MORSKI написа:Не издребнявамНе след всеки мач го правиш, но то това остана .... Напоследък го правиш често
Наближава Класико...
MORSKI написа:и това не се нрави на някои потребители, на мен не ми правеше такова впечатление, но след като и днес написа нещо в подобен стил и мен ме ядоса.... Не е нужно да казваш на черното бяло, но защо изобщо тярбва да го кометнираш и да го казваш? Нима във вашите мачове не бъркат съдиите?
А нима излъгах? Нима рефера на спести нарисуван жълт картон на Лас?! И ако влизаше по-често в раздела на Барса щеше да видиш, че коментирам съдиите и когато бъркат в наша полза, за нещастие това не се е случвало вече няколко кръга в Примера... Бтв, защо да не коментирам?! Нима нямам право на мнение?
MORSKI написа:Даваш мнение от типа "добре играхте, ама съдията ви подпря, няма нужда от това нещо"? Че ти откъде знаеш, че ни е продпрял?За теб фактора съдийска грешка няма ли го? А и е изключително странно да търсиш такива грешки при все, че бием разгромно и след хубава игра!
На теб толкова ли ти е трудно да бъдеш обективен?! Защо трябва да се казва само доброто - така е много лесно! По-трудно е да се признае и лошото, а аз се опитвам да правя точно това. Откъде знам, че рефера ви е подпрял... е не е като да не знам правилнака и като му видя отсъжданията ми става ясно дали подпира някой отбор или не! И замен фактора съдийска грешка изобщо не трябва да съществува! Реферите ТРЯБВА да са като роботи - АБСОЛЮТНО безгрешни и понеже ми е ясно, че това няма как да стане... час по-скоро да въвеждат видео повторенията!!!
MORSKI написа:Прочетох го това, че си казал, че и вие не сте играли със силен отбор, но ще ти кажа и тук- няма ясе критерий за силен отбор- за теб е един, за мен е друг! А и те питам, ако след мач с ваш противник вляза във форума ви и напиша, че съдията ви е подрля при някакви ситуации , въпреки че сте играли добре и биете залсужено как ще реагираш ти и потребителите в раздела? 100% ще има нападки и то с основание, понеже това си е един вид заяжданеНеслучайно не влизам често във вашия подфорум, точно по тази причина не желая да влизам в конфорнтации./....
Както и да е , смятам ме разбра какво имам предвид....
Прав си, няма ясен критерий кой отбор е силен и кой не! Всеки определя това нещо спрямо СВОИТЕ ЛИЧНИ разбирания! Така че когато кажа, че не сте играли със силен съперник... аз това го казвам спрямо моите виждания! Не те задължавам да го приемаш, но не бързай да ми скачаш..., т.е. поне уважи правото ми на лично мнение.
Влизай в раздела ни, добре си ни дошъл и коментирай на воля.