КнК: Реал Мадрид - Осасуна - 2:1 FT (Шампиони)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

КнК: Реал Мадрид - Осасуна - 2:1 FT (Шампиони)

Мнениеот 1914.1902 » 04 май 2023 16:54

Купа на Краля - финал

6 май 2023 | 23:00 часа

Изображение Изображение Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Estadio de La Cartuja

Изображение

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: КнК: Реал Мадрид - Осасуна, Събота от 23:00

Мнениеот LaRgO » 05 май 2023 10:07

Оффф посредственяка менди се завръща ли...... Дано да не го пуска и на лято да го продават.

Нямат абсолютно никакво право да губят този мач, задължени са да го спечелят!

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 05 май 2023 12:54

LaRgO написа:Оффф посредственяка менди се завръща ли...... Дано да не го пуска и на лято да го продават.

Нямат абсолютно никакво право да губят този мач, задължени са да го спечелят!

Пише в Туитър, че е вкаран в групата, за да може ако вземем купата, да празнува със своите съотборници. Честно казано гледайки последните ни мачове не би ме изненадало да загубим финала и във Вторник да отнесем някакъв запомнящ се шамар от Сити. Нямам добро усещане. А и като цяло имаме нужда от приземяване. Трябват ни качествени футболисти на всеки един пост с изключение на вратаря, а печелейки толкова стойностен турнир, какъвто е ШЛ, то само се замъглява реалната преценка за нещата. Нито десен бек, нито ляв имаме като качествена алтернатива. Като махнем Милитао, ЦЗ ни е трагедия в лицето на Алаба/Начо/Рудигер. С халфовата линия сме 50/50. Като започнем с Феде, Модрич и Кроос - губим центъра, заради не дотолкова високия интензитет на преса и бързина в играта им. Лично за мен Чоумени е разочарование, докато Себайос е за малките мачове, а Камавинга не може да хване ръка, защото трябва да играе ляв бек. В нападение е ясно - но Бензема, но Парти. Манчестър Сити пък от своя страна имат 20 титуляри и там липсват такива проблеми.
Изображение

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 05 май 2023 13:13

Последните резултати се дължат и на липса на мотивация. Играчите играят, когато им е кеф.
Но в събота е финал и все пак не е летен турнир, така че ако не покажат желание и сърце за клуба и феновете - да си ходят на мига! Дано да не си мислят, че ще спечелят лесно и без усилие, не трябва да подценяват съперника.

Аз не съм убеден, че евентуално приземяване ще убеди Перес, че трябват качествени трансфери, а не продавачи на царевица от Копакабана.

Трансферната ни политика е тотално сбъркана, така че на мен ми е все тая дали ще се извадят пари, щом ще се вземат или поредната медийна звезда или поредният бразилец хванат от улицата.

Чуамени никога НЕ е показвал, че трябва да е в Реал!

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 05 май 2023 13:33

Не ми харесва настройката към отбора. Преди само година спечелихме дубъл, сега сме в борбата за два трофея. Да, не мачкаме наред, но все пак има и конкуренция насреща, не сме само ние. :D Заблудата според мен идва от ранното предаване на щафетата в Ла Лига, за което разбира се играчите нямат извинение, но не мисля, че трябва да съдим формата им спрямо последните резултати в първенството. Макар и да са виновни, разбира се, мотивацията им там е нулева и не влагат много. Сега вече дали реалната им форма ще стигне за успех за купата и над Сити е съвсем друг въпрос, но дори и нулев сезон няма да направи сезона супер слаб. Научихме се да приемаме 1/2 финали в ШЛ за едва ли не даденост, но вижте другите клубове. Не е толкова лесно, ние го правим да изглежда така. Освен това не забравяйте и че Барселона прави супер сезон в първенството. Може и с по 1 гол да е, но си взимат мачовете и заслужават да са първи, освен това имат едва 11 допуснати гола от които 4 са от нас. Много възможно е да завършат с над 90 точки, което не е постигано от 5 години. Нека видим продукцията до края на сезона за КНК и ШЛ и тогава да правим равносметка.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 06 май 2023 01:57

2-0
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 06 май 2023 14:16

Финалът изобщо няма да бъде лесен, тъй като Осасуна е отбор, който успява да затруднява всички силни тимове в Испания, а от друга страна Реал не се намира в кой знае колко добра форма. Не изключвам продълженията като вариант.

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 06 май 2023 22:18

Някъде хубави линкове за Ace Stream?
Изображение

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 06 май 2023 22:32

LevskiZavinagi написа:Някъде хубави линкове за Ace Stream?

Има по лесен начин за гледане.2:2 Абде ще наказва.

Върни се в “Реал Мадрид”