Нужен ли е Рууни на Реал Мадрид?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Нужен ли е Рууни на Реал Мадрид?

Мнениеот bojkyy » 15 мар 2010 14:43

Смятате ли, че е нужен Рууни? Аз съм против тая идея, предпочитам да се даде шанс на Бензема и да си върнем Солдадо защото, вече 2ра поредна година откакто го дадохме на Хетафе, е в топ 10 на гол майсторите в Испания. Надявам се да му се даде шанс, а и другата година става на 18 един исключително талантлив и проспериращ млад играч, Алипио който Реал купиха преди няколко години за доста пари.
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Рууни в Реал Мадрид

Мнениеот Madridist » 15 мар 2010 14:50

Абсолютно съм съгласен за Солдадо и Бензема. В момента си имаме достатъчно добър отбор и според мен е нужно време да се сработи. Не трябва да се взимат нови играчи, хубаво е да се погледне и в школата. В събота гледах Хетафе и Майорка. Хетафе вкара гол и коментатоърт вика, пореден гол за юношата на Реал. После вкараха още един, и коментатоърт каза- и другата юноша на Реал се разписа в мача. Кaто фен на отбора, смятам, че трябва да се даде шанс и на талантливите ни млади играчи :roll:
Последна промяна от Madridist на 15 мар 2010 14:54, променено общо 2 пъти.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Awesome
Контакти:

Re: Нужен ли е Рууни на Реал Мадрид?

Мнениеот Awesome » 15 мар 2010 14:50

Кратко и ясно - НЕ :!:
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 15 мар 2010 14:53

На Реал е нужно ( мое мнение) да изиграе поне два сезона без такова текучество! Звезда след звезда идват и си отиват по бързо от колкото изгарят истинските в Космоса ! Ако има малко повече сработване и не виждам кой може да спре Реал Мадрид!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 15 мар 2010 15:10

Madridist написа:Абсолютно съм съгласен за Солдадо и Бензема. В момента си имаме достатъчно добър отбор и според мен е нужно време да се сработи. Не трябва да се взимат нови играчи, хубаво е да се погледне и в школата. В събота гледах Хетафе и Майорка. Хетафе вкара гол и коментатоърт вика, пореден гол за юношата на Реал. После вкараха още един, и коментатоърт каза- и другата юноша на Реал се разписа в мача. Кaто фен на отбора, смятам, че трябва да се даде шанс и на талантливите ни млади играчи :roll:

Така е, Солдадо, Мигел Торес и Парехо са наще юноши в Хетафе(поне за тях са сещам), Солдадо миналия сезон го дадохме, Парехо и Мигел Торес тва лято. Клаузата за откуповането име 3 милиона, на Солдадо не мога да си спомна точно колко. Иначе сега се сетих за друг наш юноша който майче играе в Реал Кастия или е под наем(не мога да си спомна) , на който Хуанде Рамос даде шанс в миналогодишното Ел класико(което завърши 2:0 на "Ноу Камп"), в което показа сърце и завидни качества. Направи една страхотна атака, като финтира 5 човека на Барса, но липса на шанс му попречи да се разпише при дебюта си. Трябва да му се поднови договора,че истича в края на сезона.

Потребителски аватар
plamenfm
Контакти:

Мнениеот plamenfm » 15 мар 2010 15:27

РЕАЛ МАДРИД е пример за отбор развалящ класни играчи. Против всякаква логика е да имаш най-добрите играчи и да се излагаш като кифладжия. Още едно доказателство за това, че не само играчите правят отбора. Нужен е треньор, нужен е и лидер. Това, което на нас ни куца в националния отбор е същата причина, поради която Реал Мадрид се дъни.

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 15 мар 2010 15:39

plamenfm написа:РЕАЛ МАДРИД е пример за отбор развалящ класни играчи. Против всякаква логика е да имаш най-добрите играчи и да се излагаш като кифладжия. Още едно доказателство за това, че не само играчите правят отбора. Нужен е треньор, нужен е и лидер. Това, което на нас ни куца в националния отбор е същата причина, поради която Реал Мадрид се дъни.

Какъв по-добър лидер имал един отбор от Раул,такива са също Дел Пиеро, Тоти, Гигс и т.н. Проблема не е в липсата на лидер проблема при Реал е психологически, поне така си го обяснявам аз. И стига с тея истъркани лафове за провалянето на футболисти, щото ако погледнеш реално на нещата, никой не е бил провален по вина на клуба,тва че даден футболист е леке и предпочита да чука разни манекенки е друг въпрос, Реал Мадрид не са сутеньори и не им ги предлагат те, футболиста прави своя избор , футболисти като Игуайн, Ласс и много други които се налагат и се борат за мястото си в Реал Мадрид, защо никой не ги споменава. Много футболисти се редят на опашка за Реал Мадрид, и като покажат качеста достойни за бялата фланелка, изведнъж не са същите играчи каквито са били преди.

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 15 мар 2010 17:40

Има грешка във въпроса и то сериозна!Има ли Уейн нужда от Реал?
Изображение

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 15 мар 2010 18:38

Madridist написа:Абсолютно съм съгласен за Солдадо и Бензема. В момента си имаме достатъчно добър отбор и според мен е нужно време да се сработи. Не трябва да се взимат нови играчи, хубаво е да се погледне и в школата. В събота гледах Хетафе и Майорка. Хетафе вкара гол и коментатоърт вика, пореден гол за юношата на Реал. После вкараха още един, и коментатоърт каза- и другата юноша на Реал се разписа в мача. Кaто фен на отбора, смятам, че трябва да се даде шанс и на талантливите ни млади играчи :roll:

Никой няма да позволи налагането на юноши в Реал.Това отдавна не влиза в политиката на отбора.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 15 мар 2010 18:40

Няма да се очудя ако Перес иска да вземе Рууни, но ако погледнем реално това нямма как да стане...

Върни се в “Реал Мадрид”