Раул - рекордьор по голове в ШЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- C.Ronaldo.9
- Контакти:
Раул - рекордьор по голове в ШЛ
Митичната 7-ца добави още 2 гола на сметката си! Подобрява уникалното си постижение за голове в Европа! Някой ще ми каже ли , дали вече мина рекорда на Герд Мюлер ?
Real Madrid Club De Futbol - 1902
- Frankie Lampard
- Контакти:
Re: Раул Гонзалес Бланко
Равни са май.
- Trueplayer
- Контакти:
И аз това се замислих като видях двата гола,но дори да не го е минал,ще го мине скоро,а на Индзаги головете бяха май и в мачове от ШЛ и ЛЕ,докато на Раул само ШЛ,нещо такова ли имаше ?
- C.Ronaldo.9
- Контакти:
Аз пък бях чул, че ако вкара 2 го минава и затова реших да пусна тази тема. Търсих одеве, но нещо не успях да намеря инфо.
- C.Ronaldo.9
- Контакти:
Trueplayer написа:И аз това се замислих като видях двата гола,но дори да не го е минал,ще го мине скоро,а на Индзаги головете бяха май и в мачове от ШЛ и ЛЕ,докато на Раул само ШЛ,нещо такова ли имаше ?
Да и на Идзаги, и на Герд са от ЛЕ и ШЛ. Раул е най-резултатен в ШЛ, Но за европейски голове не мога да разбера, дали и там вече не е лидер .. То, като се замисля, Реал откога не са играли в ЛЕ?
Да споменем,че 62-та гола на Герд Мюлер са вкарани в 69 мача в ЕКТ.Докато Раул и Индзаги имат близо 150 мача.Няма база за сравнение с "Бомбардира на световния футбол" 

Последна промяна от niki87 на 21 окт 2010 00:11, променено общо 1 път.
С тези 2 гола се изравнява с Мюлер, проверих. Но съм абсолютно сигурен, че ще вкара и още и ще го задмине, защото наистина го зуслижва. Раул за мен е най-големият голмайстор в света, няма друг като него с такъв нюх и усет пред гола, пласиране, изобретателност, техника, а бе много са качествата, които го правят толкова велик!
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
- C.Ronaldo.9
- Контакти:
Niksh0 написа:С тези 2 гола се изравнява с Мюлер, проверих. Но съм абсолютно сигурен, че ще вкара и още и ще го задмине, защото наистина го зуслижва. Раул за мен е най-големият голмайстор в света, няма друг като него с такъв нюх и усет пред гола, пласиране, изобретателност, техника, а бе много са качествата, които го правят толкова велик!

- UNBEATABLE
- Контакти:
Рекордьорът по голове в Шампионската лига Раул Гонсалес написа поредната страница от богатата си футболна история. 33-годишният испанец вкара два гола за победата с 3:0 на новия си отбор Шалке 04 над Апоел Тел Авив в мач от Група В на най-престижния клубен турнир на Стария континент. По този начин Раул отбеляза 67-мия и 68-мия си гол в Шампионската лига. Освен това с тези си попадения испанецът задмина рекорда на Филипо Индзаги по отбелязани попадения в европейските клубни турнири с 69 (68 в ШЛ и един за Суперкупата на Европа). Легендарният германец Герд Мюлер също има толкова, но по официални данни на УЕФА той е със седем попадения по-малко, тъй като в статистиката не влизат реализациите му за турнира за Купата на панаирните градове. Предишното попадение на Раул в ШЛ бе точно преди година, когато вкара на Милан с фланелката на Реал Мадрид. Третото попадение в днешния мач бе дело на Хурадо.
Ето отговор на въпроса

ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]