Няколко неща могат да се посочат като добри новини за феновете на Реал:
1. Отборът започна да бележи, играейки значително по-бърз и качествен футбол в сравнение с предишните контроли.
2. Роналдо се представи на ниво, играеше доста комбинативно, което ме изненада приятно. За ситуацията при дузпата, няма какво да се каже.
3. Ест. Гранеро - според мен най-добрия на терена. Като се има предвид, че това беше дебют с бялата фанелка, момчето игра със самочувствие и без страх. Влезе принудително на мястото на "чупливия" и вкара гол, асистира за друг, изпълняваше статичните положения. На всичко отгоре, Пелегрини го пробва на три различни позиции и той се представи еднакво добре.
4. Алваро Негредо - игра доста притеснено, но показа, че е класен нападател. Имаше две ситуации, втората отбеляза, а при първата отправи мощен и точен удар.
Ако се налагат момчета като тези, вместо разни холандски поплювковци, отборът ще върви нагоре. Мое мнение е, че трябва да се съчетават доказани класни играчи като Кака и Роналдо с млади и талантливи играчи, вместо да се хвърлят по 20-30 милиона за разни средняци.
Разбира се, не може да се подминат и слабостите в защита, които се превръщат в хронични. Има малко подобрение в тактическо и позиционно отношение, но при статичните положения - трагедия. И трите допуснати гола дотук в турнира са след центрирания.
В крайна сметка, аз лично съм оптимист и се надявам отборът да се върне където му е мястото!
Повод за оптимизъм
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- ZinedineZidane
- Контакти:
Повод за оптимизъм
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Re: Повод за оптимизъм
най-важното е че на Роналдо му дадоха дузпа.В Англия съдийте го научиха и той затова се махна.Сега две години докато го научат в Испания съдийте и ще иде в Интер при Специалния.
САМО ЛЕВСКИ
ZinedineZidane написа:Няколко неща могат да се посочат като добри новини за феновете на Реал:
1. Отборът започна да бележи, играейки значително по-бърз и качествен футбол в сравнение с предишните контроли.
2. Роналдо се представи на ниво, играеше доста комбинативно, което ме изненада приятно. За ситуацията при дузпата, няма какво да се каже.
3. Ест. Гранеро - според мен най-добрия на терена. Като се има предвид, че това беше дебют с бялата фанелка, момчето игра със самочувствие и без страх. Влезе принудително на мястото на "чупливия" и вкара гол, асистира за друг, изпълняваше статичните положения. На всичко отгоре, Пелегрини го пробва на три различни позиции и той се представи еднакво добре.
4. Алваро Негредо - игра доста притеснено, но показа, че е класен нападател. Имаше две ситуации, втората отбеляза, а при първата отправи мощен и точен удар.
Ако се налагат момчета като тези, вместо разни холандски поплювковци, отборът ще върви нагоре. Мое мнение е, че трябва да се съчетават доказани класни играчи като Кака и Роналдо с млади и талантливи играчи, вместо да се хвърлят по 20-30 милиона за разни средняци.
Разбира се, не може да се подминат и слабостите в защита, които се превръщат в хронични. Има малко подобрение в тактическо и позиционно отношение, но при статичните положения - трагедия. И трите допуснати гола дотук в турнира са след центрирания.
В крайна сметка, аз лично съм оптимист и се надявам отборът да се върне където му е мястото!
1. Реал играха бърз и качествен футбол. Браво, но сте далече от Барса с този бърз и качествен футбол може да стане 2-6 или 2 на повече от 6.
2. Подаваше. Благодарете на САФ, че го научи да го прави в последния му сезон на Олд Трафорд. Дузпата няма да коментирам. Това трябва да се коментира от Велизар Димитров и някои други артисти. За мен заслужава оскар. Браво Роналдо.
3. Гранеро - игра със самочувствие срещу средняците от Кито. Не знам дали така щеше да играе срещу Ювентус например. Но все пак браво намерихте класно младо испанско момче, което да играе за вас. Иначе наистина се оттървете от холандците и налагайте момчета като него.
