Суперкупа на Испания: Реал Мадрид - Барселона - 1:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Суперкупа на Испания: Реал Мадрид - Барселона - 1:3 FT

Мнениеот 1914.1902 » 13 яну 2023 12:43

Суперкупа на Испания

Сезон 2022/2023

Финал | 15.01.23 | 21:00 ЧАСА

Пряко по: Изображение

Изображение Изображение

Схема на турнира

Изображение

Мачовете между двата тима за Суперкупата на Испания

Изображение

King Fahd International Stadium, Riyadh

Изображение

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Re: Суперкупа на Испания: Реал Мадрид - Барселона, Неделя от 21:00

Мнениеот LevskiZavinagi » 13 яну 2023 13:49

Интересно е много. Хем е мач без голямо значение - имам предвид откъм важност за самия трофей, хем е адски важен за сверяването на часовниците и в двата лагера. Видимо Барса са по-добрия отбор в момента. Ние имаме доста контузени и няма да се изненадам да загубим още в редовното време, но въпросът е друг - готови ли сме за силните мачове или формата ни ще продължи.
Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 яну 2023 15:34

LevskiZavinagi написа:Интересно е много. Хем е мач без голямо значение - имам предвид откъм важност за самия трофей, хем е адски важен за сверяването на часовниците и в двата лагера. Видимо Барса са по-добрия отбор в момента. Ние имаме доста контузени и няма да се изненадам да загубим още в редовното време, но въпросът е друг - готови ли сме за силните мачове или формата ни ще продължи.

Според мен този мач си е с огромно значение, като следват гостувания на Виляреaл в КнК и Атлетик Билбао в ЛЛ, а тези три мача като нищо могат да ни оставят и без трофей от Испания през този сезон. Просто, защото не виждам къде Барса толкова ще губи точки в първенството, тъй като им върви в много голямо количество от мачовете, а съперниците им не спират да пропускат и то доста чисти положения. А пък и каквото и да си говорим Бензема и компания не са във форма, а това е видно от доста мачове насам. Много е вероятно след месец януари да се насочим към Световното клубно и Шампионската лига.

Потребителски аватар
Iavor
Контакти:

Мнениеот Iavor » 13 яну 2023 20:46

2:0. След продължения.

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 13 яну 2023 21:20

1914.1902 написа:
LevskiZavinagi написа:Интересно е много. Хем е мач без голямо значение - имам предвид откъм важност за самия трофей, хем е адски важен за сверяването на часовниците и в двата лагера. Видимо Барса са по-добрия отбор в момента. Ние имаме доста контузени и няма да се изненадам да загубим още в редовното време, но въпросът е друг - готови ли сме за силните мачове или формата ни ще продължи.

Според мен този мач си е с огромно значение, като следват гостувания на Виляреaл в КнК и Атлетик Билбао в ЛЛ, а тези три мача като нищо могат да ни оставят и без трофей от Испания през този сезон. Просто, защото не виждам къде Барса толкова ще губи точки в първенството, тъй като им върви в много голямо количество от мачовете, а съперниците им не спират да пропускат и то доста чисти положения. А пък и каквото и да си говорим Бензема и компания не са във форма, а това е видно от доста мачове насам. Много е вероятно след месец януари да се насочим към Световното клубно и Шампионската лига.

Напълно съм съгласен с теб. Ще е интересно и въобще няма да е приятелска среща, както се пише навсякъде. Имайки предвид къде играем и шоуто, което всички ще очакват - 3:3. Лева х 2, Дембеле х1, за нашите Феде, Бензема и Вини. И на дузпите ми се иска Куртоа да пусне октоподските си умения.
Изображение

Capitano_Puyol

Мнениеот Capitano_Puyol » 14 яну 2023 17:27

За шоуто арабите вероятно са предвидили да има продължения и/или дузпи. :)
Договорът май приключва сега, така че Ел Класико на финал ще е черешката на тортата за парите, които са наляли на испанската федерация.
Иначе мач без значение не може да има между Барса и Реал, а тук все пак се разиграва някакъв трофей, не е като летните мачлета в САЩ...
Коефициентите на букитата дават Барса като лек фаворит, но да видим. Бетис ни набута 2 гола и изтърва още толкова ако не беше Тер Щеген, дано тук отбора да играе по-концентрирано отзад, защото подобни пропуски в отбрана се наказват в такива мачове.
Барса и Лудогорец, але, алеее...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 14 яну 2023 17:29

Имате раздел, в който да пишете. Да ви пусна ли тема там?

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 15 яну 2023 18:48

Courtois;

Carvajal Militao Rüdiger Mendy;

Modrić Valverde Camavinga Kroos;

Benzema Vinicius.

Върни се в “Реал Мадрид”