Гриша Ганчев отива в сектор "Б"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Гриша Ганчев отива в сектор "Б"
казах че като не ви харесва отбора,стадиона,президента,играчите и феновете просто нямате място в тая тема, а това че умирате от яд че този малак град от провинцията мачка вашите грандове си личи от километри ! много има да мечтаете за такав отбор,стадион,президент и верни фенове ! злобата е лошо качество и понеже не го притежавам желая успех на левски довечера !
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!
Ми аз честно да ти кажа, не си пожелавам да имам нищо, от това което изброи. Отношението ми към Гришата вече го знаеш, стадион за 7 хиляди би било мъка за нас, вместо мечта, но това с феновете изби рибата. Фенове сега, и при първата загуба пак ще сте 70 на стадиона. Добре, че Гришо плаща екскурзиите.
Колкото до мачкането, можеш ли да ми споделиш баланса между Литекс и Левски, да проследим мачкането?
Колкото до мачкането, можеш ли да ми споделиш баланса между Литекс и Левски, да проследим мачкането?
Няма по тъп и глупав спор в целия форум като в тази тема 
Не е важно един отбор колко фенове има, а колко ходят на стадиона. За мача с Рудар както вече писах с официални лица, с пазачи, чистачи, на Ганчев кучето
и т.н. на стадиона бяхме 6950 човека. Това за Ловеч си е много добра цифра, ако някой тук е очаквал 15 000 си е лично негов проблем. Стадиона е с капацитет малко над 7 000 и когато е почти пълен значи мача е добре посетен.
Относно Левски, Герена мисля че е около 27 000 стига да не греша, всякаква цифра под 13 000 то ест половината капацитет е срамно и слабо посетено.
Ние с Рудар бяхме около 6950 и ни подигравате, че сме били малко, довечера на Герена ако има 8 000 много ли ще бъдат?

Не е важно един отбор колко фенове има, а колко ходят на стадиона. За мача с Рудар както вече писах с официални лица, с пазачи, чистачи, на Ганчев кучето

Относно Левски, Герена мисля че е около 27 000 стига да не греша, всякаква цифра под 13 000 то ест половината капацитет е срамно и слабо посетено.
Ние с Рудар бяхме около 6950 и ни подигравате, че сме били малко, довечера на Герена ако има 8 000 много ли ще бъдат?

ти наистина си мазохист приятел
какво да ти говоря за мачкането ще ти споделя 2 случая само а ти си прави извода
парвия е от далечната 1996 год в мач за купата на българия литекс играе в Б група и побеждава като домакин левски с 2-0 на ответния мач на които сащо присаствах спомням си беше парви мач на герена за левски от доста години парвото полувреме заваршва 0-1 за литекс започва второто полувреме а садята не му помня името вкара литекс в малкото наказателно поле
90 мин резултат 3-1 за левски дават се 3 мин продалжение обаче наглия садя милиционер от незнам кое РПУ ж СФ казва играе се до гол за левски идва 99 мин младия вратар на левски Иванков е център нападател събаря трима играчи на литекс и прави невероятен пас и голллллллллллллллллллллллл .................. така другият мач е в ловеч след 1-0 за литекс на полувремето изчезва вратарян на литекс (пруня-национал на румания) появява се 2 мин преди края на почивката и казва че е давал интервю . започва второто полувреме за 15 мин този вратар си вкара 2 автоогола и 1 полуавтогол и следва смяна, на другия ден сащия вратар признава на Гриша Ганчев как е продал мача на полувремето . ти си прави изводите какви са победите на левски над литекс
и все пак успех довечера и вижте колко фена ще има на стадиона,че досега са продадени 2800 билета 

"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!
big4eto, като те гледам как пишеш не ти давам повече от 15-16 годишна възраст, та едва ли помниш 1996 каквото и да е било, не се сърди, но прекалено много се вживяваш в някои неща които не са толкова важни. В един пост си писал, че Литекс има 3 купи на България и още в него ми стана ясно за теб. Споделяй си мнението, но бъди умерен.
Поста ми е приятелски съвет и нищо повече.
Поста ми е приятелски съвет и нищо повече.

на 2 пати повече от годините които предположи съм кадето съм писал че купите са 3 е грешка в писането купите са 4 и сам бил на жсеки един от финалите
според мен ти си по-малкия от двама ни и едва ли помниш всичко което помня аз 

Тоя па за съдии взел да говори, особенно след тая година... баси пича.
А що два случая само каза, нали баланс нещо щеше да покажеш - да видя кой кого е мачкал...
баланса е в полза на левски казах го,но изтъкнах причините за това няма как да се играе срещу 14 човека всички победи на левски срещу литекс са плод на МВР чернодрешковци
Да де, когато падате съдията е виновен. Колко типично. Разбира се, някак пропусна темата с последната година
За онова 6-2 два дни след 1-0 за купата пак ли съдията беше виновен?

За онова 6-2 два дни след 1-0 за купата пак ли съдията беше виновен?

evgenimilenov написа:tprodanov написа:big4eto написа:ами много просто в ловеч 1/3 от населението беше на стадиона грандовете даите 1/5 от населението на софия няма да добавяме феновете на левски от столипиново че с тях трябва да станете 500 000
Колкото е по-малко едно населено място, толкова е по-голям процента на посещаемост. Лондон като е 10 млн по 2млн ли искаш да ходят на мач? Стига глупости... да не говорим, че Литекс е единствения отбор в града и на практика друго забавление там няма. В София има 5 отбора в А група и още куп неща, които хората могат да правят.
Като сте тръгнали, що не се сравнявате с Хофенхайм, че там процентите са още по-драстични?
Пармалате, много страни в ЕС намаляват като население!
Доста истина има в думите му