4. Негредо - добър играч. Проблема е, че Перез не го иска в състава.
В крайна сметка съм оптимист Реал може да отпадне с тази игра и тези играчи още на 1/8 финал в ШЛ.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
- levskarinvt
- Контакти:
И въпреки всичко пак ще сте си 2-ри!!!

- valkata_levski
- Контакти:
Сигурен съм че и ти си превъзнасял Гигс и другите около него срещу жълтурковците ама понеже е твоя отбор значи може и да ги хвалиме.Бати тъпото парче.
По-завистливи и мразещи от феновете на Ман. Ю. няма никъде и нека пак да ви напомня 28 години 2 ШЛ!!!!
.... абе пичове , вие бъзикате ли се с теми като тая ... като чета нещата от списъчето оставам с впечатление че става въпрос за отбор от б група който е успял с цената на много лишения и общинска помощ да се закрепи и спаси от изпадане ... а то какво - става въпрос за отбор който изхарчи бюджетния излишък на средно голяма страна за два месеца с цел да купи всичко скъпо дето се предлага - изключително срамно начинание разкриващо по недвусмислен начин болните амбиции на комплексирани хора .... за жалост май ще се окаже че и феновете са такива .... и ако някой каже каква сума се харчи за школата на клуба ще е много странно защо в първия отбор от нея играят единици ... явно или са много некадърни или просто толкова си могат .... между другото за никого не е тайна че с такава селекция би трябвало и славния отбор на Ураган - Бъзовец да има нелоши шансове за спечелване на купата на шампионите
....

- ZinedineZidane
- Контакти:
Не съм пуснал темата за заяждане. Ясно съм написал, че това си е мое мнение, а не да убеждавам предубедени фенове, за които футболът се изчерпва с великия САФ.
А относно дузпата, която явно е болна тема на много хора, не ми се говори. 1000 %, както и да я гледаш. Махнете злобарските и очила и бъдете обективни. Само така този форум може да е приятен и да се водят смислени дискусии.
А относно дузпата, която явно е болна тема на много хора, не ми се говори. 1000 %, както и да я гледаш. Махнете злобарските и очила и бъдете обективни. Само така този форум може да е приятен и да се водят смислени дискусии.
Последна промяна от ZinedineZidane на 29 юли 2009 12:30, променено общо 1 път.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
batceko написа:.... абе пичове , вие бъзикате ли се с теми като тая ... като чета нещата от списъчето оставам с впечатление че става въпрос за отбор от б група който е успял с цената на много лишения и общинска помощ да се закрепи и спаси от изпадане ... а то какво - става въпрос за отбор който изхарчи бюджетния излишък на средно голяма страна за два месеца с цел да купи всичко скъпо дето се предлага - изключително срамно начинание разкриващо по недвусмислен начин болните амбиции на комплексирани хора .... за жалост май ще се окаже че и феновете са такива .... и ако някой каже каква сума се харчи за школата на клуба ще е много странно защо в първия отбор от нея играят единици ... явно или са много некадърни или просто толкова си могат .... между другото за никого не е тайна че с такава селекция би трябвало и славния отбор на Ураган - Бъзовец да има нелоши шансове за спечелване на купата на шампионите![]()
![]()
....
Това е добро мнение... !:)
marjb написа:По-завистливи и мразещи от феновете на Ман. Ю. няма никъде и нека пак да ви напомня 28 години 2 ШЛ!!!!
Не завиждам на Реал. Просто политиката на Перез ме изнервя и не харесвам отбора под негово ръководство. Така беше първия път така е и сега.
ZinedineZidane написа:Не съм пуснал темата за заяждане. Ясно съм написал, че това си е мое мнение, а не да убеждавам предубедени фенове, за които футболът се изчерпва с великия САФ.
Футболът за мен не се изчерпва с великия САФ. Освен това дузпата си беше симулативна стига да искаше Роналдо с лекота минаваше шпагата на играча на Кито. Но както batceko каза това не е отбор от Б група, а Реал Мадрид.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.