Заплатите в Реал Мадрид
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Заплатите в Реал Мадрид
Вчера гледах по Ринг заплащането в Реал Мадрид. На първо място беше Роналдо с 9.5 милиона евро. На последно беше Дудек с 1.5 милиона евро
Тук говорим само за заплати, без премии и бонуси. Не знам за вас, но поне за мен е абсурдно, резервен вратар,който играе 2 мача на година да взима такава огромна заплата. Според мен трябва да се редуцират заплащанията в Реал,защото не е нормално в който и отбор да се взимат милиони евро на година-всичко трябва да е обвързано с изиграни минути, как се е представил играча в тях, победи на отбора и т.н.

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Re: Заплатите в Реал Мадрид
Прав си, но то всичко идва от милионите за трансфери, които се дават.Особено тия колосални суми, които хвърля Реал М за играчи, пък били то Кака и Роналдо.Оттам трябва да се започне.Иначе Реал и тая година не мисля че ще триумфира в шамп.лига.В Испания може щото са плътно по петите на Барса, а те все ще сбъркат някъде.
- comandosa1
- Контакти:
Като им дават ще лапат, да не са луди да не ядат баницата като им я поднасят на готово? Реал Мадрид са единствения държавен отбор в Света, след разпадането на комунизма. Като могат да направят 1 милиард дългове и после Краля да им опрости всичко защо да не продължават да го правят? Защо да не харчат по 100 милиона за 1 футболист, като знаят че хазната ще го плати? Защо да се занимават със бизнес стратегии и планове за далечното бъдеще, като всичко може да стане сега и веднага?
- JohnnieWalker
- Контакти:
Като изключим пристрастията ми, заплатите в Реал винаги са били нереално високи 

най-малкия проблем е заплатата на Дудек ,това е объркана работа ,такива пари да се дават не е нормално
тоя дудек е по-зле и от цецо димитров-но какво от това.Някой му е дал тези пари и момчето си ги взима.
comandosa1 написа:Като им дават ще лапат, да не са луди да не ядат баницата като им я поднасят на готово? Реал Мадрид са единствения държавен отбор в Света, след разпадането на комунизма. Като могат да направят 1 милиард дългове и после Краля да им опрости всичко защо да не продължават да го правят? Защо да не харчат по 100 милиона за 1 футболист, като знаят че хазната ще го плати? Защо да се занимават със бизнес стратегии и планове за далечното бъдеще, като всичко може да стане сега и веднага?
Реал Мадрид не е държавен тим, но дори и да беше, Испания е в такова икономическо състояние, че ако разчитахме на пари от хазната щяхме да купуваме на 5 години един играч

Собственик на отбора са т.нар. "сосиос", а президентът е изборна длъжност за определен период от време. В случаи като Перез, той помага и с лични средства за отбора, но е подчинен на феновете, т.е. като му изтече мандатът се правят нови избори и той може да не бъде избран

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
dragi 78 написа:тоя дудек е по-зле и от цецо димитров-но какво от това.Някой му е дал тези пари и момчето си ги взима.
Вината е само и единствено в ръководството, а не в Дудек или останалите играчи. Дудек съм сигурен, че и 3 милиона да му дават,пак няма да ги върне

- JohnnieWalker
- Контакти:
Всъщност Реал се ползват с огромни привилегии във взимането на кредити
Иначе никога нямаше да могат да си позволят такива НЕРЕАЛНИ трансфери 

Като помага с лични средства, защо тегли кредит от името на Реал Мадрид (май беше 250мл. евро) ?