Реал Мадрид - Барселона 0:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Справедлив ли беше червения картон на Пепе в мача ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Барселона 0:2 (FT)

Мнениеот Frankie Lampard » 28 апр 2011 20:29

Изображение

Мда ... Червеният картон е чист като сълза ...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 апр 2011 20:49

Факт е, че играе за топката, но силата с която го направи можеби повлия на рефера ...
И той по скоро даде картона УЖ за да успокои страстите, ама не се замисли, че така предрешава изхода на цял полуфинал !

Обаче, ако не беше дал картон в тази ситуация ...
Все си мисля, че мача можеше и да не завърши !
Щото просто щеше да има отговор от страна на Барса ... и касапницата щеше да е налице.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 апр 2011 20:57

Феновете на Реал Мадрид могат да се сърдят единствено на Пепе. :idea: Португалецът "подари" победата на Барселона и изпрати каталунците на финал. Съдията не повлия на изхода от мача.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 28 апр 2011 21:06

Дано Барса изгуби финала след червени картони на Пуйол за лош дъх и Шави за бъркане в носа, и дузпа за МЮ в 90-та минута за подхлъзване на САФ пред пейката на резервите.

Може би тогава феновете на Барселона ще разберат какво са почувствали феновете на Арсенал, Челси, Реал
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Барселона 27.04, 21:45

Мнениеот Chelsea Forever » 28 апр 2011 21:16

IvoDivo написа:
Neftochimic1892 написа:Как се радват хахах Ако бях фен на барса щях да се срамувам : )

Ах как ме е срам че Меси размина 4-5 играчи на Реал и вкара за 2:0 а Реал нямат удар към вратата цял мач.... Направо умирам от срам, ех де да бях привърженик на Реал... щях да съм много горд и щастлив в момента :D

Имаха удари ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 28 апр 2011 21:22

Относно симулантите- и в Милан има, и в Интер има, и в Челси, Реал Мадрид и т.н. Навсякъде има по 1-2 симуланта в отбор. Проблемът е,че в Барселона има 1-2,които не са симуланти. Там е тънката разлика. Циркаджийските симулации са част от отборната им игра.И това не е само вчера, а от почти всички мачове на тима,които съм гледал в ШЛ. Да не говорим,за манталитетът им,когато не могат да спечелят някой мач- видяхме как Пеп ревеше за тревата, видяхме как Меси ритна топката в публиката, помним пръскачките, избития зъб на Майкон и т.н. Също така, доколкото съм запознат с футболните правила,при оспорване на съдийско решение навсякъде дават жълт картон. Изключение има само за Барселона. Това е другият тънък момент от величествения им футбол-да заобикалят по пет шест човека съдията, ръкомахайки му и търсейки постоянно картон за съперника или обяснение от съдията за негово решение. Вчера Педро се блъска в Арбелоа, хваща се лицето, аха че ще умира, супер драматично, половината отбор заобиколи съдията, Пеп подскоча на пейката,реферът се подаде и извади несправедлив жълт картон на Арбелоа, и с цялата си наглост, те продължиха да искат червен . Да не говорим за Валдес,който почти винаги тича през целия терен да не изпусне някое меле и да ръкомаха. Абсолютно селско поведение, достойно за Брестник или Две Могили , но не и за клуб с претенциите на Барселона. И това не беше само вчера, не беше и в предишните Класики, не беше и срещу Арсенал, а като цяло в почти всички важни мачове на Барселона,които съм гледал. Това му се казва манталитет. На всеки друг отбор, при първото подобно меле и заобикаляне, съдиите вдигат един-два жълти картона на най-бурно протестиращите и проблемът се решава. Но не и при Барселона, защо не ги наказват, защо не им вдигат картони,от кого ги е страх. Днес, всички разправят как Моуриньо бил развалил Класикото, а не виждат,че Барселона го развалиха два пъти повече с постоянните си симулации, провокации(така и не разбрах Пинто с кой се сби) и циркаджийски истории. Имам един приятел,който членува във фенклуба на Арсенал, заклет техен фен вече 24 години. Днес пием кафе и той ми вика - "Милене, най-много на света мразя Манчестър Юнайтед, ненавиждам ги, но на финала, за първи път, ще се моля да победят".

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 28 апр 2011 21:38

Hellkeeper написа:
За това ли става дума
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ygmGIFz_EP0&feature=player_embedded[/youtube]

Евала колега.Има още доста в последните мачове,но и това е супер.Краси Радков до момента беше комик който ме разсмиваше най-много.
Сега вече има голяма конкуренция.
Голям смях
Ужас.
Това е най-добрия отбор.Не ги е срам.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 28 апр 2011 21:44

8-)

Гледам в анкетата, че почти 50 човека са гласували за това, че червеният картон на Пепе е бил абсолютно заслужен.
Това още веднъж ме убеждава, че във форума пишат много хора, които хал хабер си нямат от футбол !
Ако това е червен картон, аз съм космонавт !!!
Гледах 100 пъти повторението и казвам убедено, че това нарушение на Пепе е най-много за жълт картон, ако приемем, че съдията е бил заблуден от симулацията на играча на Барса.
Най-нормалното е отсъждане на непряк свободен удар за опасна игра и устно предупреждение за Пепе, както и такова за симулацията на Алвеш ...
Един отличен съдия би извадил жълти картони и на двамата с превантивна цел, за да пресече всякакви опити за груба игра и симулации. Посягане има. Опасна игра има. Няма контакт обаче, няма удар и има откровена симулация на Алвеш.
Реал имат изключителен треньор, но нямат футболисти с качествата на тези на Барса. Един Кристиано Роналдо не стига !
Още като разбрах, че взимат турчина Йозил, дрогирания негър Адебайор и куп други подобни, бях сигурен, че няма да направят силен отбор.
Последна промяна от marmi52 на 28 апр 2011 21:50, променено общо 2 пъти.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 28 апр 2011 21:51

Zanetti каза всичко много точно, но прекалено меко... Аз ще ви го кажа директно:
БАРСЕЛОНА БЯХА И ВСЕ ОЩЕ СА СЪДИЙСКИ ОТБОР! НЕ МОГАТ НИЩО БЕЗ НЕГО! ВИНАГИ ИМА 2 НАЧИНА ЗА НАКАЗВАНЕ НА ФУТБОЛИСТИТЕ: В ЗАВИСИМОСТ ДАЛИ СА ОТ РЕАЛ ИЛИ БАРСЕЛОНА!
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 28 апр 2011 22:14

Направили са ни впечателние едни и същи неща.
Отвратителни симулации,заобикаляне на съдиата без ниакво основание.
Забележете след докосването по врата на Адебайор по врата на Масчерано,ясно се вижда че въобще даже не го удря а леко го подпира, да не говорим че Масчерано си изхвърля главата на зад и се хваща някъде в областта на лицето.Симулацията е отвратитлна .Жълтия картон още повече.А най-много ме дразни реакцията ( в близък план от едната камера се вижда) на другия отявлен симулант как още Масчерано не е паднал на земята,оня започва да ръкомаха на съдията.Еееех ,мамичката ти мръсна.....

Не признавам победата на Барселона над Реал.Организацията която са създали Барселона извън футбола победи Реал.
Хич не ми говорете за Меси или за футбола.Лесно е срещу 10 човека при разредени пространства,3 мача Пепе не му даде вода да се напие.
Симултитвен ,циркаджийски отбор,който е подкрепян от съдиите.
Жалко за няколкото гениални футболиста които играят в него.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Върни се в “Реал Мадрид”