според вас кои е по добриа отбор в испаниа . реал или барса

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: според вас кои е по добриа отбор в испаниа . реал или барса

Мнениеот slavia_forever » 22 дек 2008 22:16

Ами ако се вгледаме в историята ще видим, че Реал Мадрид е на светлинни години, по-напред от Барса! :idea: :!:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Мнениеот palante » 22 дек 2008 23:14

Реал си е обевен от света не само за най-добрия отбор в Испания ,а и за НАЙ-ДОБРИЯ ОТБОР НА СВЕТА!!!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

edin_simpatqga
Контакти:

Мнениеот edin_simpatqga » 22 дек 2008 23:44

Реал според мен и според историята друг е въпроса за моментната форма.Барса си има своите успехи много е вероятно да спечелят ШЛ тази година (още повече че Манчестър ще отпадне от Интер ;) )

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 25 дек 2008 14:01

LordVOODOO написа:ОТБОРА Е САМО ЕДИН И ТОЙ СЕ КАЗВА БАРСЕЛОНА! ВСИЧКИ ДРУГИ ЯДЪТ ЛАЙНА НА ГОЛЕМИ ПОРЦИИ! 12 ТОЧКИ РАЗЛИКА ДО 16-ТИЯ КРЪГ!!! БРАВО рЕАЛ, МНОГО СТЕ ЗЛИ..., РАДВАЙТЕ СЕ, ЧЕ БЯХА СЪДИИТЕ, КОИТО ДО МОМЕНТА ВИ ПОДАРИХА 7 ТОЧКИ, ЗАЩОТО АКО НЕ БЯХА ТЕ ВЕЧЕ ЩЯХТЕ ДА СЕ БОРИТЕ ДА НЕ ИЗПАДНЕТЕ!!!

Слушай какво ти почваш да ме дразниш с пристрастията си :!: :!: :!: Тука не говорим конкретно за тази година,а за цялата история ОТ-ДО,ами миналата година колко точки беше разликата между нас и вас,я си спомни :!: :!: :!: В ИСПАНИЯ ИМА САМО 1 ВЕЛИК ОТБОР И ТОВА Е РЕАЛ,всичко друго е пълнеж,Брарси,марси,това са временни явления. В света за 20 век най-добър отбор,обявен официално и всепризнат е не кой да е,а РЕАЛ МАДРИД!!!!!!!Не Парцелона ;) Безсмислена тема......

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 25 дек 2008 21:48

LordVOODOO написа:Морски успокой се малко, да не си счупиш някой пръст, докато блъскаш по клавиатурата. ;)
Реал били обявени и всепризнати казваш... и от кой са обявени и от кой са признати? Всеки случай не от мен и определено не всеки специалист на футбола е съгласен с това определение! За мнозина най-добрият отбор е Милан! Защо? Защото първите 5 КЕШ на Реал са служебни - с директно участие на финала, като противника винаги е бил с осакатен състав (най-важните играчи били наказани с картони - баси странното съвпадение), та от 9 като изкараме 5... колко остават 4 купи!!!! Е Милан имат 6, Ливърпул имат 5... та направи си хубаво сметките кой отбор е най-велик! А предполагам, ако поне за момент махнеш белите очила и се замислиш над казаното от мен ще разбереш защо масово хората не ви смятат за най-велик клуб и не приемат това определение, което бе дадено от човек, който нищо не разбира от футбол, от човек, който смята играчите за роби!!!! И този човек се казва Сеп Блатер!!! Искаш да ми кажеш, че приемаш думите на Сеп на тепсия и за чиста монета? О да, много ясно, че ще ги приемеш, защото така ти е удобно и защото са в полза на любимият ти отбор, но нека все пак не забравяме, че Сап Блатер става все повече за смях и все по-малко някой обръща внимание на думите му!!! Явно само болните фенове на Реал се радват на думите му (още повече, че Сеп се опитва да помогне на балерините да се сдобият с Роналдо, ама и той няма да ви помогне!), а междудругото Блатер е фен точно на Реал!!! - Още едно странно и криминално съвпадение!

Морски за следпоследен път ще ти го кажа: преди да говориш, т.е. да се излагаш прочети малко специализирани книги, научи поне малко от историятана футбола и на любимия ти отбор и едва тогава говори, защото си много смешен и жалък! И докато тук всеки ще се усмихне и ще си каже "абе махай го тоя - той е болен мозък" на улицата хората ще ти се смеят в очите с гъза си, че даже може и пердах да отнесеш за глупостите, които ръсиш! Лошо няма да си фен и да подкрепяш отбора си, но бъде малко по-сдържан и най-важното гледай реално на нещата!!!

