ЛИТЕКС отново шампион според букмейкърите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

big4eto
Контакти:

Re: ЛИТЕКС отново шампион според букмейкърите

Мнениеот big4eto » 20 юли 2010 10:59

евгени пак е неподготвен с изказванията си,но ние сме му свикнали и знаем колко е ограничен умственно :lol: а това че Литекс пак ще е шампион лично аз нямам самнения ! феновете на грандовете нека се надяват няма лошо в това но с толкова много нови играчи и с нови тренйори нямат шанс според мен !
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

Потребителски аватар
IVAN.CYPRUS.BLUE

Мнениеот IVAN.CYPRUS.BLUE » 20 юли 2010 11:07

Глупости на таркалета.Още днес след мача с Рудар ,Червенков ще получи червен картон от джуджето.После всичко идва на мястото си.Иво Попов заедно с Нифлор се продават,Венков също е пътник.Е,за какво говорим.Литекс шампион ,да ама не.Може но след 5/6 години.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ.

Потребителски аватар
IVAN.CYPRUS.BLUE

Мнениеот IVAN.CYPRUS.BLUE » 20 юли 2010 11:17

gRizzley написа:Наистина няма как да стане , защото ЦСКА ще е новият шампион , Левски ще са 2-ри , а Литех 3 -ти

Да,няма как да стане Литекс шампион.Но пък за цска е още по трудно.Още е много рано да си избираме шампиона.Почакаите,още не е започнало първенството.Да видим първо какво ще стане в ШЛ и ЛЕ.До година някаде окло месец май ,ще ви кажа че шампиона е ЛЕВСКИ.Втори ще е ЛТЕКС трети незнам кой а за цска не се зане изобщо.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 20 юли 2010 11:25

стига ви толко друга титла чак след 9 години и нека Гришата продължава да строи къщички за кученца и пиленца ;)
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 20 юли 2010 11:29

gRizzley написа:Наистина няма как да стане , защото ЦСКА ще е новият шампион , Левски ще са 2-ри , а Литех 3 -ти

Да не си чел предсказанията на Теодора Стефанова. Това и бешедадено от извънземното за миналата година
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 20 юли 2010 11:33

По времето на Батето беше лесно. Решава кой да е шампион и готово. Сега е трудно да се прогнозира.

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 20 юли 2010 11:39

кривогледите фенове от гейарена да замалчат защото няма как букмеикърите да не са преценили кои е с наи-голям шанс за шампион просто те са си направили сметка и няма да сложат Литекс като фаворит и да губят пари,а зависта ви е голяма но догодина пак ще ревете сини крави !!! :twisted:
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 20 юли 2010 11:54

big4eto написа:кривогледите фенове от гейарена да замалчат защото няма как букмеикърите да не са преценили кои е с наи-голям шанс за шампион просто те са си направили сметка и няма да сложат Литекс като фаворит и да губят пари,а зависта ви е голяма но догодина пак ще ревете сини крави !!! :twisted:

Колко превила на форум.гонг.бг са нарушени от потребителя в този пост?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 20 юли 2010 11:58

[offtopic]
["big4eto"]Eвгени пак е неподготвен с изказванията си,но ние сме му свикнали и знаем колко е ограничен умствено :lol: ,а това че Литекс пак ще е шампион лично аз нямам съмнения ! Феновете на грандовете нека се надяват няма лошо в това ,но с толкова много нови играчи и с нови треньори нямат шанс според мен !
[/offtopic]

big4eto малко по-грамотно пиши ,моето момче ! :oops:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 юли 2010 12:15

Ама много нисък тоя коефицент на Левски !
Не съм доволен .... трябваше да е поне >5< ... че като сложа 50 кинта, да гушна 250 ! .. :mrgreen:
Сега трябва да слагам 100 лв. че да имам няква файда !
Абе .... ще реша допълнително, но задължително ще заложа на Синьо, че ми е кеф да печеля !
Независимо колко .... важна е тръпката !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Върни се в “Литекс”