kokic1986 написа:pomiqrat написа:Явно мечтите ми са по-големи и подсъзнантелно съм тръгнал към света.
[offtopic]Нали знаеш - "Човек е голям колкото са големи мечтите му" - не помня кой го беше казал ...

[offtopic]Бойко Борисов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
kokic1986 написа:pomiqrat написа:Явно мечтите ми са по-големи и подсъзнантелно съм тръгнал към света.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:kokic1986 написа:pomiqrat написа:Явно мечтите ми са по-големи и подсъзнантелно съм тръгнал към света.
[offtopic]Нали знаеш - "Човек е голям колкото са големи мечтите му" - не помня кой го беше казал ...[/offtopic]
[offtopic]Бойко Борисов[/offtopic]
kokic1986 написа:pomiqrat написа:Как се завладава свят с 50 хил войска, от която една част не могат да си сглобят оръжието и да стрелят, другата е пияна, а третата е в Афганистан и Ирак, с амортизирали бойни самолети и танкове
Първо - автора не е казал , че ще завладява целия свят , а само ЕвропаВторо - тая пияната част нарочно я държат в опиянение за да може после като им вземат пиенето да се бият като обезумели
и трето - тия дето са в Ирак и Авганистан са скритие козове и ще атакуват врага в тила
Нищо не разбираш от военна тактика да му се не види !!!
![]()
![]()
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:[offtopic]Обикновено вече всичко му се приписва на него. Все пак той е Големият брат[/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта