Пет мача наказание за Моуриньо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Пет мача наказание за Моуриньо
Множко ми се вижда наказанието, но поне доста хора научиха думата порке
.Това че ще пропусне 4 мача от групите на Шампионската лига, не мисля че ще е фатално.Успех на Реал в новия сезон.
fcb_bg написа:Thsmith написа:
о вече и съдиите са елиминрали барса от интер![]()
после ревете като ви се казва, че наглоста ви е безгранична...
пп и който не е играл с барса - той не е пропищял от съдиите...
К'во стана, тарикат? Преведе ли си заглавията от спортната преса извън Мадрид? Нали разправяше, че светът видял еди-какво си, няма ли да го докажеш?
Kaто те интересува заглавията на някой вестник си го търси и превеждай... Ти си последния човек за чието мнение ме е грижа, че да се занимавам да ти търся спецялно заглавия, да ги превеждам и да те убеждавам в нещо...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Paralel написа:Да съм казал, че не заслужава наказание? Дори и да има логика в думите му, той няма никакви доказателства и е наивно да говори така. Искам да кажа, че ако го бяха наказали с два мача, пак щяха да са осъдили поведението му, но без да бъдат несправедливо строги.
Е добре ,той какво е казал за да има доказателства?Питаше "защо"!
Винаги ми се е искало победите на отбора на който съм фен,да не са компроментирани по някакъв начин.
В този смисъл,разбирам болката на феновете на Барселона и воя който наддават.
Според мен фактите не могат да бъдат изопачени,независимо колко им се иска на някои хора.
Не мога да разбера след като отбора на които са фенове е на финал и са убедени във честността и феърплея който показва техния отбор,какво може да ги кара да пишат по цял ден във форуми,блогове и т.н че техния отбор е честен и игра феърпелей.
В крайна сметка кой се съмнява в тези "дяволски" неща ? От целия свят ,да има, да има,няколко човека от форума на гонг.бг в България.
Там имаше един потребител дето казваше че цял свят говори за това че Барселона са циркаджии и симуланти и са подкрепяни от ФИФА. ЧАКАМЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЕЙЙЙЙ! Че и теб ще те накажем!!!НЕ СЕ СКАТАВАЙ!
Иначе Мауриньо малко го наказаха,трябваше поне 10 мача,за да са сигурни че догодина Реал няма да създава проблеми в ШЛ.Сега пак може така да стане ,ама има някакъв шанс,да мине груповата фаза и после току виж пак стигнал до полуфинал.
А и аз не мога да разбера....как може да пита такива деликатни въпроси....изрод!
В този смисъл,разбирам болката на феновете на Барселона и воя който наддават.
Според мен фактите не могат да бъдат изопачени,независимо колко им се иска на някои хора.
Не мога да разбера след като отбора на които са фенове е на финал и са убедени във честността и феърплея който показва техния отбор,какво може да ги кара да пишат по цял ден във форуми,блогове и т.н че техния отбор е честен и игра феърпелей.
В крайна сметка кой се съмнява в тези "дяволски" неща ? От целия свят ,да има, да има,няколко човека от форума на гонг.бг в България.
Там имаше един потребител дето казваше че цял свят говори за това че Барселона са циркаджии и симуланти и са подкрепяни от ФИФА. ЧАКАМЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЕЙЙЙЙ! Че и теб ще те накажем!!!НЕ СЕ СКАТАВАЙ!
Иначе Мауриньо малко го наказаха,трябваше поне 10 мача,за да са сигурни че догодина Реал няма да създава проблеми в ШЛ.Сега пак може така да стане ,ама има някакъв шанс,да мине груповата фаза и после току виж пак стигнал до полуфинал.
А и аз не мога да разбера....как може да пита такива деликатни въпроси....изрод!
Добре, де, някой да изкара какво пишеха за 2-та мача в спортната преса в Европа, щом заявявате, че светът е видял подпирачките за Барса. Щом го заявяявате, значи е така. остава най-лесното - да го докажете. Какво чакате?

Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
fcb_bg написа:Thsmith написа:
К'во стана, тарикат? Преведе ли си заглавията от спортната преса извън Мадрид? Нали разправяше, че светът видял еди-какво си, няма ли да го докажеш?
Много добре знаеш,че спортната преса не може да бъде индикатор за общественото мнение и какво мислят по даден въпрос. Според теб, ако някой днес в Спортал напише,че Уейн Рууни е най-обичания футболист в България, това ще отговаря ли на истината. Много по-показателни са коментарите под въпросната статия, какво мислят хората, (не казвам дали са верни или не), а не какво е написал дадения журналист.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
За пореден пък "У кенЕФА" показват колко са "коректни"! Но това показва и колко вярности има в думите на Моу - явно наистина ги е заболяло изказването му! Но това няма да му попречи да продължава! Истината е видна! Само по този начин "някои" хора могат да си отидат на мястото! Жалка история са...
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Пет мача наказание за Моуриньо
Madridist написа:fcb_bg написа:Thsmith написа:
Много добре знаеш,че спортната преса не може да бъде индикатор за общественото мнение и какво мислят по даден въпрос. Според теб, ако някой днес в Спортал напише,че Уейн Рууни е най-обичания футболист в България, това ще отговаря ли на истината. Много по-показателни са коментарите под въпросната статия, какво мислят хората, (не казвам дали са верни или не), а не какво е написал дадения журналист.![]()
Написах "европейската спортна преса", не спиртал, миртал и дружките по маса, дето статиите им са все едно измислени след 3-та ракия. Визирам "Гадзета дело спорт", "Шпорт Билд" и др. - все авторитетни спортни медии, футболни анализатори (но не и Боби Борисов) и още каквото се сетиш. И не зная кое му е показателното, да се съберат разни пишман-фенове, дето половината им коментари са да плюят Барселона за щяло и нещяло. Виж последната тема, бе, пич - "Защо Барса са символичен домакин?" Смех, смех, смех на кило!!! А, въпросния пич - The hater smith, ми вика какво бил видял светът. Ми, какво видя най-конвертируемият в Европа "Гадзета дело спорт", примерно? Нали е част от света, или се лъжа? Защото аз поне си направих труда да прочета поне началните заглавия в пресата, без тази в Мадрид и Каталуния. За мен, ако е валидно и квалитетно мнение на хора, които не се аргументират при гръмките си постове, значи трябва да спра изобщо да гледам футбол.
Между другото, Моу си мълчи, че Реал играха грубо, но беше първа кипра да ревне , че Роналдо бил направо тероризиран от съперниците в Примера и поиска някакви протекции от реферите за него. И май това беше още около 5-6-ия кръг. Защо?
Прав си, просто идеята ми беше,че във всеки един спортен сайт се пишат различни неща. И тъй като напоследък,във футболна Европа, най-много се коментира червения картон на Пепе, ако видиш водещите европейски издания, там всеки е на различно мнение. Един пише,че картонът е 100%, другия пише,че е меко казано пресилен и т.н. Въпросните статии се пишат от хора, като всеки един от тях си има различна гледна точка и позиция. 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Madridist написа:Прав си, просто идеята ми беше,че във всеки един спортен сайт се пишат различни неща. И тъй като напоследък,във футболна Европа, най-много се коментира червения картон на Пепе, ако видиш водещите европейски издания, там всеки е на различно мнение. Един пише,че картонът е 100%, другия пише,че е меко казано пресилен и т.н. Въпросните статии се пишат от хора, като всеки един от тях си има различна гледна точка и позиция.
Е, аз нали казах същото - дай да видим какво пише, посоченият от човека "свят"?