Публиката на Литекс, БРАВО!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: Публиката на Литекс, БРАВО!

Мнениеот lisynger » 13 юли 2010 22:54

И на мен ми направи впечатление, че бяха повече хора на стадиона от обичайно заподозрените 57 души :mrgreen:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 13 юли 2010 22:58

Щом не се сещаш, ще ти кажа кога е имало друг път :

ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - "Левски"
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - Миньор
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЦСКА
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 13 юли 2010 23:00

Бяха доста шумни днес, но някои рефрени, които чух от ловешката агитка, ми се сториха много познати. :mrgreen: Все пак, браво!

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 13 юли 2010 23:03

Мен неприятно впечталение ми напарви това, че публиката се активизира чак към 70-тата минута, до тогава си бяха сравнително тихи. Иначе браво, че успяха да си напълнят стадиона, нещо което се случва често.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 13 юли 2010 23:04

Имат още много да правят докато настигнат големите агитки, но все пак е похвално, че най-накрая(след колко, 12-13 години?) се появиха и фенове на тоя стадион и правеха нещо, освен да псуват и да викат 'Литекс, Литекс' . Аз лично се надявам скоро да не ми дават повод да им се смея за това, че са малко или че са пасивни!

betman
Контакти:

Мнениеот betman » 13 юли 2010 23:12

evgenimilenov написа:Ami po princip e smeshno da se "opitvat" da pravqt meksikanska vylna tochno fenovete na Liteks poradi prostata pri4ina 4e ako shte se pravi dadenata vylna , to tq trqbva da se pravi ot mnogo hora. Prosto nito mi izglejdashe "krasivo" nito "dobre" i drugi takiva izrazi a po skoro "smeshno" i "typo" . E daite da se sabirat na vsi4ki ma4ove po 100-tima 4oveka i da si pravqt meksikanski valni i posle da se hvali publikata . Aide molq vi se . Shte me izvinqvate che pisha na latinica , no Flex Type-a mi neshto ne me slusha . Ne iskam da obidq publikata ili otbora na Liteks , no MOLQ VI , NE PRAVETE TAKA NIKOGA POVECHE ! :|

Колега, явно не си бил на стадиона..... Аз лично не го очаквах, но при капацитет 7600 поне 7000 бяха пълни. Правостоящи нямаше заради наредбите на УЕФА. А вълната не изглеждаше никак лошо.... И при град, който няма и 20 000, смятай какъв е процента на стадиона... Не плачете за домакинските мачове в А група, че ходели по 1000-2000 - това пак е 10% от населението.... да не обиждам софийските "грандове", но при тях този показател сериозно куца.....ай със здраве!

rkk
Контакти:

Мнениеот rkk » 13 юли 2010 23:17

Пич, нито имаше 7 хилки на стадиона, нито Ловеч е 20 хилки, не се излагайте.

Иначе като се има предвид обикновеното състояние на "агитката" на Литекс, неска си бяха идеални направо.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 13 юли 2010 23:19

betman написа:
evgenimilenov написа:Ami po princip e smeshno da se "opitvat" da pravqt meksikanska vylna tochno fenovete na Liteks poradi prostata pri4ina 4e ako shte se pravi dadenata vylna , to tq trqbva da se pravi ot mnogo hora. Prosto nito mi izglejdashe "krasivo" nito "dobre" i drugi takiva izrazi a po skoro "smeshno" i "typo" . E daite da se sabirat na vsi4ki ma4ove po 100-tima 4oveka i da si pravqt meksikanski valni i posle da se hvali publikata . Aide molq vi se . Shte me izvinqvate che pisha na latinica , no Flex Type-a mi neshto ne me slusha . Ne iskam da obidq publikata ili otbora na Liteks , no MOLQ VI , NE PRAVETE TAKA NIKOGA POVECHE ! :|

Колега, явно не си бил на стадиона..... Аз лично не го очаквах, но при капацитет 7600 поне 7000 бяха пълни. Правостоящи нямаше заради наредбите на УЕФА. А вълната не изглеждаше никак лошо.... И при град, който няма и 20 000, смятай какъв е процента на стадиона... Не плачете за домакинските мачове в А група, че ходели по 1000-2000 - това пак е 10% от населението.... да не обиждам софийските "грандове", но при тях този показател сериозно куца.....ай със здраве!

Всъщност е 65 000 населението на Ловеч. :lol:
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

betman
Контакти:

Мнениеот betman » 13 юли 2010 23:22

Червени_шампиони написа:
betman написа:

Всъщност е 65 000 населението на Ловеч. :lol:

65 000 по данни от бай Тошово време.... :)
последно беше 44 000....ще видим напролет при новото броене.... а всъщност половината от тях са или в чужбина или в други градове...

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 13 юли 2010 23:27

И кво ти е толкова смешно ? София като е 2 000 000 да не би да ходите по 200 000 на мач :?: 10% от града са биле малко ли ти се струват :? Разбирам да ходите по 70-80 000 на мач и да им се смеете ама при положение че в повечето случаи и при вас е същото не знам за кво плямпате толкоз ;)

Върни се в “Литекс”