Луис Фелипе Сколари може да замени Мануел Пелегрини като наставник на Реал Мадрид, твърди "El Mundo Deportivo" в днешния си брой.
В момента Големия Фил е селекционер на шампиона на Узбекистан Буньодкор където получава над един милион евро месечна заплата.
Пелегрини е поставен под огромно напрежение заради неубедителното представяне на Белия балет и при нова грешна стъпка в следващите седмица-две най-вероятно ще бъде уволнен.
Сколари поема Реал М.?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Сколари поема Реал М.?
За РЕАЛ ще е по добре да се назначи по именит трениор тоя пелегрини поне на мене не ми вдъхва доверие !
На тия им трябва някой извънземен да ги стресне, иначе нямат управия.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Сколари хич не ми харесва,за мен просто не става за трениор
Пелегрини не е лош, лошото е, че всичко взе да се върти около Роналдо и като го няма е кофти.
- POPCORN
- Контакти:
tarikat написа:Луис Фелипе Сколари може да замени Мануел Пелегрини като наставник на Реал Мадрид, твърди "El Mundo Deportivo" в днешния си брой.
В момента Големия Фил е селекционер на шампиона на Узбекистан Буньодкор където получава над един милион евро месечна заплата.
Пелегрини е поставен под огромно напрежение заради неубедителното представяне на Белия балет и при нова грешна стъпка в следващите седмица-две най-вероятно ще бъде уволнен.
кой и да ги поеме и да купят са си същата баница!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
POPCORN написа:tarikat написа:Луис Фелипе Сколари може да замени Мануел Пелегрини като наставник на Реал Мадрид, твърди "El Mundo Deportivo" в днешния си брой.
кой и да ги поеме и да купят са си същата баница!
А ти същия педал
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
- fabregas_949
- Контакти:
Сколари според мен е по-добър избор, но ще видим...
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
Като доказано име и качества,Сколари е по-добър,но смятам,че засега Пелегрини е най-добрият вариант за треньор
Ако ще правят промени,по-добре да е след сезона 

Лично аз не харесвам Големия Фил...а тия узбекистнаци отде зимат пари бе?То целия клуб сигурно играе само за неговата заплата.Пелегрини нещо не се вписва,вярно че направи от Виляреал отбор,но пък в Реал нещата са различни.Наистина,съфорумеца по-горе беше прав,че цялата игра на отбора се върти около Роналдо и като го няма не им се получава...
Tottenham Hotspur & Forza Milan
[offtopic]нема[/offtopic]
[offtopic]нема[/offtopic]