Роналдо: Имам специално чувство, ще спечелим Шамп.Лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

nikit0o_ndn
Контакти:

Роналдо: Имам специално чувство, ще спечелим Шамп.Лига

Мнениеот nikit0o_ndn » 13 сеп 2010 21:56

Нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо вярва, че тимът му има сили да се пребори за титлата в Шампионската лига, въпреки че в последните години „белите” безславно отпадат след груповата фаза.

„Кралският клуб” започва надпреварата в турнира тази седмица с домакинство срещу Аякс, а португалецът коментира, че този път чувства, че тимът му ще стигне много далеч.

„Този клуб, както винаги, има амбицията да печели Шампионската лига. Имам специално чувство за този сезон. Можем да я спечелим, но не трябва сами да се поставяме под напрежение. Имаме всички необходими съставки, за да триумфираме, но трябва да правим всичко стъпка по стъпка”, заяви Роналдо пред официалния сайт на Реал.

„Доволни сме от победата в събота (1:0 срещу Осасуна). Нашата единствена цел беше да спечелим мача и да вземем трите точки. Можем да играем по-добре и да бележим повече голове. Сигурен съм, че ще се справяме по-добре, ще сме по уверени и ще печелим”, каза още португалецът.

„Ще спечелим Шампионската лига тази година. Имам чувството, че ще успеем. Аз съм амбициран и искам да я спечелим. Жозе Моуриньо е най-добрият треньор в света и съм сигурен, че ще сътворим истински спектакъл”, допълни Роналдо.

Вие как мислите? Ще спечелим ли ШЛ? Имаме ли сили да го направим? според мен Моуриньо е способен да го направи още този сезон! :)

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Роналдо: Имам специално чувство, ще спечелим Шамп.Лига

Мнениеот Levskar_90 » 13 сеп 2010 21:57

и аз имам чувство, че Левски и Цска ще е финала на Лига европа :lol: :lol: :lol:
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 13 сеп 2010 22:00

[offtopic]Да, мисля, че аз и още 17 приятели ще спечелим шампионската лига, но само че гадните старчоци от УЕФА с гадните си правила не ни допускат до състезанието, защото знаят, че футбола за 10 години ще бъде обезличен и крайните резултати ще са ясни и няма да могат да си докарват приходи с манипулиране на резултати с нас, защото ние сме по-чисти и от момина сълза.[/offtopic]
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 13 сеп 2010 22:01

Този сезон по-скоро не. Според мен Реал ще имат повече шансове през следващия сезон да вземат ШЛ.
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 13 сеп 2010 22:02

Levskar_90 написа:и аз имам чувство, че Левски и Цска ще е финала на Лига европа :lol: :lol: :lol:

[offtopic]Обаче преди финала ще ги обяват за нередовни, защото са собственост на един човек, а и БФС ще бъде обявено за нелегитимно.[/offtopic]
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 13 сеп 2010 22:05

А бе вие минете 1/8 финала първо и после ми говорете за печелене!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 13 сеп 2010 22:06

Аз пък си спомням успокояващото му "Споко, прези, шампиони сме" към Песес, някъде през март месец... :lol:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 13 сеп 2010 22:08

С Моу като треньор ... защо не.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dikanio
Контакти:

Мнениеот dikanio » 13 сеп 2010 22:10

Длъжен е да демонстрира увереност. Какво друго да каже?
Иначе сигурно си мисли: "Нищо нема да спечелим, тея другите пущиняци нищо не играят, не мога сам да дърпам каляската! И тоя Моуриньо, к'во ме юрка да му играм в защита - аре нема нужда! " :mrgreen:
Един картоф, една чорба, един коптор!

Върни се в “Реал Мадрид”