Пелегрини разкри шокиращи факти от кухнята на Реал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
denis_93
Контакти:

Пелегрини разкри шокиращи факти от кухнята на Реал

Мнениеот denis_93 » 27 май 2010 14:12

Бившият наставник на Реал Мадрид Мануел Пелегрини разкри, че е имало тотална липса на комуникация с президента Флорентино Перес.

Чилийският специалист също така обяви, че босът въобще не е зачел искането му Уесли Снайдер и Ариен Робен да останат на Сантяго Бернабеу.

В крайна сметка двамата бяха разкарани, за да изригнат след това с екипите на Интер и Байерн Мюнхен и да имат основен принос за тяхното класирането на финала в Шампионската лига.

„Мен за треньор ме назначи Флорентино Перес, но с него изобщо не съм общувал от август миналата година” - шокиращо заяви Пелегрини - „Искаше ми се да го опозная по-добре като президент, както и той да опознае мен като треньор”.

„Свърших добра работа в Реал Мадрид, но президентът има право да промени посоката на развитие на отбора. Не мога да кажа за Перес нито лошо, нито добро, защото аз не го познавам”, каза вече бившия треньор на Реал.

„Винаги съм искал Робен и Снайдер да останат, но никой не ме пита за това. Нито веднъж не проведох разговор с ръководството за това какви футболисти искам.”

„Перес реши да продаде двамата и го направи, а аз смятах това за много неправилно. Смятам, че когато става дума за бъдещето на отбора треньорът трябва да има думата”, каза Мануел Пелегрини. Мнения ? Според мен грешката е на Перес ;)

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Пелегрини разкри шокиращи факти от кухнята на Реал

Мнениеот Madridist » 27 май 2010 14:19

И аз я четох днеска тази новина и единственото,което може да се нарече шокиращо е,че не са говорили с Перес от месец август 2009 :shock: Иначе още тогава беше ясно,че Пелегрини е твърдо против продажбите на Снайдер и Робен. Дано Моуриньо има пълна власт, доколкото знам това е една от клаузите в договора му, защото последните три години, треньорите в Реал се назнчават само за да има,кой да носи отговорността и да обира всички негативи накрая.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 27 май 2010 14:21

Традиция е уволненият от даден клуб треньор да почне с критиките към ръководството след като бъде освободен от поста си .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 27 май 2010 14:29

Този проблем не е бил само при Пелегрини.Какво се чудите толкова? :? Не мога да разбера защо Реал като се имат за голям клуб допускат през годините президента да се меси в работата на треньора.Това е недопустимо и непрофесионално.В момента работата в Милан е същата и резултатите са видими.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 27 май 2010 14:40

Siegfried написа:Традиция е уволненият от даден клуб треньор да почне с критиките към ръководството след като бъде освободен от поста си .

Не знам дали това е традиция.Знам само, че в Мадрид е традиция да си сменят треньорите като носни кърпички. :)

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 27 май 2010 14:43

Еми глупако как може Перез да те накаже със звезди като Роналдо,Кака,Бензема,Алонсо,Ван дер вар.....и ти да провалиш един сезон с твоите глупави смени и схеми......Ще ревеш сега то няма какво да правиш.
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 27 май 2010 15:01

Ами в Реал Мадрид само Моу може да оправи нещата. Ако не се вземат мерки, Перес ще ръси пари за футболисти и ще е винаги капо.
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 27 май 2010 15:06

Не виждам нищо шокиращо-и аз не съм си говорил с моят шеф от септември миналата година,само знам че го има като си вземам мангизите от банкомата в края на месеца :lol: :lol: Пелегрини беше временен вариант-и да беше спечелил титлата пак щеше да си ходи

georgisd
Контакти:

Мнениеот georgisd » 27 май 2010 15:28

Ммм да треньорът би трябвало да има думата... :)

Потребителски аватар
denis_93
Контакти:

Мнениеот denis_93 » 27 май 2010 16:24

Рено прав си обачее сети се кои ни бяха фланговите играчи по време на сезона не ме е яд че Пелегрини напусна яд ме е на Перес на тоя тъп човек :evil: продаде Робен който е дбър флангови играч после Пелегрини направи грешка според мен че пусна Роналдо зад нападателя а не дясно крило :evil: при положение че нападатели имаме не е да нямаме Раул за кфо седя на скамеиката толко мачове :x Гранеро ми игра крило дет незнае каде се намира това момче добре че беше Расмо отдясно та центрираше иначе Гранеро спеше не че аз бих се справил по добре но Гранеро изобщо не центрираше !!! Надявам се и то доста силно Моуриньо да не прави такива прости работи като Пелегрини и да има повече власт над отбора и трансферите !!! ;)

Върни се в “Реал Мадрид”