Гриша Ганчев отива в сектор "Б"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Re: Гриша Ганчев отива в сектор "Б"

Мнениеот evgenimilenov » 15 юли 2010 12:46

evgenimilenov написа:
big4eto написа:евгени кажи ми 1 от тези отбори които изреди да има 5 домакински загуби от средняшки отбори ?

12 Dec, 17:30 Manchester United 0 - 1 Aston Villa
3 Jan, 13:00 Manchester United 0 - 1 Leeds United
Juventus 2-3 Napoli
Juventus 1-2 Catania
Juventus 0-2 Palermo
uventus 2-3 Parma
Като Юве имат куп Х-ове като домакини и куп Х-ове и загуби като гости

Марзи ме да ти търся и др. резултати , но ето че ги има

+ 1ˆ GIORNATA- 24/1/10: Juventus 1-2 Roma

Кво да ти показвам ? Те Юве имат сигурно 10-15 Х-а и още 6-7 загуби като Гост

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 15 юли 2010 12:47

Бигче не усещаш ли как леко леко те оставиха сам самичак ? ........ нормално хората се усетиха на време ..... и аз смятам така да направя!
До нови срещи

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 15 юли 2010 12:51

big4eto написа:хахахахахахах тогава в българия пич единственият човек които законно имаше право да внася гориво беше гриша ганчев така че искаш да кажеш че сам си е откраднал цистерните :Д евгени никаде не ми показа 5 домакински загуби на 1 колос поне , не казвам 5 загуби общо на всички отбори а на 1 :Д

Прав си. Гришата е един честен човек..Вечно под власта на Нора Ананиева. Как си натрупа първоначалния капитал? Какво ще кажеш за едно източване към 300млн на ПИБ? Какво става с пещерата Микре? Нещо за купуване на гласове на последните избори?

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 15 юли 2010 12:52

ето тук показа колко си зле умственно отбора на рома не се ли бореше за шампион до последния кръг ? и ако сравняваш рома с черноморец,берое сливен ок ясен си ми
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

ivanpnikolov
Контакти:

Мнениеот ivanpnikolov » 15 юли 2010 12:57

Този евгени е много тъп

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 15 юли 2010 12:58

тпроданов ваобще не си в час казах ти пич :) ганчев има собствена банка и не е източил нищо нито нора ананиева му е дала рамо нито е купил гласове на последните избори в микре нито има пещера там и ще се обоснова за всичко.1-ЦКБ е негова . 2-нора ананиева я сварзаха с него понеже по неино време беше кризата за гориво а само тои имаше право да го вкарва в БГ. 3- на микре кмета се казва валентин и е в затвора за измами и няма нищо общо с Г.Ганчев . 4- тая пещера кадето и казваш микренска в същност е угърчинска и е празна като твоята глава . дано сега поне разбереш истината и да не говориш за неща които са ти далеч от погледа
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 15 юли 2010 13:00

Добре, добре. Гришата е ангел. Парите са му изкарани с честен труд.. баси хората има. То така е, като се набират фенове с безплатни екскурзии на хранилка...

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 15 юли 2010 13:04

evgenimilenov написа:
big4eto написа:евгени за 13 год 3 пати шампиони 3 пати носители на купата почти нов стадион супер отбор за бг стандарти кажи ми за кое да го мразим а вие не мразите паткоф вие искате да го убиете но тои е мишок и не идва на стадиона

Както казах нямате фенове че да го мразите а и за какво да го мразите ? За дето ви е купил 2 титли ли ? А ви виждам и на вас Европоходите - Много се смяхме на Левски заради БАТЕ ама ..... 5:1 ли 4:1 ли не помня колко ви смачкаха ..... а слушах коментатора на мача Литекс - Рудар ......... някаква загуба имахте 11:2 ли или колко .... от Спарта прага мисля :oops:

Загубата не е от Спарта Прага,а от Спартак Москва.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 15 юли 2010 13:22

ТРИФОН ПОПОВ-пред официялния саит на Литекс - Публиката в Ловеч този път се представи много добре?
- Благодаря им. Много отдавна не бя виждал стадиона така пълен. Феновете създадоха невероятна атмосфера по трибуните, която изцяло бе от помощ на отбора. Това е бъдещето. Ние създадохме на привържениците добри условия, те ни отвърнаха със същото на срещата с Рудар. Особено на феновете в южната трибуна. Не си спомням на ловешки терен да е имало мексиканска вълна. Доскоро имаше само два отбора в Бълргалия - Левски и ЦСКА. Ние сме млад тим. Целтта ни е да привлечем запалянковци и на наша страна от всички крайща на България.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 15 юли 2010 13:29

evgenimilenov написа:
big4eto написа:абе колосите ще ги видим на мегадербито им бе не се караите и когато видите боклукчиите в агитката или батков в агитката говорете смешници !!! мразите си президентите а ние нашия си го уважаваме 10 години да ни гоните а ние да бягаме кам вас неможе да ни стигнете!!! нямате стадиони нямате отбори нямате фенове !!! това че ходите по 3000 на домакинските си мачове а в ловеч сме по 1500 е така но вие твардите че сте колоси но кажете един голям отбор на запад които не си пални стадиона ? няма такав отбор а малките отбори от провинцията с малки стадиони с малко публика но вярна

Най ми стана смешно от нямате фенове от твоята уста ( пръсти ) . А помниш ли 2006-та година .... а 2007-ма ? ..... да ти дам линк с клипове да видиш колко няма публика левски , когато стадиона е пепълнен ?

Колко жалко звучи. 2006-2007 колко велики бяхме като поиграхме малко футбол, ама сега сме в криза и не ходим. Колко пъти имаше 40 хил. на мач на ПФК Левски? 4 пъти: Шалке, Челси, Барселона, Вердер. По колко ходеха на мачовете от първенството? Борусия Д и Ливърпул са в криза, ама стадионите им не са заети само на 1/3. Какви комплекси, бате не е истина.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Литекс”