"Чао, но не сбогом" за Раул и Гути

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

"Чао, но не сбогом" за Раул и Гути

Мнениеот Madridist » 25 юли 2010 13:09

Ветераните Раул и Гути ще съобщят, че напускат Реал Мадрид следващата седмица, съобщиха испанските медии.

Нападателят Раул ще съобщи в понеделник, че преминава в Шалке за два сезона, докато халфът Гути заминава за Турция, където ще играе за Бешикташ, съобщиха спортните всекидневници "АС" и "Марка".

Двамата играчи, които са на по 33 години, прекараха целите си кариери в Реал Мадрид ще напуснат "кралския клуб", след като в последно време не получаваха много шансове за изява. Треньорът на мадридчани Жозе Моуриньо вече заяви, че няма да разчита на тях за новия сезон.

Раул, който играе за Реал от 1994 година, "счупи" всички рекорди в клуба и има шест титли в Ла Лига, както и три трофея от Шампионската лига. Головата му сметка за "белия балет" е 323 попадения в 740 мача.

Гути е продукт на школата на Реал и направи дебюта си за първия отбор през 1995 година. През последния сезон Гути на няколко пъти каза, че иска да напусне Реал.

Благодаря им за всичко,което са направили за отбора и им пожелавам много успехи в новите тимове. Това са играчи написали златни страници не само в историята на Реал Мадрид, но въобще на световния футбол. Сигурен съм,че един ден ще се върнат отново на Бернабеу :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: "Чао, но не сбогом" за Раул и Гути

Мнениеот ros » 25 юли 2010 13:13

Madridist написа:
Ветераните Раул и Гути ще съобщят, че напускат Реал Мадрид следващата седмица, съобщиха испанските медии.

Нападателят Раул ще съобщи в понеделник, че преминава в Шалке за два сезона, докато халфът Гути заминава за Турция, където ще играе за Бешикташ, съобщиха спортните всекидневници "АС" и "Марка".

Двамата играчи, които са на по 33 години, прекараха целите си кариери в Реал Мадрид ще напуснат "кралския клуб", след като в последно време не получаваха много шансове за изява. Треньорът на мадридчани Жозе Моуриньо вече заяви, че няма да разчита на тях за новия сезон.

Раул, който играе за Реал от 1994 година, "счупи" всички рекорди в клуба и има шест титли в Ла Лига, както и три трофея от Шампионската лига. Головата му сметка за "белия балет" е 323 попадения в 740 мача.

Гути е продукт на школата на Реал и направи дебюта си за първия отбор през 1995 година. През последния сезон Гути на няколко пъти каза, че иска да напусне Реал.

Благодаря им за всичко,което са направили за отбора и им пожелавам много успехи в новите тимове. Това са играчи написали златни страници не само в историята на Реал Мадрид, но въобще на световния футбол. Сигурен съм,че един ден ще се върнат отново на Бернабеу :)

Добре, че ви остана Икер, защото Реал напълно загуби своята идентичност :roll:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 25 юли 2010 13:29

Ами Роска, така е, но искам да отбележа, че тези играчи никога няма и не може да бъдат изгонени от Бернабеу. Желанието да напуснат е само и единствено тяхно 8-) . Аз лично съм доволен,че в Реал Мадрид се прави опит за въвеждане на един нов модел-купуване и налагане на млади момчета-Ди Мария, Каналес, Леон и т.н. Като погледна отбора, сигурно в момента имаме един от най-младите състави в Примера, което разбира се, е нож с две остриета,например, в някои мачове, точно липсата на някой по опитен футболист може да е пагубна 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 юли 2010 13:29

Гути винаги ми е бил много противен и смятам, че Реал се освобождава от една тежест с неговото тръгване..., но за Раул... както казах в другата тема според мен е груба грешка!

Пожелавам на Раул да е жив и здрав и да постигне много успехи с екипа на Шалке + да има възможността да се изправи в ШЛ срещу Реал! - това ще е исторически момент. :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 25 юли 2010 13:36

Да бе тоя Гути не знам кво му харесвате - за мен беше абсолютно дърво , за разлика от Раул който е легенда не само на Реал , а и на целия свят .

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 25 юли 2010 13:37

megan fox написа:Гути винаги ми е бил много противен и смятам, че Реал се освобождава от една тежест с неговото тръгване..., но за Раул... както казах в другата тема според мен е груба грешка!

