Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
LordVOODOO написа:ОТБОРА Е САМО ЕДИН И ТОЙ СЕ КАЗВА БАРСЕЛОНА! ВСИЧКИ ДРУГИ ЯДЪТ ЛАЙНА НА ГОЛЕМИ ПОРЦИИ! 12 ТОЧКИ РАЗЛИКА ДО 16-ТИЯ КРЪГ!!! БРАВО рЕАЛ, МНОГО СТЕ ЗЛИ..., РАДВАЙТЕ СЕ, ЧЕ БЯХА СЪДИИТЕ, КОИТО ДО МОМЕНТА ВИ ПОДАРИХА 7 ТОЧКИ, ЗАЩОТО АКО НЕ БЯХА ТЕ ВЕЧЕ ЩЯХТЕ ДА СЕ БОРИТЕ ДА НЕ ИЗПАДНЕТЕ!!!
LordVOODOO написа:Морски успокой се малко, да не си счупиш някой пръст, докато блъскаш по клавиатурата.
Реал били обявени и всепризнати казваш... и от кой са обявени и от кой са признати? Всеки случай не от мен и определено не всеки специалист на футбола е съгласен с това определение! За мнозина най-добрият отбор е Милан! Защо? Защото първите 5 КЕШ на Реал са служебни - с директно участие на финала, като противника винаги е бил с осакатен състав (най-важните играчи били наказани с картони - баси странното съвпадение), та от 9 като изкараме 5... колко остават 4 купи!!!! Е Милан имат 6, Ливърпул имат 5... та направи си хубаво сметките кой отбор е най-велик! А предполагам, ако поне за момент махнеш белите очила и се замислиш над казаното от мен ще разбереш защо масово хората не ви смятат за най-велик клуб и не приемат това определение, което бе дадено от човек, който нищо не разбира от футбол, от човек, който смята играчите за роби!!!! И този човек се казва Сеп Блатер!!! Искаш да ми кажеш, че приемаш думите на Сеп на тепсия и за чиста монета? О да, много ясно, че ще ги приемеш, защото така ти е удобно и защото са в полза на любимият ти отбор, но нека все пак не забравяме, че Сап Блатер става все повече за смях и все по-малко някой обръща внимание на думите му!!! Явно само болните фенове на Реал се радват на думите му (още повече, че Сеп се опитва да помогне на балерините да се сдобият с Роналдо, ама и той няма да ви помогне!), а междудругото Блатер е фен точно на Реал!!! - Още едно странно и криминално съвпадение!
Морски за следпоследен път ще ти го кажа: преди да говориш, т.е. да се излагаш прочети малко специализирани книги, научи поне малко от историятана футбола и на любимия ти отбор и едва тогава говори, защото си много смешен и жалък! И докато тук всеки ще се усмихне и ще си каже "абе махай го тоя - той е болен мозък" на улицата хората ще ти се смеят в очите с гъза си, че даже може и пердах да отнесеш за глупостите, които ръсиш! Лошо няма да си фен и да подкрепяш отбора си, но бъде малко по-сдържан и най-важното гледай реално на нещата!!!
И не се крий зад статистики, защото те са за хора с минало, но не и за хора с бъдеще!!! Няма как да имаш бъдеще, докато гледаш назад към миналото. В момента БАРСЕЛОНА Е НАЙ-СИЛНИЯТ ОТБОР В СВЕТА, СЪОТВЕТНО В МОМЕНТА ТЕ СА НАЙ-ВЕЛИКИТЕ! - може да ти е неприятно, но трябва да го признаеш!!!
LordVOODOO написа:Ама как от километри ти личи, че си некомпетентен - казах ти вече много пъти - прочети малко специализирана информация, за да не се излагаш с изцепките си!!! О да Блатер държи цялата власт във ФИФА, както Платини държи цялата власт във УЕФА! Да не би да мислиш, че останалите ръководители на ФИФА споделят онова "велико" изцепване на Блатер, че футболистите били роби на клубовете си![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А? И точно затова на следващият конгрес ще го разкарат Блатер. Защото вече няколко пъти направи ФИФА за смях, като хвърляше някви изцепки насам и натам! Блатер е лицето на организацията и Блатер е човека, който носи отговорността за нейните деяние. Така, че когато Блатер каже нещо по даден въпрос - това е позицията на ФИФА! И обратно на въпроса за Реал. Блатер е ваш фен, изцепи се, че мадридчани били най-великият отбор на миналият век и хоп веднага всички приеха това за позицията на ФИФА. Ест на феновете на Реал така им е удобно и изобщо не слагат под съмнение тези думи, само че не всички носят белите очила и са така заслепени като вас!
А като ще говориш за подаръци я дай няколко примера, защото аз мога да ти изброя супер много в полза на Реал, както в ШЛ, така и в Примера! Та хайде дай конкретни примери, кога Барса са били подпирани в ШЛ. Защото е много лесно да кажеш нещо - на думи всичко е лесно, но как ще подкрепиш думите си?!
LordVOODOO написа:И аз гледах мача с Майорка и? Искаш да кажеш нещо за гола на Иниеста ли? Да Гудьонсен бе зад отбраната на Майорка, НО Шави стреляше във вратата на Майорка, а в този момент Ейдур тръгна надясно, т.е. да се отдалечава от топката и вратата на гостите. По новите правила можеш да си в засада и тя не се свири, стига да не посегнеш да играеш с топката. Е Гудьонсен се отдалечи от топката, но просто стана рикушет и тя попадна в него, но попадна в Ейдур от играч на Майорка - така че засада няма! Такива са правилата на играта - не съм ги писал аз. А Иниеста изобщо не беше в засада, така че гола си е напълно редовен! А какво да кажем, че играчите на Майорка отнесиха само един червен картон, а заслужаваха 3!
Искаш пример как се помага на Реал. Ще ти дам пример от този сезон! Мадридското дерби - Атлетико vs Реал! Мача завърши 2:1 за вас, точно с помощ от съдията! Съдията даде 3 минути продължение на мача, но когато те изтекоха резултата бе 1:1. Изтече и четвъртата минута, изтече и петата резултата все още беше 1:1. И в шестата минута на триминутното продължение, съдията ви подари несъществуваща дузпа!!! Нещо да кажеш? А забравяш ли всичките спестени червени картони на Реал в дербито с Барса??? А неотсъдената дузпа за Барса отново срещу вас, за играта с ръка на Селгадо в наказателното ви поле в 80 и някоя си минута?!?!?! Още примери искаш ли?
LordVOODOO написа:И аз гледах мача с Майорка и? Искаш да кажеш нещо за гола на Иниеста ли? Да Гудьонсен бе зад отбраната на Майорка, НО Шави стреляше във вратата на Майорка, а в този момент Ейдур тръгна надясно, т.е. да се отдалечава от топката и вратата на гостите. По новите правила можеш да си в засада и тя не се свири, стига да не посегнеш да играеш с топката. Е Гудьонсен се отдалечи от топката, но просто стана рикушет и тя попадна в него, но попадна в Ейдур от играч на Майорка - така че засада няма! Такива са правилата на играта - не съм ги писал аз. А Иниеста изобщо не беше в засада, така че гола си е напълно редовен!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта