Сезон 2022/2023
Финал | 15.01.23 | 21:00 ЧАСА
Пряко по:

Схема на турнира

Мачовете между двата тима за Суперкупата на Испания

King Fahd International Stadium, Riyadh

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
LevskiZavinagi написа:Интересно е много. Хем е мач без голямо значение - имам предвид откъм важност за самия трофей, хем е адски важен за сверяването на часовниците и в двата лагера. Видимо Барса са по-добрия отбор в момента. Ние имаме доста контузени и няма да се изненадам да загубим още в редовното време, но въпросът е друг - готови ли сме за силните мачове или формата ни ще продължи.
1914.1902 написа:LevskiZavinagi написа:Интересно е много. Хем е мач без голямо значение - имам предвид откъм важност за самия трофей, хем е адски важен за сверяването на часовниците и в двата лагера. Видимо Барса са по-добрия отбор в момента. Ние имаме доста контузени и няма да се изненадам да загубим още в редовното време, но въпросът е друг - готови ли сме за силните мачове или формата ни ще продължи.
Според мен този мач си е с огромно значение, като следват гостувания на Виляреaл в КнК и Атлетик Билбао в ЛЛ, а тези три мача като нищо могат да ни оставят и без трофей от Испания през този сезон. Просто, защото не виждам къде Барса толкова ще губи точки в първенството, тъй като им върви в много голямо количество от мачовете, а съперниците им не спират да пропускат и то доста чисти положения. А пък и каквото и да си говорим Бензема и компания не са във форма, а това е видно от доста мачове насам. Много е вероятно след месец януари да се насочим към Световното клубно и Шампионската лига.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта