Аякс-Реал Мадрид (23/11/2010 21:45)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Аякс-Реал Мадрид (23/11/2010 21:45)

Мнениеот megan fox » 24 ное 2010 00:39

MORSKI написа:Не издребнявам ;) Не след всеки мач го правиш, но то това остана .... Напоследък го правиш често

Наближава Класико... ;) Малко или много нормално е да има някаква закачки м/у феновете на двата отбора. Знаеш отлично, че с повечето ваши фенове се разбирам отлично, знаеш, че аз съм от феновете на Барселона, които създават най-малко проблеми във вашият раздел, но преди Класико... малко закачки мисля, че са позволени. :)

MORSKI написа:и това не се нрави на някои потребители, на мен не ми правеше такова впечатление, но след като и днес написа нещо в подобен стил и мен ме ядоса.... Не е нужно да казваш на черното бяло, но защо изобщо тярбва да го кометнираш и да го казваш? Нима във вашите мачове не бъркат съдиите?

А нима излъгах? Нима рефера на спести нарисуван жълт картон на Лас?! И ако влизаше по-често в раздела на Барса щеше да видиш, че коментирам съдиите и когато бъркат в наша полза, за нещастие това не се е случвало вече няколко кръга в Примера... Бтв, защо да не коментирам?! Нима нямам право на мнение?

MORSKI написа:Даваш мнение от типа "добре играхте, ама съдията ви подпря, няма нужда от това нещо"? Че ти откъде знаеш, че ни е продпрял? :shock: За теб фактора съдийска грешка няма ли го? А и е изключително странно да търсиш такива грешки при все, че бием разгромно и след хубава игра!

На теб толкова ли ти е трудно да бъдеш обективен?! Защо трябва да се казва само доброто - така е много лесно! По-трудно е да се признае и лошото, а аз се опитвам да правя точно това. Откъде знам, че рефера ви е подпрял... е не е като да не знам правилнака и като му видя отсъжданията ми става ясно дали подпира някой отбор или не! И замен фактора съдийска грешка изобщо не трябва да съществува! Реферите ТРЯБВА да са като роботи - АБСОЛЮТНО безгрешни и понеже ми е ясно, че това няма как да стане... час по-скоро да въвеждат видео повторенията!!!

MORSKI написа:Прочетох го това, че си казал, че и вие не сте играли със силен отбор, но ще ти кажа и тук- няма ясе критерий за силен отбор- за теб е един, за мен е друг! А и те питам, ако след мач с ваш противник вляза във форума ви и напиша, че съдията ви е подрля при някакви ситуации , въпреки че сте играли добре и биете залсужено как ще реагираш ти и потребителите в раздела? 100% ще има нападки и то с основание, понеже това си е един вид заяждане ;) Неслучайно не влизам често във вашия подфорум, точно по тази причина не желая да влизам в конфорнтации./....
Както и да е , смятам ме разбра какво имам предвид....

Прав си, няма ясен критерий кой отбор е силен и кой не! Всеки определя това нещо спрямо СВОИТЕ ЛИЧНИ разбирания! Така че когато кажа, че не сте играли със силен съперник... аз това го казвам спрямо моите виждания! Не те задължавам да го приемаш, но не бързай да ми скачаш..., т.е. поне уважи правото ми на лично мнение. ;)
Влизай в раздела ни, добре си ни дошъл и коментирай на воля. :) Нито мога да те спра, нито ако можех щях да го направя! Как нямам нищо против другите фенове на Реал в раздела ни?! Да, от време на време споря с тях, но през повечето време ми е приятно да ДИСКУТИРАМ с тях! Ест не винаги сме на едно мнение, но това е разбираемо и не виждам нищо лошо в това! Ама както виждаш не съм в лоши отношения с тях, така че замисли се дали съм толкова лош, колкото си мислиш... ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 24 ное 2010 00:53

Така искам да вкарам малко яснота около червените картони.
1. Нещо много важно, картоните тази година мисля че не се чистят освен за финала
2. Моу разговаря с Алонсо и Роналдо и им напомни че имат вече 2 жълти и ако си изкарат червен ще почиват 1 мач и ще имат 1 жълт за следващия цикъл
3. Моу изпрати Дудек да каже на Касияс същото и той го предаде на Рамос (Дудек даже повреме на мача го видях зад вратата на Касияс)
4. Не съм сигурен дали при 2 жълти се наказва с 1 мач или както е при директен червен с 2. Би трябвало да ги накажат с 1, НО НАЧИНА ПО КОЙТО СИ ИЗКАРАХА КАРТОНИТЕ БЕ ТОЛКОВА ОЧЕВИДЕН ЧЕ МОЖЕ И УЕФА ДА СЕ НАМЕСИ
5. Смятам че ще има 1 мач наказание и парична глоба за Реал

