Реал Мадрид - Реал Сарагоса 2:3 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
GNRforever
Re: Реал Мадрид - Реал Сарагоса 2:3 (FT)
Коентрао и Марсело лявата зона следващият сезон ще е чудо

[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Благодаря за точките, нищо друго няма да казвам. Единствено бих отбелязал, че за актьорската игра на Ди Мария нищо не казвате. Както и за проявата на "феърплей", когато ударихте гредата.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Тъй като чета доста спортни сайтове и преглеждам коментарите, ми прави впечатление,че се започва с разните конспирации и теории за уговорен и нагалсен мач. За мен такова нещо няма,признавам си, не съм и чак толкова шокиран.
Просто днес се срещнаха два отбора, единия от които не играе на практика за нищо,срещу отбор, който се бори със зъби и нокти за мястото си в елита. Още веднъж, честита победа на Сарагоса
Просто днес се срещнаха два отбора, единия от които не играе на практика за нищо,срещу отбор, който се бори със зъби и нокти за мястото си в елита. Още веднъж, честита победа на Сарагоса
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
fcb_bg написа:Благодаря за точките, нищо друго няма да казвам. Единствено бих отбелязал, че за актьорската игра на Ди Мария нищо не казвате. Както и за проявата на "феърплей", когато ударихте гредата.
Ди Мария си е симулант и това е ясно дори на Моуриньо. Относно проявата на феърплей, наистина това не ми хареса, но тези неща ги правят всички отбори в Испания-виждал съм го и при Валенсия, и Атлетико Мадрид , и на Барселона (първия гол срещу Еспаньол есента стана по индентичен начин като гредата на Бензема)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Re: Реал Мадрид - Реал Сарагоса 30.04, 19:00
GNRforever написа:UNBEATABLE написа:Голяма работа, да гледат Шампиоснката Лига и да мислят само и единствено за победа и продължаване напред към Уембли
ако няма оптимизъм за къде сме
Разгелееее...
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Реал Мадрид - Реал Сарагоса 2:3 (FT)
Madridist написа:fcb_bg написа: Благодаря за точките, нищо друго няма да казвам. Единствено бих отбелязал, че за актьорската игра на Ди Мария нищо не казвате. Както и за проявата на "феърплей", когато ударихте гредата.
Ди Мария си е симулант и това е ясно дори на Моуриньо. Относно проявата на феърплей, наистина това не ми хареса, но тези неща ги правят всички отбори в Испания-виждал съм го и при Валенсия, и Атлетико Мадрид , и на Барселона (първия гол срещу Еспаньол есента стана по индентичен начин като гредата на Бензема).
Виж, пич, нямам за цел да се заям, обидя някого или нещо от рода. Просто след всичката помия в последните дни, няма да пропусна възможност на нито един отбор да посоча нещо нередно извършено от тях!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
- blue avalanche
- Контакти:
Madridist написа:Тъй като чета доста спортни сайтове и преглеждам коментарите, ми прави впечатление,че се започва с разните конспирации и теории за уговорен и нагалсен мач. За мен такова нещо няма,признавам си, не съм и чак толкова шокиран.
Аз,пък,си мислех,че отбор като Реал М винаги играе за "нещо".Явно съм се лъгал.
Оптимизма е хубаво нещо, но когато си стъпил здраво на земята. Нека бъдем реалисти, без Пепе и Рамос, ще бъде много,много трудно. След всичките тези простотии, които станаха, каталунците ще играят много мотивирано и не изключвам пак някоя тежка загуба. Естествено, ще се надявам на положителен резултат за Реал Мадрид, но шансовете са си доста малко 
Жалко... никакво мотивация за игра в един протоколен мач... Обаче, много са ми смешни феновете на Барселона във форума, които само дебнат някоя грешна "стъпка" на РЕАЛ и се появяват тук и почват да пишат какво ли не... с две думи: комплексарка работа 
blue avalanche написа:Madridist написа:Тъй като чета доста спортни сайтове и преглеждам коментарите, ми прави впечатление,че се започва с разните конспирации и теории за уговорен и нагалсен мач. За мен такова нещо няма,признавам си, не съм и чак толкова шокиран.
Аз,пък,си мислех,че отбор като Реал М винаги играе за "нещо".Явно съм се лъгал.
Прав си, Реал Мадрид е създаден да побеждава(думи на Моуриньо от днес