И в София може, повярвай ми, но трябва рационални мислене.
Бас хващам, че вътре в стадион Българска армия без да се излиза извън него може да се направи 40 000 ултра модерен стадион с молове и т.н., и никой няма да има как да забрани същото, тъй като то ще е в самият стадион.
Литекс шокира Европа - стадионът готов на 48-ия ден
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс шокира Европа - стадионът готов на 48-ия ден
Ами те хората идеен проект показаха, тоя на бас щял да се хваща, че е възможно! Проблема е, че никой не позволява да се строи на мястото на стадиона! Казват, че само ремонт можело да се прави, защото знаят, че никой няма да иска да прави само ремонт! Сигурен съм, че ако решим да правим ремонт на "Армията" пак ще има някакви проблеми! Онзи галфон Диков вече каза, че не можело да се пипат храстите по насипа, та какво остава за няколкото саморасли дръвчета!
По мое мнение, ако ще се прави нещо като на Литекс, по-добре да си играем на националния стадион! Да не се засягат ловчанлии. Стадиона за Ловеч си е много добре, малко грезен централен сектор, но като цяло е добре! Може би е по-добре в малките градове да се построи нещо такова, отколкото да се правят само проекти и нищо конкретно (като в Мездра примерно).
По мое мнение, ако ще се прави нещо като на Литекс, по-добре да си играем на националния стадион! Да не се засягат ловчанлии. Стадиона за Ловеч си е много добре, малко грезен централен сектор, но като цяло е добре! Може би е по-добре в малките градове да се построи нещо такова, отколкото да се правят само проекти и нищо конкретно (като в Мездра примерно).
Oreh написа:Ами те хората идеен проект показаха, тоя на бас щял да се хваща, че е възможно! Проблема е, че никой не позволява да се строи на мястото на стадиона! Казват, че само ремонт можело да се прави, защото знаят, че никой няма да иска да прави само ремонт!
Ако ТИТАН и те са гъвкави и запознати като теб скоро няма да има стадион.
Виждал ли стадион вътре в стадиона и няма да се барне едно стръкче трева от парка и никой няма да може да се противи?

PFC Litex написа:И в София може, повярвай ми, но трябва рационални мислене.
Бас хващам, че вътре в стадион Българска армия без да се излиза извън него може да се направи 40 000 ултра модерен стадион с молове и т.н., и никой няма да има как да забрани същото, тъй като то ще е в самият стадион.
Очевидно, не си запознат в детайли с разногласията между клуба и общината в лицето на Диков.А хората, които се нагърбиха с проекта и евентуалното му изпълнение, мислят много по-рационално от мен и теб..бъди сигурен в това.Трагедията е , че който разреши подобно строителство и то се осъществи, ще стане почетен гражданин на София, но за сега такъв човек няма.Нима, не затварят половината център заради кърпене на дупки, за изграждане на аутлети и куп други глупости.София заслужава точно това бижу на точно това място, но не заслужава хората от които зависи изграждането му.Много е неприятно, когато обиколиш някоя голяма Европейска столица, да установиш, че нашата е на светлинни години от нея.Държавата трябва да помага, не с пари, а просто , като не създава пречки за подобни , бих казал от национално значение проекти
TPAtkov написа:PFC Litex написа:И в София може, повярвай ми, но трябва рационални мислене.
Очевидно, не си запознат в детайли с разногласията между клуба и общината в лицето на Диков.А хората, които се нагърбиха с проекта и евентуалното му изпълнение, мислят много по-рационално от мен и теб..бъди сигурен в това.
разногласията са заради парка и бла-бла-бла и точно хората които са се нагърбили ако бяха представили стадион в стадиона, нямаше да има никакви спънки, тъй като няма за какво да се хванат.