П.п. Честита победа! И "ШОУ НА МОУ" след изгонването на Рамос като взе бутилката вода и се наярави на ударен че той не е дал нарежданията
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 24 ное 2010 00:57

Тези от замунда, са доста бързи. Ето и линк за всички,които не са успели да гледат мача- http://zamunda.net/details.php?id=243982&hit=1
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 ное 2010 01:04

Aбе има го този момент със закачките- Мидълзброто с неговото 8:0 , но нали се сещаш, че не всеки усеща хумора, а и не всеки е длъжен да го усеща, всъщност като се замисля, никой не е длъжен ;) И за да се спазва добрия тон и правилата е редно да ги намалим закачките, тъй като ако аз се закача с теб примерно за Барса и ти ме разбереш - това не значи, че другите ще го сторят и няма да настане мазало.... Сигурно ще кажеш какво ми пука за другите какво мислят и т.н- ами тряба да ти пука, понеже форума е голям и има всякакви хора ;) А и правилата са за това да се спазват ;) Та в този ред на мисли една приятелска закачка може да стане повод за кавга....

Бтв, защо да не коментирам?! Нима нямам право на мнение?
Както вече ти казах, никой не ти отрича равото на коментар, отричам начина по който го правиш и ти казах защо! Аз лично приех думите ти като омаловажаване на победите ни!

Не ми е трудно да бъда обедктивен, аз лично доста често съм критикувал отбора, въпроса е, че когато в мач в който това е било на заден план в следствие на добрата ни игра, не толкова силния противник и мачкането- тези неща дори да ги има остават на заден план... И като нашишеш едно мнение от типа, че видиш ли ни подпрял съдията това което си написал, че залсужено сме спечелили отива на заден план! И нормално ....

И замен фактора съдийска грешка изобщо не трябва да съществува! Реферите ТРЯБВА да са като роботи - АБСОЛЮТНО безгрешни и понеже ми е ясно, че това няма как да стане...
- сам си отговаряш не сме роботи, а хора, съдиите и те са такива ;) Тоест няма смисъл постоянно да изтъкваме грешките им! А специално в Испания те са много, особено на мачове на Реал и Барса! Често пъти в полза на двата тима!

Така че когато кажа, че не сте играли със силен съперник... аз това го казвам спрямо моите виждания! Не те задължавам да го приемаш, но не бързай да ми скачаш..., т.е. поне уважи правото ми на лично мнение. ;)
- ето това уточнение трябваше да направиш като написа мнението си! Тоест, че е твое мнение, тъй като иначе излиза, че ни кориш и твоето мнение е меродавно... Ти имаш един минус, често пъти подценяваш мнението на другите- преди малко ти изтрих малка част от коемнтара, за да не те банна " добре бе, вие бавни ли сте или се правите" нещо такова беше относно това, че си обяснил два пъти, че Моу не може да даде такива наставления.... Ами това е неуважение- всеки има правото да мисли каквото иска, още повече, че нямаш доказателства какво точно е казал Моу... Колкото и да не ти се вярва например, знаеш ли може точно това да е казал! Та да не се отлконявам и в темата за или против вярата в Бог, ти си отсояваше позициите, но често пъти омаловажаваше мнението на другите... Може би не го осъзнаваш и не го правиш нарочно- не знам, но така беше!

Влизай в раздела ни, добре си ни дошъл и коментирай на воля. :) Нито мога да те спра, нито ако можех щях да го направя! Как нямам нищо против другите фенове на Реал в раздела ни?! Да, от време на време споря с тях, но през повечето време ми е приятно да ДИСКУТИРАМ с тях! Ест не винаги сме на едно мнение, но това е разбираемо и не виждам нищо лошо в това! Ама както виждаш не съм в лоши отношения с тях, така че замисли се дали съм толкова лош, колкото си мислиш... ;)

Аз не влизам не защото някой ме спира- никой не може да го направи :mrgreen: А защото някак предпочитам да се концентрирам върху моя отбор и да не влизам в спорове с вас. Просто превантивна мярка :) Иначе някъде да съм казал, че си лош? Стига глупсоти, грешно тълкуваш думите ми! Просто забелязъх нещо, което не ми хареса..... Но това не те прави някакъв..... Просто си краен понякога, това е основно... Иначе ми е приятно да си общуваме и неслучайно ти казах, че като има пак среща ще дойда и наживо ;) Лека вечер!

