Ами да се надявам да бием,пък то на края ще си проличи!

Според мен ще е срамота да не бием Барселона с такава трагична защита с каквато са в момента.Вярно че вкарват много лесно,но пък ние трябва да нападаме.Миналата година не беше разумно да се напада,но сега според мен трябва от първата до последната минута - атака и пак атака.Няколко отбора показаха как трябва да се играе срещу Барселона и се надявам Мауриньо да е записвал.Според отбора който най-много ми допадна как играе срещу Барселона,беше Атлетик Билбао.Като цяло мисля че много малко отбори са играли с такава тактика,а тя беше: Независимо къде се намира футболиста на Барселона ( ако ще да е извън игралното поле),човек има винаги до него.Ама плътно до него.Имаше такива ситуации в които в средата на терена нямаше нито един футболист,всички бяха по крилата и пазачите им бяха там.
На пръв поглед това може да е много рисковано,но срещу Барселона трябва да се играе точно така.Наредиш ли се в две линии и да ги чакаш да те нападат,просто си жертва.
Еспаньол пък ми харесаха в нападение как ги тормозеха.Дълга топка по земята и яко бягане.Ако искаш да биеш Барселона трябва да тичаш колкото тях,а тяхното най-силно качество е че се движат много без топка.Ако тичаш плътно до тях,не могат да трепнат.
Но такива специалисти като мен колкото искаш

Въпроса е,в крайна сметка да вземем да ги бием вече,че ми писна.