И не се крий зад статистики, защото те са за хора с минало, но не и за хора с бъдеще!!! Няма как да имаш бъдеще, докато гледаш назад към миналото. В момента БАРСЕЛОНА Е НАЙ-СИЛНИЯТ ОТБОР В СВЕТА, СЪОТВЕТНО В МОМЕНТА ТЕ СА НАЙ-ВЕЛИКИТЕ! - може да ти е неприятно, но трябва да го признаеш!!!

Виж какво Лорде,съветвам те ти да прочетеш малко,преди да пишеш каквото и да е било,да спреш да твърдиш глупостите си от рода на това,че Реал видиш ли били отбор на Франко :D 2 Слушай какво,знам,че те боли,че твоята Барса никога няма да има такива успехи,ама поне не се излагай така бе.Кой ни бил признал,че то от тебе никой не иска признание ФИФА го обяви,ако не си зпаознат еми много зле за теб. За отбор на 20 век е Реал Мадрид. А това с купите,някакви твои диви схеми,еми направо ме уби,по-безумно нещо не бях,чел .Ако сме нямали 5 купи,видиш ли какво шяло да стане :D Да,ама ги иамме нали :!: Съветвам те да не се превъзбуждаш,че сега сте силни. Вие сте временно явление, Реал винаги е бил най-титулуван в света,колкото и да те боли от този факт.
Радвай се сега на преднината ви,то само това ви остава.
Но не слагай твоята Праца,между големите,защото никога няма да е в топ 5.дори, камоли да е номер 1!!!!!!!!
А отнсоно Милан,еми техните фенове,може и за номер 1 да ги смятат,но това не е допитване до феновете,а официално обявено от международните организации.
Иначе живеей си в заблудата за великата Барса,то друго не ви остава. И да,аз ще гледам статистиката,зашото ние имаме с какво да се похвалим,без минало,няма настояще,без история няма бъдеще :!: :!: :!: Да в момента сме зле,но предните два сезона,кой беше шампион а???Еми не бяхте вие,както се казва:
ФОРМАТА Е ВРЕМЕННА,КЛАСАТА ВЕЧНА
Иначе другото,което ме накара искренно,да се изсмея и дори да се чудя,как можеш да го кажеш,че Блатер бил фен на Мадрид,еми то и Папата и той ни е фен,че и Обама.даже :D
Стига глупсоти,дори и да е така,колкото и да ти се иска,няма да можеш да промениш факта,че сме номер 1 за 20 век ;) Иначе,още по-добре за Блатер,че е фен на мадрид,еми знае за кой отобр да е,няма да е от Барса я :D Айде стига толкова сме си чесали езиците с теб,нито ти ще ме убедиш,че вашият отбор залсужава дори малко уважение,нито аз ще те убедя,че сме номер 1.....И мжеду другото ти сма провокираш с твоите думи,аз нямам нищо против радвайте се на това,че сега сте по-силни,ама вие(в частност ти) се самозабравихте :!:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 31 дек 2008 12:41

Напротив, супер добре съм запознат!!! Иманно ФИФА го обяви, а както предполагам знаеш шеф на ФИФА е Сеп Блатер, за който вече казах, че е фен на Реал! Толкова ли не можеш да си изкараш главата от задника и да видиш истината?! Човек, който грам не разбира от футбол и човек, който за последните 3 години стана за смях на цялото футболно общество твърди, че най-добрият отбор за миналият век е този, на който той е фен! Трябва да си адски тъп, за да не забележиш съвпадението!

А колкото до титлите ви от миналите 2 години - те са ваши, защото нив ви ги подарихме, особено тази от преди 2 години, а и ако ви отнемем всичките точки, които са ви подарени от съдиите ще имате не повече от 5 титли!!! Наистина недей да се ровиш в статистиката, защото изобщо не си запознат с нея и това си личи от километри! След като ще се ровиш в историята приеми я цялата, независимо дали ще ти хареса + часта с Франко + часта с подаръците от УЕФА!
Много е жалко да се ровиш избирателно в историята! И понеже обичаш да се правиш на статистически плъх ето ти 2 въпроса:
1. Кой е единственият отбор, който никога не е пропускал участие в някой от турнирите на УЕФА (КЕШ, купа на УЕФА, КНК)? Жокер не е Реал, но е испански отбор!
2. Кой е отбора със най-много спечелени победи и точки в ШЛ? Жокер не е Реал, но е испански отбор![/quote]

