Ерата Раул Гонзалес :P
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Ерата Раул Гонзалес :P
Кажете си мнението за великата история на легендата 

[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
- smash_the_reds
Re: Ерата Раул Гонзалес :P
Раул е уникален футболист, немисля че някой скоро ще може да подобри постиженията му!
gun175 написа:Раул е уникален футболист, немисля че някой скоро ще може да подобри постиженията му!
НИКОГА не казвай никога.

Просто предишният формат на КЕШ и Примера дивизион не са давали възможност на Алфредо ди Стефано , Карлос Сантиляна и Ференц Пушкаш да изиграят толкова много мачове. А и при днешното велико преселение на играчи е малко чудо как Раул Гонсалес Бланко е играл само за един клуб пък бил той и "Реал"М
Добър футболист. Живата легенда на Реал Мадрид. Иначе в световен мащаб е съвсем нормален футболист. Никога не е бил кой знае каква звезда. Не заслужава да играе за националния отбор изобщо. Всички са по-добри от него. Иначе почти всеки отбор от Топ 4 първенствата на Европа си има поне по 2-ма футболисти играли цял живот само за един отбор.
Истината е,че не харесвам Real Madrid,но Раул е уникален футболист - признавам му го ! Във времената когато Дел Боске беше начело на Кралския клуб,тогава за мен Раул (въпреки,че беше от другия лагер) просто блестеше
П.П. Испанския футбол не ме интересува много,просто не харесвам Реал (нз що,просто не ме кефат) а й заради Ицо съм фен на Барса

П.П. Испанския футбол не ме интересува много,просто не харесвам Реал (нз що,просто не ме кефат) а й заради Ицо съм фен на Барса

Барселона само може да си мечтае за легенда като Раул!
А в световния футбол всички звезди, които играят в момента, никога няма да достигнат неговите успехи, неговата класа, уважението, с което се ползва - нито Роналдо, нито Кака, нито Меси!
There can only be one Raul Gonzales Blanco!
А в световния футбол всички звезди, които играят в момента, никога няма да достигнат неговите успехи, неговата класа, уважението, с което се ползва - нито Роналдо, нито Кака, нито Меси!

m_blanco написа:Барселона само може да си мечтае за легенда като Раул!
Виж Малдини и Тоти...

сбора от годините на Кака и Меси = на Раул
- LordVOODOO
Kакто вече бе казано, никога не казвай никога! Не се знае дали примерно Меси няма да изкара цялата си кариера в Барса и тогава няма да има никакви проблеми да постигне успехите на Раул. Не забравяй, че те не са дошли за 4-5 години, а за 17!

А колкото до футболните успехи Малдини има повече от Раул.

Един въпрос, някой от вас знае ли моминското име на мaйката на Раул, което той е използвал известно време за свой псевдоним?