Публиката на Литекс, БРАВО!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Публиката на Литекс, БРАВО!
И на мен ми направи впечатление, че бяха повече хора на стадиона от обичайно заподозрените 57 души 

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Щом не се сещаш, ще ти кажа кога е имало друг път :
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - "Левски"
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - Миньор
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЦСКА
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - "Левски"
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - Миньор
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЦСКА
[center]
[/center]

- david_villa
- Контакти:
Бяха доста шумни днес, но някои рефрени, които чух от ловешката агитка, ми се сториха много познати.
Все пак, браво!

Мен неприятно впечталение ми напарви това, че публиката се активизира чак към 70-тата минута, до тогава си бяха сравнително тихи. Иначе браво, че успяха да си напълнят стадиона, нещо което се случва често.
Имат още много да правят докато настигнат големите агитки, но все пак е похвално, че най-накрая(след колко, 12-13 години?) се появиха и фенове на тоя стадион и правеха нещо, освен да псуват и да викат 'Литекс, Литекс' . Аз лично се надявам скоро да не ми дават повод да им се смея за това, че са малко или че са пасивни!
evgenimilenov написа:Ami po princip e smeshno da se "opitvat" da pravqt meksikanska vylna tochno fenovete na Liteks poradi prostata pri4ina 4e ako shte se pravi dadenata vylna , to tq trqbva da se pravi ot mnogo hora. Prosto nito mi izglejdashe "krasivo" nito "dobre" i drugi takiva izrazi a po skoro "smeshno" i "typo" . E daite da se sabirat na vsi4ki ma4ove po 100-tima 4oveka i da si pravqt meksikanski valni i posle da se hvali publikata . Aide molq vi se . Shte me izvinqvate che pisha na latinica , no Flex Type-a mi neshto ne me slusha . Ne iskam da obidq publikata ili otbora na Liteks , no MOLQ VI , NE PRAVETE TAKA NIKOGA POVECHE !
Колега, явно не си бил на стадиона..... Аз лично не го очаквах, но при капацитет 7600 поне 7000 бяха пълни. Правостоящи нямаше заради наредбите на УЕФА. А вълната не изглеждаше никак лошо.... И при град, който няма и 20 000, смятай какъв е процента на стадиона... Не плачете за домакинските мачове в А група, че ходели по 1000-2000 - това пак е 10% от населението.... да не обиждам софийските "грандове", но при тях този показател сериозно куца.....ай със здраве!
Пич, нито имаше 7 хилки на стадиона, нито Ловеч е 20 хилки, не се излагайте.
Иначе като се има предвид обикновеното състояние на "агитката" на Литекс, неска си бяха идеални направо.
Иначе като се има предвид обикновеното състояние на "агитката" на Литекс, неска си бяха идеални направо.
- Червени_шампиони
- Контакти:
betman написа:evgenimilenov написа:Ami po princip e smeshno da se "opitvat" da pravqt meksikanska vylna tochno fenovete na Liteks poradi prostata pri4ina 4e ako shte se pravi dadenata vylna , to tq trqbva da se pravi ot mnogo hora. Prosto nito mi izglejdashe "krasivo" nito "dobre" i drugi takiva izrazi a po skoro "smeshno" i "typo" . E daite da se sabirat na vsi4ki ma4ove po 100-tima 4oveka i da si pravqt meksikanski valni i posle da se hvali publikata . Aide molq vi se . Shte me izvinqvate che pisha na latinica , no Flex Type-a mi neshto ne me slusha . Ne iskam da obidq publikata ili otbora na Liteks , no MOLQ VI , NE PRAVETE TAKA NIKOGA POVECHE !
Колега, явно не си бил на стадиона..... Аз лично не го очаквах, но при капацитет 7600 поне 7000 бяха пълни. Правостоящи нямаше заради наредбите на УЕФА. А вълната не изглеждаше никак лошо.... И при град, който няма и 20 000, смятай какъв е процента на стадиона... Не плачете за домакинските мачове в А група, че ходели по 1000-2000 - това пак е 10% от населението.... да не обиждам софийските "грандове", но при тях този показател сериозно куца.....ай със здраве!
Всъщност е 65 000 населението на Ловеч.

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Червени_шампиони написа:betman написа:evgenimilenov написа:Ami po princip e smeshno da se "opitvat" da pravqt meksikanska vylna tochno fenovete na Liteks poradi prostata pri4ina 4e ako shte se pravi dadenata vylna , to tq trqbva da se pravi ot mnogo hora. Prosto nito mi izglejdashe "krasivo" nito "dobre" i drugi takiva izrazi a po skoro "smeshno" i "typo" . E daite da se sabirat na vsi4ki ma4ove po 100-tima 4oveka i da si pravqt meksikanski valni i posle da se hvali publikata . Aide molq vi se . Shte me izvinqvate che pisha na latinica , no Flex Type-a mi neshto ne me slusha . Ne iskam da obidq publikata ili otbora na Liteks , no MOLQ VI , NE PRAVETE TAKA NIKOGA POVECHE !
Всъщност е 65 000 населението на Ловеч.
65 000 по данни от бай Тошово време....

последно беше 44 000....ще видим напролет при новото броене.... а всъщност половината от тях са или в чужбина или в други градове...
- za nas e toj religiq
- Контакти:
И кво ти е толкова смешно ? София като е 2 000 000 да не би да ходите по 200 000 на мач
10% от града са биле малко ли ти се струват
Разбирам да ходите по 70-80 000 на мач и да им се смеете ама при положение че в повечето случаи и при вас е същото не знам за кво плямпате толкоз