Потребителски аватар
controller
Контакти:

Моуриньо посъветвал двама от "Реал" да си изкарат червени...

Мнениеот controller » 24 ное 2010 12:36

Моуриньо посъветвал двама от "Реал" да си изкарат червени картони срещу "Аякс

Старши треньорът на "Реал" (М) Жозе Моуриньо накарал двама свои футболисти да си изкарат червени картони в двубоя срещу "Аякс" (4:0) в Шампионската лига, пише спортният вестник "Марка". Шаби Алонсо и Серхио Рамос получиха втори жълти картони и бяха изгонени в последните минути на второто полувреме.

Идеята на Моуриньо била те да изчистят наказателните си картони в последния кръг от груповата фаза срещу "Оксер" на "Сантяго Бернабеу". Така двамата титуляри ще са на лице за първия двубой от осминафиналите в надпреварата.

Испанският "Марка" дори показа със снимки точно как Специалния е предал посланието си. Най-напред португалецът казал на единия от помощниците си. Той от своя страна казал на резервния вратар Йержи Дудек. Полякът отишъл и информирал Икер Касияс, който обяснил на Рамос.

Въпреки това твърдение на вестника Моуриньо каза, че "се чувства странно" покрай историята с картоните. "Не ми хареса особено. Последните два бяха следствие на желанието да спечелим време", каза той. Интересното е, че белите водеха с 4:0, когато Алонсо и Рамос бяха изгонени, съответно в 87-ата и 90-ата минути.

"Един британски съдия извади картоните оттук-оттам. Първи сме в групата, но имаме мач срещу "Оксер" и не ми хареса."

Португалският специалист остана доволен от представянето на Алваро Арбелоа, Ласана Диара, Раул Албиол и Карим Бензема. "Точната дума тук не е "резерви". Предпочитам да казвам, че други повече пъти са били първи избор. Не говорим за резерви, защото са футболисти от същата класа."

"Реал" (М) спечели убедително гостуването си на "Аякс" и със сигурност ще завърши на първо място в групата си пред "Милан", който също се класира напред.

http://dnevnik.bg/sport/2010/11/24/9990 ... i_izkarat/
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 24 ное 2010 13:55

Честита победа... Реал продължава да трупа голове в статистиката, което е хубаво... Но по-важното е,че и показахме добра игра и с доста резерви, които бяха титуляри този мач! ХАЛА МАДРИД! :)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 24 ное 2010 19:15

Аз ви казах, че може да си изпатим от тези нарочно изкарани червени картони ама вие ми се смеехте ето инфото от Гонг:
http://real.gong.bg/view_article.php?article_id=171101

Потребителски аватар
Дидо

Моуриньо дава наставления на Шаби и Рамос да бъдат изгонени

Мнениеот Дидо » 25 ное 2010 12:46

Във вторник вечер Реал Мадрид разби Аякс с 4:0, но въпреки това възпитаниците на Жозе Моуриньо се забъркаха с огромен скандал, след като в края на срещата Шаби Алонсо и Серхио Рамос нарочно си изкараха жълти картони, които бяха техните втори официални предупреждения в мача.
От УЕФА съобщиха, че ще разследват случая и ако се докаже, че двамата футболисти наистина са си изкарали нарочно картони, то ще последват сериозни санкции.
На пресконференцията след края на мача Жозе Моуриньо категорично отрече да е давал подобни наставления на своите момчета.
Въпреки това, холандска телевизия намери доказателство, че Специалния е излъгал в конкретния случай.
На видеото ще видите как Моуриньо първо привиква Шаби и му казва нещо на ухо. След това е уловен момент, в който резервният вратар Йержи Дудек отива при своя колега Икер Касияс и му казва нещо, а след това Касияс прошепва наставленията на Рамос.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=62Eoj8zBadw&feature=player_embedded[/youtube]
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 25 ное 2010 14:19

Такива "арогантни" постъпки са разликата между обикновенните мениджъри и Специалния, кога Пелегрини би се сетил за подобен ход :?
Вярно е че не е въобще феърплей, но единственото правило което нарушават Реал тук е това за бавенето на играта, Моу просто мисли в перспектива, той винаги си е един ход пред всички останали, представи си че изтеглят Арсенал за 1/8 финалите и на Емирейтс да играят без Алонсо и Рамос ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

pazlama
Контакти:

Мнениеот pazlama » 25 ное 2010 14:23

Абе това и преди го имаше, просто хората го направиха по-тактично - без да ритат някой или да пипат топката с ръка .Такива ситуации е имало още преди 10 и повече години и ще има и за в бъдеще.

Върни се в “Реал Мадрид”