1 Блатер,не е цялата Фифа,не зависи само от него да го каже,това,не ставай смешен за пореден път :!: Нито я има цялата власт,нито някой ще го сотави,боли тено е факт!!!!!
2:Вие дори и да имате повече си точки какво от това,като имате само 2 титли!!Не ми пука за точките ви имайте си ги,но купите ги нямате,нали :!: То това,звучи малко като ние играехме хубаво,ама загубихме,нищо,че имахем примерно 50 положения,а те само 1,но го вкараха. За историята,ти по-0ми приличаш на статистически пкъх,тъй като всяески се опитваш да изпоачиш нашите успехи и да ги преиначиш,и се опитваш да намериш някакви на Барса, с които да докажеш тезите си,но уви не ти се получава,а напротив затъваш още повече ;)
За подаръци от съдиите,махни си червено сините очила и поне за миг,не бъди толкова нахален,не един или два подаръка сте получавали ;)
Така,че тези неща важат в пълна стъепен и за вас,а относно Франко,еми то като не ви остава друго на вас,тъй като ние успехите ги имаме,вие почнахте с Франко да се обяснявате :D
Жалка история

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 яну 2009 22:03

LordVOODOO написа:Ама как от километри ти личи, че си некомпетентен - казах ти вече много пъти - прочети малко специализирана информация, за да не се излагаш с изцепките си!!! О да Блатер държи цялата власт във ФИФА, както Платини държи цялата власт във УЕФА! Да не би да мислиш, че останалите ръководители на ФИФА споделят онова "велико" изцепване на Блатер, че футболистите били роби на клубовете си :?: :!: :?: :!: :?: :!: А? И точно затова на следващият конгрес ще го разкарат Блатер. Защото вече няколко пъти направи ФИФА за смях, като хвърляше някви изцепки насам и натам! Блатер е лицето на организацията и Блатер е човека, който носи отговорността за нейните деяние. Така, че когато Блатер каже нещо по даден въпрос - това е позицията на ФИФА! И обратно на въпроса за Реал. Блатер е ваш фен, изцепи се, че мадридчани били най-великият отбор на миналият век и хоп веднага всички приеха това за позицията на ФИФА. Ест на феновете на Реал така им е удобно и изобщо не слагат под съмнение тези думи, само че не всички носят белите очила и са така заслепени като вас!

А като ще говориш за подаръци я дай няколко примера, защото аз мога да ти изброя супер много в полза на Реал, както в ШЛ, така и в Примера! Та хайде дай конкретни примери, кога Барса са били подпирани в ШЛ. Защото е много лесно да кажеш нещо - на думи всичко е лесно, но как ще подкрепиш думите си?!

1 ти говориш,некомпетентни неща сложил си си червено-черните очила и не виждаш по-длаеч от Парца
1:Ти д ане би да си член на Фифа,че да знаеш как се вземат решения там,че да не би да си присъствал на някое от заседанията им а??? Много си компетентен няма защо,пак дрънкаш врели,некипели. Аз за твое сведение съм чел доста история на футбола и съм се интересувал и от историята ан другите клубове,нещо коеот при теб не си личи......
Не помня конкретни мачове,но дори в моемнта този който гледам мача ви с Майорка,откровенно има доста ситуации коиот с във ваша полза,та това е само единият от мачовете.
Не ми казвай,че никога не сте били подпирани,ако го кажеш значи или си страшно зле,или си прекалено сляп!!!!!!!
Я дай конкретни амчове,в които са ни подкрерпяли интересно ми е. Защото аз от началото на сезона се сещам поне за няколко в които съдията свири срещу нас.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 яну 2009 17:04

LordVOODOO написа:И аз гледах мача с Майорка и? Искаш да кажеш нещо за гола на Иниеста ли? Да Гудьонсен бе зад отбраната на Майорка, НО Шави стреляше във вратата на Майорка, а в този момент Ейдур тръгна надясно, т.е. да се отдалечава от топката и вратата на гостите. По новите правила можеш да си в засада и тя не се свири, стига да не посегнеш да играеш с топката. Е Гудьонсен се отдалечи от топката, но просто стана рикушет и тя попадна в него, но попадна в Ейдур от играч на Майорка - така че засада няма! Такива са правилата на играта - не съм ги писал аз. А Иниеста изобщо не беше в засада, така че гола си е напълно редовен! А какво да кажем, че играчите на Майорка отнесиха само един червен картон, а заслужаваха 3!

