КАСИЯС И ТОПКИТЕ НА ШЛ.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

КАСИЯС И ТОПКИТЕ НА ШЛ.

Мнениеот zlatan » 01 сеп 2009 22:19

Преди около 2 седмици капитанът на Левски Георги Петков се оплака от топките, с които тази година ще се играят двубоите от Шампионската лига. Тогава мнозина приеха с насмешка тези негови думи и сметнаха, че той се оправдава за гола, който Боднар му вкара в София. Сега обаче, в подкрепа на думите на Петков застана стражът на Реал (Мадрид) Икер Касияс, който определи въпросния модел „Adidas Finale 9” като „ужасен”.

„Топките, с които тази година ще се играе в Шампионската лига, са просто ужасни. Съжалявам, че го казвам, но просто нивото им е под допустимия минимум. Начинът, по който летят, е доста лош и кълбото прави странни неща. Това се видя и на турнира за Купата на Конфедерациите”, каза Касияс пред испанското издание „АС”.

ЗНАЧИ И ДРУГИ ВИДЯХА ПРОБЛЕМ В ТОКИТЕ
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Re: КАСИЯС И ТОПКИТЕ НА ШЛ.

Мнениеот fr3ak_boy » 01 сеп 2009 22:25

На мен ми харесаха. Време е да се върнат топовните изстрели от сериозна дистанция като оръжие на много тимове. Освен това сега ще си проличи кой вратар е с по-добри рефлекси.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 01 сеп 2009 22:29

а ти как разбра за качеството на топките миналата година сигурно с гюлета са играли.най добрия вратар в света казва че са лоши и аз му вярвам.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 01 сеп 2009 22:34

АКО Не СТЕзабелязали за всяка нова топка казват това.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 01 сеп 2009 22:41

zlatan написа:а ти как разбра за качеството на топките миналата година сигурно с гюлета са играли.най добрия вратар в света казва че са лоши и аз му вярвам.

:lol: :lol: :lol:

Първо Касияс не е най-добрият вратар в света! ФАКТ! Един от най-добрите е, но не най-добрият!
Второ нали по някакъв начин трябва да се оправдае за головете, който пусна на Купата на Конфедерациите! Ако очакваш да си признае, че не е бил в дорбра форма и че вината е негова не си познал! Защо не се оплаква Буфон - наистина най-добрият вратар от сега играещите? Защо не се оплаква Ван дер Сар? Или пък Петър Чех? Оплакаха се двама (единият по случайност вратар на Реал Мадрид), на които им набутаха супер смешни голове!!!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 сеп 2009 22:47

Не съм съгласен ,че Буфон е по- добър вратар...
Защитата с която разполага Реал е трагедия и си е истинско чудо това което прави Касиляс...
Дай му на Джиджи защитата на Реал и на националния на Испания( тя е малко по-добра ,но в общи линии е същата боза) да го видя тогава ;)
За мен Касиляс е номер едно и това го казвам почти безпристрастно ;)
Лесно е като имаш добра защита,а Юве и Италия определено имат една от- най добрите защити в света...

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 01 сеп 2009 22:52

Истината е,че в момента няма вратари от класата на Кан и Шмаихел,които в последните 15г. нямат равни.Нито Касияс,Чех,Буфон са от тяхната класа.

elit
Контакти:

Мнениеот elit » 01 сеп 2009 22:53

Тези, които в момента се подиграват на казаното от
двамата вратари, най-много ще страдат. Помнете ми
думата!
За да си позволиш подобна насмешка, явно никога не
си се докоснал до футболната топка. Явно привърже-
ниците на ЦСКА, както винаги са късопаметни и не
си спомнят репликите на Пенев-младши към съдията
в мача със Своге, касаещи важността на топките.
"Махни мекиците бе!" - крещеше Любо, виждайки, че
футболистите му, трудно се справят с нестандартните
топки.

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 01 сеп 2009 23:12

elit написа:Тези, които в момента се подиграват на казаното от
двамата вратари, най-много ще страдат. Помнете ми
думата!
За да си позволиш подобна насмешка, явно никога не
си се докоснал до футболната топка. Явно привърже-
ниците на ЦСКА, както винаги са късопаметни и не
си спомнят репликите на Пенев-младши към съдията
в мача със Своге, касаещи важността на топките.
"Махни мекиците бе!" - крещеше Любо, виждайки, че
футболистите му, трудно се справят с нестандартните
топки.

Ти правиш ли разлика м/у мека топка и надута топка? Пенев беше против меките топки, а не че те самите са странни! ;)

Без значение кой е най-добрият вратар в света, все си мисля, че ако топките на Адидас бяха толкова калпави вратарите на всичките европейски грандове щяха да изригнат! Както казах не съм чул Ван дер Сар, Чех, Буфон, Абиати, Жулио Сезар и тн да се оплакват! А вие? Ако сте... ОК значи топките са калпави...
Пак казвам Касияс трябваше да се оправдае все някак за слабата си игра на Купата на Конфедерациите! Никой нямаше да му се разсърди, че не е бил в оптимална форма, все пак треньора избира кой да играе и той носи отговорността, когато пуска играчи, които не са във форма, но поне Касияс да си беше признал като мъж, че той допусна много нехарактерни за него грешки!
Пак казвам Касияс е един от най-добрите вратари в света, но дори и той има слаби мачове понякога! ;)
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 01 сеп 2009 23:23

Lord VOODOO написа:
zlatan написа:а ти как разбра за качеството на топките миналата година сигурно с гюлета са играли.най добрия вратар в света казва че са лоши и аз му вярвам.

Първо Касияс не е най-добрият вратар в света! ФАКТ! Един от най-добрите е, но не най-добрият!
Второ нали по някакъв начин трябва да се оправдае за головете, който пусна на Купата на Конфедерациите! Ако очакваш да си признае, че не е бил в дорбра форма и че вината е негова не си познал! Защо не се оплаква Буфон - наистина най-добрият вратар от сега играещите? Защо не се оплаква Ван дер Сар? Или пък Петър Чех? Оплакаха се двама (единият по случайност вратар на Реал Мадрид), на които им набутаха супер смешни голове!!!

Това, че ти точно не си го чул, не значи , че не са го казали! Порови се в нета и виж миналата година когато пуснаха този модел какво казаха точно Чех, Буфон и Касияс за тези топки!!! Съвет просто!..........Друг е въпроса, че за всички нападатели и вратари, те са едни и същи! Факт!

Върни се в “Реал Мадрид”