Реал прати подаръци за затрупаните в Чили миньори

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Реал прати подаръци за затрупаните в Чили миньори

Мнениеот bojkyy » 01 окт 2010 23:02

От Реал Мадрид направи благороден жест и изпратиха подаръци към затрупаните в мина в Чили 33-ма миньори, които ще останат затиснати под земята още няколко месеца, докато спасителните екипи успеят да ги изкарат на повърхността.

Инициативата е била подета от чилийската фондацията Приятелите на Реал Мадрид и от испанския клуб на драго сърце са приели идеята.

Футболистите на Реал са поставили автографите си върху екипи на клуба, които са били пратени на 33-мата миньори, заедно с покани, те да посетят мач на белия балет на стадион Сатняго Бернабеу, след като излязат на земята, където са затрупани от началото на август.

Освен фланелките, от кралски клуб са пратили и албуми със снимки на играчите, както и други сувенири. Подаръците са били предадени на чилийските власти, които ще се погрижат те да стигнат до затрупаните в мина работници.

След като построиха болници и футболни школи след ужасните земетресения, Реал Мадрид отново показва солидарност към страдащите! Дано този път обърнат повече хора внимание на това нещо, а не осемте човека когато Мадридиста пусна тема за поредното добро дело свършено от Реал. И да се замислят преди да бълват глупости по адресна клуба
Последна промяна от bojkyy на 01 окт 2010 23:18, променено общо 2 пъти.
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Re: Реал прати подаръци за затрупаните в Чили миньори

Мнениеот PFCB » 01 окт 2010 23:03

Тва е меко казано много гадно, половин година да стоиш затрупан под земята :(

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 01 окт 2010 23:09

PFCB написа:Тва е меко казано много гадно, половин година да стоиш затрупан под земята :(

Гадно,ама си жив и ще те извадят!А ако бяха умрели???Господ им се е усмихнал!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 01 окт 2010 23:14

Реал Мадрид винаги са помагали за такива неща. Например, след земетресенията в Хаити, построиха футболна школа за таланти, отделно дариха и парични средства. Сега помагат на миньорите, които преживяха истински ад под земята. Специални благодарности за всички от клуба,които са се включили в каузата. ;) Убеден съм,че тези хубави неща от страна на Реал Мадрид ще продължат и за в бъдеще 8-)

[offtopic]Интересно ми е сега,всички хейтъри на Реал Мадрид, които говорят,че сме мислили само за продажба на фланелки, боксерки, чорапи и сандали, дали ще коментират въобще новината. Или сигурно като темата за Хаити, тази ще събере 8 коментара на кръст :roll:[/offtopic]
Последна промяна от Madridist на 01 окт 2010 23:23, променено общо 2 пъти.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 01 окт 2010 23:20

Това, че помагат на миньорите е похвално!
Аз само едно не разбирам - тия сувенири само ще задръстят смотаната мина!
И все пак похвално :)

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 01 окт 2010 23:34

Madridist написа:Реал Мадрид винаги са помагали за такива неща. Например, след земетресенията в Хаити, построиха футболна школа за таланти, отделно дариха и парични средства. Сега помагат на миньорите, които преживяха истински ад под земята. Специални благодарности за всички от клуба,които са се включили в каузата. ;) Убеден съм,че тези хубави неща от страна на Реал Мадрид ще продължат и за в бъдеще 8-)

Това, което чувам е страхотно и аз съм убеден, че това ще продължи...

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 01 окт 2010 23:39

Честно казано не помня дали съм коментирал в темата за Хаити (май не съм), но не е било нарочно!

Иначе евала на Реал за делото! Дано повечко спортни институции да последват техният пример!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 01 окт 2010 23:42

megan fox написа:Честно казано не помня дали съм коментирал в темата за Хаити (май не съм), но не е било нарочно!

Иначе евала на Реал за делото! Дано повечко спортни институции да последват техният пример!

Дано! По целия свят хората имат нужда от помощ
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 01 окт 2010 23:58

Така е чест прави на Реал за тези неща особено за това в Хаити! В случая макар и по-символично(просто такъв е случая) отново се показва солидарност с болката на хората! ;)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 02 окт 2010 00:12

Eдно голямо БРАВО !!! :) ЗА това сме ВЕЛИК КЛУБ :)

Върни се в “Реал Мадрид”