Liga BBVA: Реал Мадрид - Ейбар - 4:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Liga BBVA: Реал Мадрид - Ейбар - 4:0 FT

Мнениеот sapio0o » 07 апр 2016 13:04

[center]Изображение

Изображение

Изображение
Изображение
ИзображениеИзображение

Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

Изображение
Изображение[/center]

Задължителна почивка за Марсело, Пепе, Каземиро, Модрич, Бейл и Бензема. Дано водим комфортно на полувремето, та през второто и Кроос да излезе. Това е мач, в който е време Иско и Хамес да стартират. Арбелоа, Ковачич, Хесе, Васкес, Начо - все играчи, които също трябва да започнат от първата минута.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Iavor
Контакти:

Re: Liga BBVA: Реал Мадрид - Ейбар / 09.04.2016г. / 17:00ч.

Мнениеот Iavor » 07 апр 2016 13:40

Аз няма да давам прогноза. Последният път не ми се получи :oops: .
Дано няма скандали в съблекалнята.

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 07 апр 2016 13:49

Към почиващите да се добавят Навас и Роналдо. Зидан ще си проличи колко е треньор по стартовия състав. Тук няма смисъл да бием стената с глава, на фона на вчерашния успех. Резервите могат да покажат става ли нещо от тях срещу един приличен противник.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 07 апр 2016 14:36

Ще е много трудно с толкова много резерви да тръгне играта на отбора. Сработката и липсата на игрова практика и на самочувствие е много подценяван фактор, но това няма кой знае какво значение. Важното е и този мач да отмине, защото за момента остана само още един много значим за отбора.

Зизу трябва да направи една сериозна подготовка за финала с Волфсбург, защото колкото и да ни е било тегаво на немска земя, същото се отнася за тях когато гостуват в Испания. Два гола не са нещо чак толкова плашещо, защото и във футбола не всички удари са леки плесници. Така че, за момента вероятно ще е най-добре да влезем в клинч за да се удържи натиска на силата им, да се спечели време и да се изготви нов и далеч по-адекватен план за победа с три или повече гола разлика.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Isco
Контакти:

Мнениеот Isco » 07 апр 2016 16:03

След провала и слабата игра на целия отбор във мача с немците си мисля че Ейбар не ги чака нищо хубаво и ще оберат парсата. :) Не виждам смисъл да се дава почивка на всички играчи.Провала снощи не мисля че се дължеше на умора а на настройка на играчите и подценяване на отбора на Волфсбург.Вярно може да се даде почивка на Кроос и Модрич.Бензема със сигурност няма да играе.Може да се даде шанс на Иско и Хамес да изкарат едни 90 минути нещо което не се се случвало от доста време.Васкес и той може да започне титуляр за сметка на Бейл но да се прави промени едва ли не на целия отбор това за мен е глупаво.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 07 апр 2016 16:15

Имайки предвид, че повечето хора искат Дани да си заеме мястото на бека, то всъщност само Пепе-Рамос- Марсело биха останали в игра в една подобна ситуация. За Каземиро съм почти сигурен ,че му трябва почивка, защото хвърля огромна енергия винаги и във всеки двубой, въпреки че не е играл толкова много мачове през сезона, сега му се натрупа една серия. Пък и съвсем спокойно срещу такъв съперник Ковачич би могъл да заеме ролята на опорния полузащитник.

Има какво да се гледа в този мач. Йоренте, Майорал, Йодегаард- все играчи от Б отбора, които могат да намерят своето място в този двубой.

На мен ми се гледа нещо такова:

Кико
Данило-Варан-Начо-Арбелоа
Ковачич
Хамес-Иско
Хесе-Майорал-Васкес
Анчелоти.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 07 апр 2016 18:05

КР няма да отстъпи място, това се знае. Може и да му трябва почивка, но няма да я поиска. Нито пък Зидан ще тръгне да го сменя. За Навас пропуснах да спомена, но той също има нужда да седне на пейката за 1 мач, да премисли хубаво нещата и да се настрои. Това разбира се не се дължи на игрите му. Та той е феноменален.

Според мен това ще е съставът:

Кико
Данило, Начо, Варан, Арбелоа
Ковачич, Кроос, Иско
Васкес, Роналдо, Хесе

Има шанс да не уцеля почти нищо от защитниците, но останалите ще са така. :lol:
Последна промяна от sapio0o на 09 апр 2016 10:05, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 07 апр 2016 19:05

Кико заслужава да играе малко. Лоялен и работлив футболист е.Жалко е, че вероятно Зидан няма да го пусне, но и да го направи,ще е много възможно да допусне някоя и друга елементарна(поне според изискванията на феновете)грешка заради липсата на игрова практика.

При Роналдо нещата са тегави, той е перфекционист,кариерист и безсрамно много амбициозен. Това усложнява нещата. Няма да стане с девойки и алкохол, за това ще се насочим към полицията. Като футболните хулигани, ще стои в ареста докато не приключи мача. :mrgreen:
Анчелоти.

Върни се в “Реал Мадрид”