КНК: Барселона - Реал Мадрид - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

КНК: Барселона - Реал Мадрид - 1:1 FT

Мнениеот 1914.1902 » 04 фев 2019 00:08

[center][rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/6/6c/Copa_del_Rey_logo_since_2012.png/250px-Copa_del_Rey_logo_since_2012.png[/rimg]

Изображение Изображение

Информация за мача

Първи двубой
Турнир - Купа на Краля
Час - 22:00
Дата - 6 февруари 2019 година
Пряко по - БТВ Екшън

Изображение

Барселона

1/16 финал: Културал Леонеса - Барселона 1-5 (общ резултат)
1/8 финал: Леванте - Барселона 2-4 (общ резултат)
1/4 финал: Севиля - Барселона 3-6 (общ резултат)

Реал Мадрид

1/16 финал: Мелия - Реал Мадрид 1-10 (общ резултат)
1/8 финал: Реал Мадрид - Леганес 3-1 (общ резултат)
1/4 финал: Реал Мадрид - Жирона 7-3 (общ резултат)
[/center]

[center]Стадион

Изображение[/center]

Real
Контакти:

Re: КНК: Барселона - Реал Мадрид (Сряда)

Мнениеот Real » 04 фев 2019 00:41

Хубави снимки на треньорите... Искам да изглеждат така и след мача :)
Турнирът не е от значение, но мачът има голямо психологическо такова. Отиваме и ги разплакваме! Бензо да препасва експлозивите.

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 04 фев 2019 09:13

Ще се въздържа от прогноза. Да го кажем така - или ще бием с 1 гол или ще паднем с много.
Изображение

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 04 фев 2019 10:25

WPWW написа:Защо не се падна тази двойка последните сезони в ШЛ, пасмината на Ромналдо нямаше да помирише купа :mrgreen:

Еми така се случи, че трябваше да изстрадате тези успехи на врага, при това без лично да може да направите каквото и да е било по въпроса. Да бяхте стигнали финала в ШЛ, да не се налагаше да обвинявате жребия, късмета, пустата съдба... Добри, добри... колко добри да сте, щом не сте стигнали до последния мач... :roll:

Ако обичаш Барселона само заради успехите, ще е трудно да се отървеш от недоволството , въпреки силни години в първенството, защото дори и в момента сте още много назад в това отношение. Човек, който преследва основно успехите и победите е обречен на вечен гняв ,коварство, предателство и много омраза. Знам го от личен опит.

А и фактът, че пренебрегвате школата е показателен за пристрастяването към бързия успех(нещо което се случва твърде често при доста фенове, добавям и себе си в тази графа). Едно време може да сте радвали на момчета като Шави и Иниеста, сега само титлите носят задоволство и страха, че ако ги загубиш, нищо няма да бъде същото.... но се налага да се потърпи повечко време... не е лесно да се изкачи планината от злато, която Реал е изградил, ако въобще е възможно и не стрещнете силен насрещен вятър, който да ви събори от пътя, докато я изкачвате.

П.П

Все още сте само преследвачи. :!:
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
ninjata
Контакти:

Мнениеот ninjata » 04 фев 2019 13:29

На Кампа като нищо ще ги бием. Пък и като гледам в първите мачове от купата не си дават зор, вярно не сме Леванте и Севиля, но не мисля, че ще е типично Класико.

RM3313
Контакти:

Мнениеот RM3313 » 04 фев 2019 14:09

Колко трябва да си нагъл варселонец, че да коментираш съдийството след като всеки мач се свири в твоя полза, отборът ти е супер грозно симулиращ, имаш окошарени 2 ма президенти за корупция, ама продължаваш да лаеш. Каквото и да си плямпате 13 >5.

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 04 фев 2019 14:11

WPWW написа:Да вземете и съдийчета, ама то май ви харесва да взимате по 5-6 парцала в този мач :arrow:

Ти си някакъв измислен герой и антифен. Същност никой клуб не заслужава такъв фен като теб. Съдейки по грозните наименувания, които лепваш на един от двамата най-добри футболисти в света в последните 10години, ми става ясно що за стока си. Един истински футболен фен никога не би обидил по този начин футболист, който се е доказал с годините и е пренаписал историята с всякакви рекорди, без значение за кой отбор играе. Както съм сигурен, че никой фен на Реал Мадрид, включително и аз, няма как да кажем нещо лошо за Меси, Роналдиньо, Пуйол, Шави или Иниеста. Просто си смешен пичага, това е.
Изображение

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 04 фев 2019 14:14

Умерен оптимист съм. :roll:
Ако играехме със сепаратистите преди 1 месец,щях да прогнозирам нова унизителна загуба и категорично отпадане.Сега съм умерен оптимист.Все още смятам,че не сме достатъчно силни.Да понатрупахме победи,но срещу средна ръка отбори.Изключвам гостуването на Бетис,където обаче ни покри късмета и не играхме нищо.Както и домакинството на Севиля,които обаче са катастрофа в момента.Абе това е Мачът.Да видим докъде сме стигнали.Израстнахме ли след онова 5:1 преди няколко месеца.За мен шансовете са 60:40 в полза на Барселона,но това няма значение.Ако играчите покажат израстване,аз бих бил доволен.Това е най-важното за тези момчета.Добра игра в двата мача и противопоставяне за мен ще е успех.Дори и да отпаднем.Този сезон очевидно е преходен,но аз снощи видях голямо бъдеще в тези момчета.Смятам,че в край на сметка сме на прав път.

При тях е обратното.Тяхната доминация е към края им.Да имат още 2-3 години докато Меси може да играе на топ ниво през целия сезон,но след това?Тяхната стратегия е изключително грешна.Пръскат луди пари за успехи сега,на момента.А за бъдещето?

Успех на нашите!Мечтая за победа,пожелавам си голово равенство,реалистично очаквам минимална загуба,което да ни остави в играта за реванша.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 04 фев 2019 16:01

Спокоина победа за Барселона.Реал не играят както трябва във доста мачове.Сега е моментът Рамос да го направят късоглед и да го махнат от състава.

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 04 фев 2019 19:44

LevskiZavinagi написа:
WPWW написа:Да вземете и съдийчета, ама то май ви харесва да взимате по 5-6 парцала в този мач :arrow:

Ти си някакъв измислен герой и антифен. Същност никой клуб не заслужава такъв фен като теб. Съдейки по грозните наименувания, които лепваш на един от двамата най-добри футболисти в света в последните 10години, ми става ясно що за стока си. Един истински футболен фен никога не би обидил по този начин футболист, който се е доказал с годините и е пренаписал историята с всякакви рекорди, без значение за кой отбор играе. Както съм сигурен, че никой фен на Реал Мадрид, включително и аз, няма как да кажем нещо лошо за Меси, Роналдиньо, Пуйол, Шави или Иниеста. Просто си смешен пичага, това е.

ВСъщност харесвах отбора, в който бяха Роналдо оригинал, Зидан, Р. Карлос. Това с футболисти като Крищиян, Рамос, Пепе са разни футболни лекета, на които мафията крие допинг пробите, независимо колко гола и купи имат и постоянно го показват на терена и извън него.

Върни се в “Реал Мадрид”