Трансфери в Реал М.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pivcoto
Контакти:

Трансфери в Реал М.

Мнениеот pivcoto » 10 май 2009 14:29

За халфове и нападатели ясно,но кажете кои защитници могат да играят и кои да останат в Реал.Според мен само Пепе и С.Рамос имат качествата за Реал от настоящите.Аз не се сещам,чесно,кой защитник биха могли да вземат,затова дайте идеи.Относно споменаваните имена,мисля че Давид Вийя,Кака и Рибери страхотно ще се впишат в отбора.

pensioner

Re: Трансфери в Реал М.

Мнениеот pensioner » 10 май 2009 14:34

Реал пак са втори май,а?Барса шампиони.

Потребителски аватар
pivcoto
Контакти:

Мнениеот pivcoto » 10 май 2009 14:40

pensioner написа:Реал пак са втори май,а?Барса шампиони.

Неоспорим факт,признавам.Дано догодина да има силен Реал и силна Барса,за да се изкефим на Ел класико.

stas1990
Контакти:

Мнениеот stas1990 » 10 май 2009 14:40

Като цяло си мисля, че в отбора заслужават да останат Касияс, С. Рамос, Нистелрой и легендата Раул!За Пепе малко ми се промени мнението, след като направи онази глупост!Иначе е добър играч, дано не му се срине кариерата!Жалко също и за Рубен Де Ла Ред, много талантлив играч, но все пак здравето е преди всичко!На Реал Мадрид им трябват играчи, които имат сърце и да осъзнават много добре какво означава да носиш фланелката на Реал Мадрид, също така и един добър тактик, какъвто не е Хуанде Рамос!Роналдо от Юнайтед изобщо не го искам!Бих се радвал, ако можем да привлечем играчи като Диего от Вердер и Алонсо от Ливърпул ;)

Потребителски аватар
xi4o_93
Контакти:

Мнениеот xi4o_93 » 10 май 2009 14:49

Касияс,Рамос,Робен,Рау,!!! Те остават!!!Нови: Рибери,Видич,Рикардо Карвальо,Фабрегас,Кака и Роналдо! :D Мн трудно обаче!
Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!

pensioner

Мнениеот pensioner » 10 май 2009 14:51

pivcoto написа:

Неоспорим факт,признавам.Дано догодина да има силен Реал и силна Барса,за да се изкефим на Ел класико.

Е,прав си,така е.Тази година Реал играят слабо и Валенсия вчера ги разката с 3:0,но това е нормално във футбола,преди това пък две години Реал мачкаше в Испания.Според мен догодина за шампионската титла в Испания ще се болят три отбора-Барса,Реал и Валенсия и ще е по-интересно. :)

Потребителски аватар
pivcoto
Контакти:

Мнениеот pivcoto » 10 май 2009 14:55

stas1990 написа:Като цяло си мисля, че в отбора заслужават да останат Касияс, С. Рамос, Нистелрой и легендата Раул!За Пепе малко ми се промени мнението, след като направи онази глупост!Иначе е добър играч, дано не му се срине кариерата!Жалко също и за Рубен Де Ла Ред, много талантлив играч, но все пак здравето е преди всичко!На Реал Мадрид им трябват играчи, които имат сърце и да осъзнават много добре какво означава да носиш фланелката на Реал Мадрид, също така и един добър тактик, какъвто не е Хуанде Рамос!Роналдо от Юнайтед изобщо не го искам!Бих се радвал, ако можем да привлечем играчи като Диего от Вердер и Алонсо от Ливърпул ;)

Диего отива в Ювентус,а Алонсо се съмнявам Рафа да го пусне,иначе не е зле...но кои защитници можем да вземем и кой треньор ще може да нареди отбора така,както трябва?

SUPERSTAR
Контакти:

Мнениеот SUPERSTAR » 10 май 2009 14:57

Т'ва Канаваро много слабо бе :? Вчера ги гледах как Валенсия ги прави на нищо , 'благодарение' на Канаваро , единствено Гаго и Робен имат място в отбора , за Раул няма спор
[wrapimg=]http://news.bbc.co.uk/media/images/40289000/jpg/_40289285_petrov_getty.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
lewstherin
Контакти:

Мнениеот lewstherin » 10 май 2009 15:09

pivcoto написа:

Аз и на последното Ел класико се накефих :mrgreen: :twisted:

marjb

Мнениеот marjb » 10 май 2009 17:13

Аз мисля така:Продаваме Хейнце,Гаго,Диара,Хунтелар,Снейдер,Нистелрой.От тях се очакват около 100-130млн.ерво,с тези пари се купува Роналдо и Алонсо.Говори се,че ще имаме 300 млн евро за селекция...С тях купуваме Рибери(~75 млн),Кака(80млн),Фабрегас(70млн),Ибрахимович(85 млн.).Честно казано не знам кой ще купят тази година,но съм сигурен,че Реал ще се възроди и ще е по-силен от всякога!

Върни се в “Реал Мадрид”