Моуринъо е новия тренер на Реал Мадрид!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Моуринъо е новия тренер на Реал Мадрид!
преди 5мин пред немската телевизия Жозе каза,че е новия тренер на Мадрид!
Re: Моуринъо е новия тренер на Реал Мадрид!
Ще ми е интересно да видя как ще играят Реал при Жозе... Дано 3-та му КЕШ е с Реал
М/у другото колко треньори са печелили КЕш с 3 различни отбора???

Последна промяна от UltraBlue на 23 май 2010 01:00, променено общо 1 път.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
UltraBlue написа:Ще ми е интересно да видя как ще играят Реал при Жозе... Дано 3-та му КЕШ е с РеалМ/у деугото колко треньори са печелили КЕш с 3 различни отбори???
нито един .а от играчите сеедорф само
Коя немска телевизия?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Коя немска телевизия?
сат1.каза го пред бекенбауер и ван гаал.
- Gonzo0009
- Контакти:
Сега и от тях ще направи отбор
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
Danke-винаги в крак с новините!! Добре че имаме наши хора в Германияorgi написа:Dust написа:Коя немска телевизия?
сат1.каза го пред бекенбауер и ван гаал.
Реал си сменя тренерите като носни кърпички , така че...
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
- Sagittarius
Че Спеациалния е най-големия стратег е факт,но никак не съм убеден в успешните му бъднини в Реал М.Има два клуба в света в които не треньорът прави стила на игра,а клубът налага своето кредо над треньорското.Реал е такъв клуб,както и Барселона.Там не играеш ли атрактивно,нападателно,красиво,резултатно при това винаги и без значение дали пазиш резултат,дали ти трябва хикс...винаги,не правиш ли това-изхвърчаш.Никога няма да забравя началото на 90-те,когато Реал М имаше 7-8 точки преднина пред Барса(победа=2 точки) с треньор Радомир Антич,който залагаше на стабилнсот в отбрана...но бе изритан посред сезона,а Реал загуби титлата накрая.Жозето ако прави схемите от Челси и Интер няма да го бъде в Реал
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...