Пожелавам на Раул да е жив и здрав и да постигне много успехи с екипа на Шалке + да има възможността да се изправи в ШЛ срещу Реал! - това ще е исторически момент. :)

Ами общо взето единствения връх,който може да "превземе" Раул с Шалке в момента е да вкара още два гола в Европа и по този начин да надмине рекорда на Герд Мюлер за най-много отбелязани попадения за всички времена в евротурнирите. Иначе в такива моменти, няма как да пропусна факта, че легенди за отборите си, като Раул и Дел Пиеро не са взимали Златната топка :|

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 юли 2010 13:37

Madridist написа: Желанието да напуснат е само и единствено тяхно 8-)

Не че нещо, но по този въпрос може да се спори! А имаха ли тези играчи избор? Клуба направи ли нещо по въпроса те да се почувстват желани (ама да не се хвъркя прах в очите на феновете, като пред медиите им се предлагат договори за по още 1 година), ами с реални действия?! Никой никога няма да може да ме убеди, че Бензема и/или Кака заслужаваха повече от Раул да бъдат титуляри през миналият сезон! Хайде де... бъдете честни поне 3-4 играча от титулярите ви изобщо не бяха на нивото на Реал и изобщо нямаха място на терена! Раул спокойно можеше да играе на мястото на един от тях и така той нямаше да иска да си тръгва, а щеше да остане в клуба до края на кариерата си!!!

Така че играчите си тръгват по свое желание, но все пак ясно им беше показано, че за тях няма място в Реал В МОМЕНТА! Поне не и като футболисти. Като управници да, но не и като футболисти... - е в такава ситуация най-нормалното е да си тръгнеш, след като си НЕЖЕЛАН/НЕНУЖЕН! Не знам колко от вас правят разлика м/у "деюре" и "дефакто", но клуба реално само хвърли прах в очите на феновете с тези предложени договори, защото в противен случай феновете на Бернабеу щяха да разкъсат на парчета Перез! Добре, че Раул и Гути носят в сърцето си клуба, та никога няма да застанат пред журналистите и да изнасят инфо от кухнята, и по този начин да навредят на репутацията на отбора!

Лично за мен Раул и Гути бяха изгонени като ФУТБОЛИСТИ!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 25 юли 2010 13:40

megan fox написа:
Madridist написа: Желанието да напуснат е само и единствено тяхно 8-)

Не че нещо, но по този въпрос може да се спори! А имаха ли тези играчи избор? Клуба направи ли нещо по въпроса те да се почувстват желани (ама да не се хвъркя прах в очите на феновете, като пред медиите им се предлагат договори за по още 1 година), ами с реални действия?! Никой никога няма да може да ме убеди, че Бензема и/или Кака заслужаваха повече от Раул да бъдат титуляри през миналият сезон! Хайде де... бъдете честни поне 3-4 играча от титулярите ви изобщо не бяха на нивото на Реал и изобщо нямаха място на терена! Раул спокойно можеше да играе на мястото на един от тях и така той нямаше да иска да си тръгва, а щеше да остане в клуба до края на кариерата си!!!

Така че играчите си тръгват по свое желание, но все пак ясно им беше показано, че за тях няма място в Реал В МОМЕНТА! Поне не и като футболисти. Като управници да, но не и като футболисти... - е в такава ситуация най-нормалното е да си тръгнеш, след като си НЕЖЕЛАН/НЕНУЖЕН! Не знам колко от вас правят разлика м/у "деюре" и "дефакто", но клуба реално само хвърли прах в очите на феновете с тези предложени договори, защото в противен случай феновете на Бернабеу щяха да разкъсат на парчета Перез! Добре, че Раул и Гути носят в сърцето си клуба, та никога няма да застанат пред журналистите и да изнасят инфо от кухнята, и по този начин да навредят на репутацията на отбора!

Лично за мен Раул и Гути бяха изгонени като ФУТБОЛИСТИ!

Перфектен коментар... напълно те подкрепям в него
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 25 юли 2010 13:48

Мегън Фокс, ако видиш статистика от миналия сезон, ще се убедиш,че Раул има повече изиграни минути от Бензема. Кака въобще не го смятам, защото през голяма част от сезона имаше контузия. А Гути беше в почти всички мачове, първа смяна за отбора, най-често на мястото на Гранеро. И Гути и Раул имат достатъчно изиграни мачове през изминалия сезон,факт е,че не почваха титуляри, но все пак играеха. Първо, Игуаин и Роналдо не спираха да бележат,което се отрази върху титулярното място на Раул, а Гути, още в началото на сезона ясно каза в интервюта, че иска да смени обстановката. Нормално играч,който иска да напусне, първо да не се разчита на него и второ, да се уважи желанието на футболиста. Въпреки,че ако видиш статистиката, ще се убедиш, че Гути има за миналия сезон изиграни 29 мача,което хич не е малко. 8-) Аз не виждам,защо трябва да се обвинява клуба, след като е уважил желанието на играчите и се разделят по възможно най-цивилизованият и културен начин :roll:

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 25 юли 2010 14:07

нв мога да ПРОУМЕЯ,защо точно Шалке 04,като има много други отбор,които биха ПОДХОЖДАЛИ повече на РАУЛ ;)
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Върни се в “Реал Мадрид”