http://gong.bg/basketball/evroturniri/real-postavi-barsa-na-kolene-s-rekordna-pobeda-nasred-kataluniia-406710
Истинските фенове на клуба ще ме разберат!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
JackPackage написа:Честита победа![]()
Пребихте ни като кучета направо, толкова слабо не сме играли на Калдерон от не знам кога, с изключение на 15-ина минути в началото на второто полувреме не знаехме къде се намираме...![]()
Новата схема с Коке в центъра вместо дефанзивен играч много влияе на работата в защита, но и с контузията на Аугусто нямаме възможност да се върнем на стария вариант с Коке на крилото и Габи и Аугусто/Тиаго на пивота![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
paceto написа:Значи много се дразня като почне да се изтъкват голове от рикошет все едно такива неща не стават и малко така не се приемат на сериозно. Това си е част от играта, а в конкретният случай Роналдо се целеше именно в пукнатината на стената, защото не за първи път е мушкал подобни голове. Сега ясно, е че не искаше да мушне с рикошет, защото искаше директно да я промуши, ама това си част от това изпълнение и е нормално да се получи такова нещо след като се целиш там.
Дузпата пък била пресилен, нищо че ако не беше "оплетен" там в краката Роналдо стигаше топката т.е. попречи му се да стигне до нея.Не стига че това е едва втора дузпа за нас от началото на сезона, а и косури и търсите.![]()
За капак чист гол не ни зачетоха, въпреки че аз останах с впечатлението, че нямаше след повторенията, но пък веднага след ситуацията като гледах мача ми се стори наистина, че я изби отвътре. Интересно това как се прескача и не се коментира, а относно видео повторенията до колкото помня само в Италия го въведоха това от този сезон.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта