ШЛ: Челси - Реал Мадрид - 1:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

ШЛ: Челси - Реал Мадрид - 1:3 FT

Мнениеот 1914.1902 » 04 апр 2022 08:30

[center]Шампионска лига (сезон 2021/2022)

[rimg]https://seeklogo.com/images/U/UEFA_Champions_League-logo-DD9AE0500D-seeklogo.com.png[/rimg]

Среща: 1
Фаза: 1/4-финал
Дата: 6 април
Час: 22:00
Пряко по: БТВ Екшън

Изображение Изображение

Статистика

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение[/center]

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Re: ШЛ: Челси - Реал Мадрид, Сряда от 22:00

Мнениеот LevskiZavinagi » 04 апр 2022 10:00

Всичко в този мач води към 1, но както при нас, така и при Челси има някакъв спад в играта и формата и може да се случи всичко. Все пак за мен едно отпадане от Челси няма да е драма, защото ние срещу отбори с такъв интензитет в играта и постоянна преса не можем да играем. Въпреки всичко мача започва от 0:0. Да се надяваме вратарят, който не намира място в топ 10 на най-добрите такива според нефутболните хора, които правят тази класация, да ни извади за пореден път и Карим да ги накаже.
Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 04 апр 2022 14:59

LevskiZavinagi написа:Всичко в този мач води към 1, но както при нас, така и при Челси има някакъв спад в играта и формата и може да се случи всичко. Все пак за мен едно отпадане от Челси няма да е драма, защото ние срещу отбори с такъв интензитет в играта и постоянна преса не можем да играем. Въпреки всичко мача започва от 0:0. Да се надяваме вратарят, който не намира място в топ 10 на най-добрите такива според нефутболните хора, които правят тази класация, да ни извади за пореден път и Карим да ги накаже.

Абе две поредни години да отпаднете от Челси в любимия ви турнир.....едва ли ще е приятно, но аз мисля, че ще ги отстраните. Трябва да си върнете за миналата година, не може все да ви бият където ви хванат. А и сега са зле
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 06 апр 2022 13:40

Много е трудно да си позитивен в такъв момент, но аз лично искам само едно... Да се борят като лъвове.

Реал е способен да прави изключителни мачове в Европа... може би тази вечер лудостта ще надделее над логиката...

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fT2LBOUIdv8[/youtube]
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Iavor
Контакти:

Мнениеот Iavor » 06 апр 2022 13:46

Furious_Monk написа:Много е трудно да си позитивен в такъв момент, но аз лично искам само едно... Да се борят като лъвове.

Реал е способен да прави изключителни мачове в Европа... може би тази вечер лудостта ще надделее над логиката...

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fT2LBOUIdv8[/youtube]

Аз, пък, мисля, че логиката ще надделее.
0:2

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 06 апр 2022 14:16

Зависи от коя гледна точка на логиката, ако говорим за история- със сигурност, според мен Челси играят на скорост и комбинират с доста голяма прецизност, но ако играчите си напомнят за кого играят, какво има да бранят и как трябва да го постигнат... то Челси няма да видят нищо добро от този сблъсък.... просто трябва да го превърнем в зверски мач- агресия, тичане, борба по целия терен.

Ще им е доста трудно, стига нашите момчета да играят като играчи на Реал Мадрид... но футболът за съжаление има и друга логика, този който играе добре, печели по-често, от този, който е играл добре и е печелил преди време... има много какво да защитават.

Логики, колкото искаш, само да ги търсиш когато ти трябва да се защитаваш, когато атакуваш, сърцето е от голяма полза на разума.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 06 апр 2022 15:30

Честно казано - не исках да идва този мач...
Изображение

Raul7Panev
Контакти:

Мнениеот Raul7Panev » 06 апр 2022 15:36

Или ще играем агресивно с Валверде в титулярния състав или ще гледаме ПСЖ - Реал 2.0 версия

Дано Куртоа има ден днес и на реванша каквото стане

Върни се в “Реал Мадрид”