнениеот Chalakov » 20 юли 2010 14:21

M.V.B. написа:
bobby198 написа:Защо ли си мисля,че литекс може и да направят простотията и да се издънат в черна гора. :)

Не само ти мислиш така ! Изобщо няма да им е лесно на латекса ,иначе им трябва бърз гол и мача заспива .

Май, май само вие мислите така, подкрепяйте Българското бе хора, БЪЛГАРИ СМЕ ПРЕДИ ВСИЧКО!!!

Потребителски аватар
bobby198
Контакти:

Мнениеот bobby198 » 20 юли 2010 14:42

Chalakov написа:
M.V.B. написа:

Май, май само вие мислите така, подкрепяйте Българското бе хора, БЪЛГАРИ СМЕ ПРЕДИ ВСИЧКО!!!

Някъде да четеш,че няма да ги подкрепя ме,просто ме дразни голямото самочувствие на тоя ЧЕРВЕНКОВ ;)
Изображение

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 20 юли 2010 15:01

bobby198 написа:Някъде да четеш,че няма да ги подкрепя ме,просто ме дразни голямото самочувствие на тоя ЧЕРВЕНКОВ ;)

И затова реши да вземеш пример от него и ти също да дразниш. :lol:

Победа за третия ни гранд с 2,3:0 давам аз. ;)

Потребителски аватар
M.V.B.

Мнениеот M.V.B. » 20 юли 2010 15:17

Chalakov написа:
M.V.B. написа:

Вземи първо прочети какво е писано и после си пускай коментарите !
Иначе ти КОЙ си , за да ми казваш кого да подкрепя ?

Chalakov
Контакти:

Мнениеот Chalakov » 20 юли 2010 15:21

Спокойно Анти-Българино, никой не съм подкрепяй си Турските отбори тогава, дейб* и малките помий! :x Българското се подкрепя винаги, проумейте си го в тъпите глави!

Потребителски аватар
andre agasi
Контакти:

Мнениеот andre agasi » 20 юли 2010 15:24

ти па кой беше та да ни интересува кой подкрепяш

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 юли 2010 15:41

Фен съм на ЦСКА, но, разбира се, подкрепям ловчанлии "с три ръце". В първия мач се видя, че Литекс е много по-добрият отбор. На реванша ще бият, и то лесно. Миналата година Черно море също биха минимално у дома Искра Стал, но после навън без проблеми взеха мача с 0-3. Нищо чудно и сега да стане така в полза на българския отбор. В най-лошия случай може да се повтори това, което беше на мачовете на ЦСКА миналия сезон срещу Дери Сити, когато след 1-0 у дома като гости дълго трябваше да чакаме, но надигравахме домакините, вкарахме 1 гол за успокоение, а после се отпуснахме и допуснахме гол за 1-1, който по никакъв начин не беше фатален. И в двата случая се видя кой е по-добрият отбор. И този път ще се види. По-скоро смятам, че ще се случи това, което на мача Искра - Ч. море, защото просто не вярвам как литекс може да допусне гол срещу този противник. Прогноза: 0-2 или 0-3. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Бий_Чорбата
Контакти:

Мнениеот Бий_Чорбата » 20 юли 2010 16:22

Chalakov написа:Спокойно Анти-Българино, никой не съм подкрепяй си Турските отбори тогава, дейб* и малките помий! :x Българското се подкрепя винаги, проумейте си го в тъпите глави!

Хей мишок , вземи се скрий в дупката си и не давай оценки кой е българин и кой не е !!!
Значи като ми е през онази работа за ловешките селяни и аз ли съм Анти - Българин бе селски идиот ?
Питай какво направиха свинете на мача на 3-ти Март между Левски - Ливърпул и тогава помисли кой какъв е , а твоите наизустени коментарчета си ги заври там където слънце не те е огрявало !!!

Върни се в “Литекс”