"Гаго иска да смени Реал с Бока"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

"Гаго иска да смени Реал с Бока"

Мнениеот ZinedineZidane » 24 ное 2009 10:13

http://gong.bg/view_article.php?article_id=104331
Полузащитникът на Реал Мадрид Фернандо Гаго се надява да премине под наем в бившия си клуб Бока Хуниорс. Футболистът цели с подобен ход да си осигури място и в националния тим на Аржентина за Световното първенство в ЮАР догодина.

23-годишният състезател е притеснен от липсата на игрово време с екипа на „белия балет” като според него, това ще попречи на шансовете му да попадне в селекцията на Диего Марадона за Мондиал 2010, твърди „AS”.

След пристигането на Алонсо от Ливърпул през лятото, изявите на Гаго за кралския клуб намаляха драстично. Наставникът на Реал Мануел Пелегрини, според испанското издание, предпочита да залага на Ласана Диара и ветеранът Гути пред аржентинеца.

Гаго пристигна на „Бернабеу” от Бока през 2007 година. Оттогава има 100 мача във всички състезания за Реал, като записа едва един гол на сметката си.

Това само би могло да ме радва ако се случи и дори се надявам да го трансферират направо, а не да го дават под наем. Гаго е явно посредствен играч, който няма място в Реал, заедно с Мамаду Диара, Гути, Дренте и Ван дер Ваарт.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Re: "Гаго иска да смени Реал с Бока"

Мнениеот tarikat » 24 ное 2009 10:30

Как можа да кажеш ,че Гути няма място в Реал :x :x :o :shock: :?:

Потребителски аватар
damnedbg
Контакти:

Мнениеот damnedbg » 24 ное 2009 10:43

Толкова е гледал мачове на Реал, затова му се струва посредствен :)
И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! САМО ЛЕВСКИ САМО ЛЕВСКИ! ОООО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 24 ное 2009 10:57

tarikat написа:Как можа да кажеш ,че Гути няма място в Реал :x :x :o :shock: :?:

Разбирам те, аз и не бих спорил по въпроса. Просто имам по-особено мнение за Гути и за това присъства в този лист. ;)

Толкова е гледал мачове на Реал, затова му се струва посредствен :)

Честно казано, не разбрах кой имаш предвид за посредствеността. Що се отнася до Гаго, даже съм се изразил меко, а за Гути не съм казвал такова нещо, даже твърдя, че е страхотен халф, но с отвратителен характер, който му пречи много. :)

Edit: За последните 5 години, може и да съм пропуснал 7-8 мача и то поради невъзможност да ги гледам. ..

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 24 ное 2009 11:41

Изображение

"с лошо характерче" - така ли наричат меките китки в Мадрид вече?
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 24 ное 2009 12:48

1. Като цитираш, цитирай точно.
2. Т'ва кой те е*е или кого е*еш няма значение, важното е какво показваш на терена.
3. Между характер и сексуална ориентация има известна разлика, иначе всички хетеросексуални щяха да са ангелчета...

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 24 ное 2009 13:07

Трудно му е да се наложи в Реал сред толкова звезди,по-добре да си търси друг клуб

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 24 ное 2009 13:11

Гути вече даде достатъчно за Реал. Да не говорим, че никога не съм го харесвал. По-добре да налагат някой от школата. Трябва да призная, че Гути този полусезон играе добре, още помня гола,който вкара на Цюрих, но поне за мен трябва да си ходи.

И тук някой говори за меките китки в Реал, нека провери в Гугъл, кой отбор има първия фен клуб в света от гейове, даже ръководството им отпусна офис на стадиона, където да се събират и да са по-близо до любимците си :oops: :oops: :oops:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 24 ное 2009 13:20

Ако тази новина е вярна, нека Гаго да си ходи. Всеки, който не оценява факта за какъв отбор играе да се маха. Още си спомням Робиньо. Беше любимец на всички, но заради лакомия отиде в Сити .
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

bru-baker
Контакти:

Мнениеот bru-baker » 24 ное 2009 17:46

за всичко съм съгласен , обаче последните няколко мача , които направи Дренте го възкачиха в моите очи - смятам ,че той трябва да остане

Върни се в “Реал Мадрид”