Ла Лига: Барселона - Реал Мадрид - 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: Ла Лига: Барселона - Реал Мадрид - 0:0 FT

Мнениеот Furious_Monk » 19 дек 2019 00:40

Real написа:Още една крачка. Към титлата, която Барса щеше да е спечелила още през ноември (нали, Попе?)
Аз не знам от какво има недоволни. Барса кога е приключвала мач на кампа с 2 точни удара? Един към 30-тата и един към 70-тата минута. С гения Меси, убийствения Суарес и 100+ милионния Гризман. Ние, с единия нападател, имахме два пъти повече. До 30-тата минута. И после продължихме, за да направим хер Щеген играч на мача.
Надиграхме ги отвсякъде и единствената причина да не ги обрулим е, че Зизу искаше Валверде да остане до края на сезона, за да ни е по-спокойно.
Продължаваме по план.

Трудно е да останеш доволен, когато видиш колко немощно изглежда противникът, въпреки Меси в състава си, и въпреки това да не могат да спечелят дербито.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 19 дек 2019 00:49

Иначе поредно бутане на каталунския цирк от страна на реферите. Как това срещу Варан не е дузпа, не знам.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 19 дек 2019 00:50

Еми нямаме таран отпред, а и Бензема колкото и да е добър в последните 2 сезона не може само с него. Ако и Роналдо днес беше на терена друго щеше да е.

Лошото е че в момента ролята на Роналдо се взема от Бензема т.е. всеки около него гледа да му помага да вкарва, което не е добре да се влиза отново в този коловоз. Бейл днес беше нагърбен с тази задача, а ако Йович, Родриго и Винисиус бяха до него пак щеше да е същото положение понеже малките все още нямат самочувствието сами да се нагърбват и предпочитат да подават на батковците. :mrgreen: На няколко пъти в предни мачове виждах как например Родриго се опитва да прави нещо и после Бензема му подвикне нещо и малкият му се извинява. :lol:

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 19 дек 2019 00:50

Furious_Monk написа: Трудно е да останеш доволен, когато видиш колко немощно изглежда противникът, въпреки Меси в състава си, и въпреки това да не могат да спечелят дербито.

Клише, но и истина: "Всеки играе, колкото му позволиш."
Меси е показвал къде повече. Днес го изядоха нашите. Освен един пас към Жордито е един удар в стената, друго не му позволиха.
Добър си беше мачът, щяха да ни мачкат, громят, дават уроци... накрая 2 (ДВА!) удара във вратата. Аз съм доволен. Крачим! ;)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 19 дек 2019 00:53

Ама и малкият Валверде отново направи мач и не ги остави да дишат. А онова воле ако беше влязло сигурно щеше да скъса мрежата. :mrgreen: За момент дори си помислих, че ще я намъкне до гредата, ама тя пустата топка мина на сантиметри от гредата. :|

canibala1912
Контакти:

Мнениеот canibala1912 » 19 дек 2019 00:57

Само можем да съжаляваме че изпуснахме толкова слаба Барса.Менди за цял мач почти нито един път не центрира добре.Бейл когато трябваше да бяга и да се бори беше пасивен.Трябваше да ги убием толкова слаби не са били никога.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 19 дек 2019 01:19

Real написа:
Furious_Monk написа: Трудно е да останеш доволен, когато видиш колко немощно изглежда противникът, въпреки Меси в състава си, и въпреки това да не могат да спечелят дербито.

Клише, но и истина: "Всеки играе, колкото му позволиш."
Меси е показвал къде повече. Днес го изядоха нашите. Освен един пас към Жордито е един удар в стената, друго не му позволиха.
Добър си беше мачът, щяха да ни мачкат, громят, дават уроци... накрая 2 (ДВА!) удара във вратата. Аз съм доволен. Крачим! ;)

По принцип си прав, но.... говорим за класикото. Винаги е разочароващо, когато подкрепяш по-добрия отбор на терена, а той не спечели.
Анчелоти.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 19 дек 2019 01:44

paceto написа:Теоретично погледнато ние до края на сезона имаме по лека програма от към гостуванията.
Гостуваме на Бетис, Реал Сосиедад и Билбао като всички останали от топ отборите ще идват в Мадрид.

Барселона пък ще гостуват на Валенсия, Бетис, Реал, Севиля, Селта, така че има къде да губят точки навънка. Отделно, че не е редно да се гледа чак толкова напред, а още повече моментното класиране на дадени отбори.

Че защо па да не е редно да се гледа толкова напред :?: :lol: Не ме интересува особено кой ще стане шампион, въпреки че уважавам Реал като клуб, но чисто статистически ми е интересно кой има по-добри шансове на този етап.

Зависи как интерпретираш гостуванията. Моментното класиране в средата на сезона дава представа колко силен е един отбор.
Селта е 18-и с 9 загуби, Хетафе е 4-и с три загуби. Така че за мен гостуването на Реал на Хетафе е по-тежко от гостуването на Барселона на Селта, защото Хетафе този сезон е по-силен от Селта. Затова гледам броя гостувания на отбори в топ 10, без да се съобразявам особено с имената на клубовете. Реал има 5 такива гостувания пред себе си, Барселона - 3. Няма сметки без кръчмар, просто преценка на предстоящата програма на двата клуба.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 19 дек 2019 02:36

Groucho написа:Зависи как интерпретираш гостуванията. Моментното класиране в средата на сезона дава представа колко силен е един отбор.
Селта е 18-и с 9 загуби, Хетафе е 4-и с три загуби. Така че за мен гостуването на Реал на Хетафе е по-тежко от гостуването на Барселона на Селта, защото Хетафе този сезон е по-силен от Селта. Затова гледам броя гостувания на отбори в топ 10, без да се съобразявам особено с имената на клубовете. Реал има 5 такива гостувания пред себе си, Барселона - 3. Няма сметки без кръчмар, просто преценка на предстоящата програма на двата клуба.

В Ла Лига има някои неписани правила. Точки може да се загубят на всеки стадион, но срещу отбори като Билбао, Сосиедад, Селта, Виляреал, Валенсия, Севиля и Атлетико М е най-най-тегаво и това не е от вчера. Тоест където и да са във временното класиране тези клубове, на техните стадиони трибуните виреят, а домакините скачат на кръв. Всеки сезон се правят сметки за тези гостувания и неслучайно Реал и Барселона вече загубиха точки на тези стадиони. В борбата за титлата може да се случи всичко до края на сезона. Каталунците като по-успешни в последното десетилетие са изявен фаворит, това е ясно. Силите обаче този път, за разлика от последните два сезона са изравнени и ще е оспорвано вероятно до самия край.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 19 дек 2019 03:03

Когато започне прекалено често да се повтаря, че някой отбор е заслужавал повече, обикновено той си е получил точно каквото заслужава.
Анчелоти.

Върни се в “Реал Мадрид”