Бекс спечели трофея през последния си сезон на "Сантяго Бернабеу", през 2007 година, но през последните няколко лета Барса тотално доминира над столичния клуб.
Мадридчани обаче бяха поети от Жозе Моуриньо през лятото и той започна началото на истинска революция на "Бернабеу".
Реал няма загуба в последните 12 мача и играе все по-добре и по-добре, което обнадеждата Бекъм, че това ще бъде годината на любимия му испански клуб.

"Колкото и да уважавам Барселона, и колкото велик клуб да са "каталунците", моето сърце винаги ще бъде отдадено на Реал (Мадрид)", заяви англичанинът пред испанската телевизия Антена+.
"Така, че аз вярвам, че тази година, с Жозе Моуриньо в състава и с Флорентино Перес, който е страхотен и аз изключително много го уважавам и смятам, че е велик човек и прави нещата в клуба специални, отборът ще бъде номер едно", добави халфът.
35-годишният Бекъм, който наскоро се възстанови от тежка контузия, се намира в момента в страхотна форма и успя да спечели титлата с неговия ЛА Галакси.
Той не пропусна да изкаже мнението си и за треньора на Реал Жозе Моуриньо.
"Аз обичам много този човек, той е наистина невероятен. Жозе бе един от първите хора, които ми изпратиха съобщение, когато се контузих тежко"
В края на своето интервю халфът сподели, че неговите фаворити за "Златната топка" са Икер Касияс и Давид Вия.