Искаш пример как се помага на Реал. Ще ти дам пример от този сезон! Мадридското дерби - Атлетико vs Реал! Мача завърши 2:1 за вас, точно с помощ от съдията! Съдията даде 3 минути продължение на мача, но когато те изтекоха резултата бе 1:1. Изтече и четвъртата минута, изтече и петата резултата все още беше 1:1. И в шестата минута на триминутното продължение, съдията ви подари несъществуваща дузпа!!! Нещо да кажеш? А забравяш ли всичките спестени червени картони на Реал в дербито с Барса??? А неотсъдената дузпа за Барса отново срещу вас, за играта с ръка на Селгадо в наказателното ви поле в 80 и някоя си минута?!?!?! Още примери искаш ли? 8-)

Брей толична,памет имаш :D Само дето е еднпосочна ;) За мача с Атлетико,имаше доста ситуации в същият този мач коиот не бяха в наша полза.За продължението съм съгласен,но това си е работа на съдията,не значи задъ;жително,че ни е подпирал,той се шашна тоз,почна да дава аванти за анс,защото ни беше рязал,изобщо не беше добър.
За нашият мач имаше по-груби отигравания,да но това е футбол,а не балет.И вие имахте по-груби отигравания в някой моменти ;) Съгласи се,че не може за всяка интервенция да се свири червен картон. На големите в Испания,че и в другите страни винаги се е помагало,в някаква степен,дали под натсик или нещо друго ,имат лобита и са изградени имена. в Ипсания,какот знаеш,това не е практика,НО ГО ИМА,пак ти казвам 100% сте били пдопирани от съдията не в един мач ;) Сега,за този даже и да си прав,помисли,ако това беше пред вратата на Барса,дали нямаше да отмени гола поради засада,ми според мен щеше ;)

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 04 яну 2009 18:29

За паметта данке. До преди 2 години пилеех много време да следя всички по-големи шампионати в Европа, но вече следя само испанското първенство. :) От другите първенства се ограничавам до дербитата на Англия и Италия. Така имам повече време и ресурси да следя от близо какво става в примера. ;)

Понеже ти не се сети за пример, когато Барса са били подпирани ще ти кажа такъв: Еспаньол - Барса. В каталунското дербо имаше лека подкрепа за Барселона, но не беше толкова ясно изразена като в мадридското дерби. В мача с Еспаньол ни спестиха един червен картон - това беше.
Да прав си - на големите винаги се помага, само че аз съм се вманиачил да следя изкъсо на кого се помага най-много и повярвай ми най-много подкрепа получава Реал и едва след това е Барса. :)
Изображение

Потребителски аватар
vassilp
Контакти:

Мнениеот vassilp » 09 яну 2009 15:29

LordVOODOO написа:И аз гледах мача с Майорка и? Искаш да кажеш нещо за гола на Иниеста ли? Да Гудьонсен бе зад отбраната на Майорка, НО Шави стреляше във вратата на Майорка, а в този момент Ейдур тръгна надясно, т.е. да се отдалечава от топката и вратата на гостите. По новите правила можеш да си в засада и тя не се свири, стига да не посегнеш да играеш с топката. Е Гудьонсен се отдалечи от топката, но просто стана рикушет и тя попадна в него, но попадна в Ейдур от играч на Майорка - така че засада няма! Такива са правилата на играта - не съм ги писал аз. А Иниеста изобщо не беше в засада, така че гола си е напълно редовен!

Такааааааа...
Относно засадата - в момента на удара на Шави къде беше Гудьонсен?! СЛЕД ТОЗИ МОМЕНТ топката може да се отбила в играч на Майорка, в гредата или в задника на съдията - НЯМА ЗНАЧЕНИЕ!!! Гудьонсен е в засада и това е положението! Не бъркай ситуациите! Едно е, когато става рикошет(случая с Гудьо), а друго, когато противников играч подава топката на съперник, който в този момент е зад защитата - тогава засада няма!...А за авантите на Барса пропускаш доста моменти, например дузпата на Кануте...
Не знам дали осъзнаваш колко си пристрастен! Май не - и в това се крие трагедията ти!
Нищо лично - просто наблюдения върху изказванията ти тук...
Изображение

Върни се в “Реал Мадрид”