Какво трябва да се промени в Реал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
denis_93
Контакти:

Какво трябва да се промени в Реал

Мнениеот denis_93 » 17 май 2010 10:37

Според вас какви промени трябва да направи нашия любим отбор за следващия сезон и трябва ли нещо да се промени :roll: :?:

Потребителски аватар
pepo
Контакти:

Re: Какво трябва да се промени в Реал

Мнениеот pepo » 17 май 2010 10:46

Да се променят промените :)
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 17 май 2010 10:48

При Перес -Белия балет ще продължава да бъде рекламна индустрия.Колега на 22.05.2010 нали знаеш кои момчета се завръщат на Бернабеу.Тоя Валдано е по-зле и от Гонзо като мениджър.Ето ти пример ще продавате Игуаин за да вземете онова френско дърво Рибери.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 17 май 2010 10:59

Да спрат да се купуват по 100 световни известни играча на сезон , за две трети от които не се намира титулярно място . Много е тъпо да провеждаш такава трансферна политика . По 1-2 на сезон стигат . Голям нахалитет е тоя Перес .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 17 май 2010 11:13

Ново ръководство, което има акъл в главата... Реал Мадрид няма нормални собственици, отборът се управлява от пълни кретени. Спомнете си само какво представляваше Реал през 90-те години, машина която мачкаше всичко по пътя си, а сега същият този отбор е същински цирк. В Реал си мислят, че като купуват най-добрите футболисти, отборът ще стане добър, но точно обратното. Най-силните години на Реал бяха, когато основна роля в тима имаха Раул, Мориентес, Йеро, Миятович, Гути и т.н. Това бяха звезди, но не маркетингови звезди, а играчи с хъс и себераздаване. Тогава Реал имаше истински отбор.

Преди няколко години имаше светлина в тунела, когато Фабио Капела стана треньор на отбора, определено се видя, че започна да оправява тази циркова трупа, дори стана шампион на Испания, Реал започна да прилича на себе си, тамън си мислех, че мадридчани се връщат към славата си, когато изведнъж Капело беше уволнен.

Преди време бях казал, че Реал Мадрид ми прилича на разглезено лапе, искащо най-хубавите играчки, и които играчки му омръзват след като си поиграе малко с тях. Всъщност заради безумното управление на отбора, Реал заслужава падението си, заслужава да стига само до осминафинал в Шампионската лига, заслужава да остава с празни ръце.

Сега, към този момент, ваританите пред Реал са две :
1) Запазване на сегашната политика - ръководството продължава да купува всичко и всички наред, да се привличат световните звезди, съответно това довежда до липсата на какъвто и да е било колектив и слаби резултати. За сметка на това обаче Реал ще продължава да печели от продажба на тениски, фланелки, от турнета, и ще запази положението си на "ел галактически цирк"
2) Или, спиране на безумната политика, да купуват всичко и всички, започват разчитат на момчетата от школата (безпороно една от най-добрите на планетата), като това по всяка вероятност ще доведе до връщане към славните години на отбора. ;)
Последна промяна от Гуу на 17 май 2010 11:14, променено общо 1 път.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 май 2010 11:13

Нищо му няма на Реал !
Трябва веднъж поне .....да се спре с текучеството на играчи !
Мисля, че в последните месеци напипаха играта си .....според мен, ще е добре да си запазят състава.
За треньора незнам .....
Но Реал според мен, имат почти готов отбор за следващия сезон ....ще бъде глупаво да тръгнат да купуват и продават играчи.
Колкото и кощунствено да звучи ....няма да е лошо, да вземат пример ....от вечният си "враг" Барса !
При Барселона .....дори когато не успеят да вземат нещо, не се правят големи промени.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 17 май 2010 11:21

Моуриньо става треньор, защото някой трябва да въведе дисциплина в този отбор от мега-звезди, ядрото на отбора трябва да се състои от юноши на клуба, също така трябва да се спре тази безумна трансферна политика - не трябва всяко лято да се взимат по 5-6 футболисти, защото така не остава време за създаването на колектив, а без него и марсианци да купят пак ще си отпадат на 1/8 финалите в ШЛ ;)

Левски-1914
Контакти:

Мнениеот Левски-1914 » 17 май 2010 11:26

Na Real mu trqbvat zashtitnici!
1914

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 май 2010 11:38

Гуу написа:Ново ръководство, което има акъл в главата... Реал Мадрид няма нормални собственици, отборът се управлява от пълни кретени. Спомнете си само какво представляваше Реал през 90-те години, машина която мачкаше всичко по пътя си, а сега същият този отбор е същински цирк. В Реал си мислят, че като купуват най-добрите футболисти, отборът ще стане добър, но точно обратното. Най-силните години на Реал бяха, когато основна роля в тима имаха Раул, Мориентес, Йеро, Миятович, Гути и т.н. Това бяха звезди, но не маркетингови звезди, а играчи с хъс и себераздаване. Тогава Реал имаше истински отбор.

Преди няколко години имаше светлина в тунела, когато Фабио Капела стана треньор на отбора, определено се видя, че започна да оправява тази циркова трупа, дори стана шампион на Испания, Реал започна да прилича на себе си, тамън си мислех, че мадридчани се връщат към славата си, когато изведнъж Капело беше уволнен.

Преди време бях казал, че Реал Мадрид ми прилича на разглезено лапе, искащо най-хубавите играчки, и които играчки му омръзват след като си поиграе малко с тях. Всъщност заради безумното управление на отбора, Реал заслужава падението си, заслужава да стига само до осминафинал в Шампионската лига, заслужава да остава с празни ръце.

Сега, към този момент, ваританите пред Реал са две :
1) Запазване на сегашната политика - ръководството продължава да купува всичко и всички наред, да се привличат световните звезди, съответно това довежда до липсата на какъвто и да е било колектив и слаби резултати. За сметка на това обаче Реал ще продължава да печели от продажба на тениски, фланелки, от турнета, и ще запази положението си на "ел галактически цирк"
2) Или, спиране на безумната политика, да купуват всичко и всички, започват разчитат на момчетата от школата (безпороно една от най-добрите на планетата), като това по всяка вероятност ще доведе до връщане към славните години на отбора. ;)

+1 :) Лично аз извън България съм привърженик на друг отбор, но освен него харесвам много и имам респект от "Реал".
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Мнениеот palante » 17 май 2010 12:15

zlatan написа:При Перес -Белия балет ще продължава да бъде рекламна индустрия.Колега на 22.05.2010 нали знаеш кои момчета се завръщат на Бернабеу.Тоя Валдано е по-зле и от Гонзо като мениджър.Ето ти пример ще продавате Игуаин за да вземете онова френско дърво Рибери.

Игуаин искат да го продадат защото не иска да си поднови договора който изтича и по добре да вземат пари за него отколкото да си утиде като свободен агент
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

Върни се в “Реал Мадрид”