Реал Мадрид - Барселона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Реал Мадрид - Барселона

Мнениеот tornadoto_96 » 16 яну 2012 18:54

[center]Изображение

Дата: 18.01.12г
Час: 23:00ч
Стадион: Сантиаго Бернабеу
Изображение

Изображение

Старши треньори:
Жозе Моуриньо - Пеп Гуардиола
Изображение - Изображение[/center]
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
denitko1
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Барселона

Мнениеот denitko1 » 16 яну 2012 19:05

Според мен Ще надиграем Реал Мадрид със 2;1 ;)
ЛЕВСКИ е смелост, родена в борбата!
ЛЕВСКИ е мъка, живяла в сърцата!
ЛЕВСКИ е вяра в мечта благородна!
ЛЕВСКИ - победа на сила и воля!

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 16 яну 2012 19:54

2-1 за Реал ако не правят много глупости в защита, както обикновено. Предпочитам Пепе да е в центъра, защото се видя, че може доста успешно да неутрализира Меси. Кайехон също трябва да започне титуляр вместо Ди Мария (не го знам колко е възстановен), личи си, че е много добра форма и играе с голямо желание да се доказва и защо да не набута 1 гол и на барса. Кака вместо Йозил и Бензема нападател - това е моята прогноза. Ще е хубаво Реал да вкарат един ранен гол, но съответно и да не допускат твърде елементарни грешки в защита. Ако отворят аванс от 2 гола мача съ сигурност е спечелен, а на реванша баса ще се отворят много отзад, а знаем колко добър отбор са Реал на контра Искрено се надявам поне след този мач да не се говори за реферите и това как са оказали влияние върху крайния резултат. Успех на РЕАЛ!
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
Young_Money
Контакти:

Реал Мадрид - Барселона

Мнениеот Young_Money » 16 яну 2012 19:58

Малка победа за барса ... с пет гола 8-)
Изображение

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 16 яну 2012 20:01

Ами да се надявам да бием,пък то на края ще си проличи! :) Според мен ще е срамота да не бием Барселона с такава трагична защита с каквато са в момента.Вярно че вкарват много лесно,но пък ние трябва да нападаме.Миналата година не беше разумно да се напада,но сега според мен трябва от първата до последната минута - атака и пак атака.Няколко отбора показаха как трябва да се играе срещу Барселона и се надявам Мауриньо да е записвал.Според отбора който най-много ми допадна как играе срещу Барселона,беше Атлетик Билбао.Като цяло мисля че много малко отбори са играли с такава тактика,а тя беше: Независимо къде се намира футболиста на Барселона ( ако ще да е извън игралното поле),човек има винаги до него.Ама плътно до него.Имаше такива ситуации в които в средата на терена нямаше нито един футболист,всички бяха по крилата и пазачите им бяха там.
На пръв поглед това може да е много рисковано,но срещу Барселона трябва да се играе точно така.Наредиш ли се в две линии и да ги чакаш да те нападат,просто си жертва.
Еспаньол пък ми харесаха в нападение как ги тормозеха.Дълга топка по земята и яко бягане.Ако искаш да биеш Барселона трябва да тичаш колкото тях,а тяхното най-силно качество е че се движат много без топка.Ако тичаш плътно до тях,не могат да трепнат.
Но такива специалисти като мен колкото искаш :) :) :) Въпроса е,в крайна сметка да вземем да ги бием вече,че ми писна.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 16 яну 2012 20:03

0:3 8-)
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Върни се в “Реал Мадрид”