Моуриньо официално в Реал Мадрид за осем милиона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Моуриньо официално в Реал Мадрид за осем милиона

Мнениеот RENAULT » 23 май 2010 14:19

Изображение
Жозе Моуриньо вече спокойно може да се чувства треньор на Реал Мадрид. Президентът на "лос бланкос" Флорентино Перес е постигнал споразумение с колегата си от Интер Масимо Морати за разтрогване договора на Специалния.

От "Сантиаго Бернабеу" ще платят на "нерадзурите" половината от клаузата - осем милиона евро вместо исканите 16. Моу ще бъде представен официално в Мадрид в понеделник от 14,00 часа българско време.
Изображение
Последна промяна от RENAULT на 28 май 2010 20:26, променено общо 1 път.
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Всичко е решено - Моу за 4 години в Реал, вижте вижданията м

Мнениеот durex » 23 май 2010 14:34

Еми освен да му пожелая успех в новото си начинание и трябва да знае че вратите в Интер за него винаги ще са отворени! - БЛАГОДАРИМ ТИ ЖОЗЕ ЗА ТОВА КОЕТО НАПРАВИ С НАС

slavia1913
Контакти:

Мнениеот slavia1913 » 23 май 2010 14:35

Е края на балета в тоя клуб свърши. Сега поне ще видим как Къцко Роналдо ще троши крака... :) :lol: :lol:

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 23 май 2010 14:38

За два отбора Моуриньо може да е нещо като полубог,ама за всички привърженици на ИНТЕР е БОГ.Нека да казват,че убивал футбола и тем подобни епитети,къде са сега нашите журналисти дето писаха,за него разни работи.За мене той във момента е най-добрия треньор във света.Успех във Реал,за там няма какво друго да му пожелая.

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 23 май 2010 14:39

Много ми е интересно как ще изглежда Реал М при Жозе :lol: Аз се надявах да остане поне до световното клубно първенство и да се опита да спечели 6 трофея с нас, но не мога да направя нищо друго освен да му БЛАГОДАРЯ за всичко което направи за Интер, а то е много. За мен това е 2-рият най-велик треньор на Интер след Ерейра :!:

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 23 май 2010 14:47

Мауриньо ще постигне успехи с Реал М,може да не стане още първия сезон,но успехи ще има.А за Интер-май победата им вчера се оказа пирова-загубиха човъкт,благодарение на който са Европейски шампиони,а Байерн спечели-запазва треньора си,запази си най-добрите футболисти и в следващите години пак ще играе финал в ШЛ,финал,който Интер скоро може и да не види...
В кръга на шегата,Роналдо да се готви за ляв бек,а Кака за десен :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 23 май 2010 14:54

niki87 написа:Мауриньо ще постигне успехи с Реал М,може да не стане още първия сезон,но успехи ще има.А за Интер-май победата им вчера се оказа пирова-загубиха човъкт,благодарение на който са Европейски шампиони,а Байерн спечели-запазва треньора си,запази си най-добрите футболисти и в следващите години пак ще играе финал в ШЛ,финал,който Интер скоро може и да не види...
В кръга на шегата,Роналдо да се готви за ляв бек,а Кака за десен :lol: :lol: :lol:

До някъде си прав,че изгубихме човека,който ни направи шампиони..но има един малък елемент и той се нарича ОТБОР!!!! Жозе съумя за година и половина да ни направи отбор,както никой до сега не го е правил! Да той ще си замине,но стилът на игра и себераздаване си остават,така че това е един нов Интер,който ще наблюдаваме ;) Вече го няма страхът,който срещу големите отбори показвахме...за един сезон да биеш Милан (два пъти), Ювентус(два пъти) , Рома,Лацио(два пъти) ,Челси(два пъти),Цска Москва (два пъти), Барселона,Байерн Мюнхен - БЕЗЦЕННО!!!
Последна промяна от durex на 23 май 2010 14:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 23 май 2010 14:56

durex написа:
niki87 написа:Мауриньо ще постигне успехи с Реал М,може да не стане още първия сезон,но успехи ще има.А за Интер-май победата им вчера се оказа пирова-загубиха човъкт,благодарение на който са Европейски шампиони,а Байерн спечели-запазва треньора си,запази си най-добрите футболисти и в следващите години пак ще играе финал в ШЛ,финал,който Интер скоро може и да не види...

До някъде си прав,че изгубихме човека,който ни направи шампиони..но има един малък елемент и той се нарича ОТБОР!!!! Жозе съумя за година и половина да ни направи отбор,както никой до сега не го е правил! Да той ще си замине,но стилът на игра и себераздаване си остават,така че това е един нов Интер,който ще наблюдаваме ;) Вече го няма страхът,който срещу големите отбори показвахме...за един сезон да биеш Милан (два пъти), Ювентус, Рома,Лацио,Челси(два пъти),Цска Москва (два пъти), Барселона,Байерн Мюнхен - БЕЗЦЕННО!!!

Съгласен съм,но едно е да те тренира и да ти дава тактически указания Мауриньо,друго е Синиша Михайлович или Бенитес,това ми беше мисълта ;)

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 23 май 2010 14:59

Ми чесно да ти кажа силно се надявам,че нито Бенитес нито Михайлович ще ни поемат...от имената които се спрягат най бих доволен от Рийкард и Капело,но за втория е почти невъзможно ;)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 23 май 2010 15:04

durex написа:Ми чесно да ти кажа силно се надявам,че нито Бенитес нито Михайлович ще ни поемат...от имената които се спрягат най бих доволен от Рийкард и Капело,но за втория е почти невъзможно ;)

И аз ти пожелавам да не Бенитес :mrgreen: И дано този сезон на Интер не е просто един фойерверк,от тук нататък тепърва ви престои сложното :)
[offtopic]Я ми кажи,ама честно-според теб имаше ли дуза за Байерн вчера :? Според мен и според мен-да :oops:[/offtopic]
Последна промяна от niki87 на 23 май 2010 18:59, променено общо 1 път.

Върни се в “Реал Мадрид”