Нападателят на Борусия Дортмунд Нури Сахин обяви официално трансфера си в Реал Мадрид.
Официалният сайт на “кралския клуб” също обяви новината. 22-годишният футболист ще подпише договор за шест сезона, след като двата клуба постигнаха договорка относно трансфера.
В официалната информация не се съобщава сумата, за която нападателят преминава на “Сантяго Бернабеу”.
"Много съм горд, че преминавам в Реал. Беше тежко да взема това решение. Отборът на Борусия много ще ми липсва", каза Сахин.
През миналия месец той получи контузия и ще пропусне всички срещу на новия шампион Борусия до края на сезона. Нури Казън Сахин е роден на 5 септември 1988 година в 76-хилядния германски град Люденщайт. С фланелката на турския национален отбор има 24 мача и 1 гол.
Честита ни нова придобивка. Дано да се развива със същото темпо, с което го правят попълненията от миналото лято.
Нури Сахин е играч на Реал Мадрид
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Нури Сахин отива в Реал Мадрид
Преди няколко месеца бях написал, че за да стане нещо от Реал Мадрид, начините са два: "Купувате Барса или Германският национален отбор." Явно съм се объркал... Има трети начин и той е, изкупуване на играчи създадени в Германия
Кой ли ще е следващият
Относно Сахин, много е добър! Честито!
Относно Сахин, много е добър! Честито!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Re: Нури Сахин е играч на Реал Мадрид
Няма как да скрия, факта, че съм изключително доволен, от провежданата трансферна политика в клуба под ръковдството на Моуриньо. Разните южноамерикански отбори,в момента слагат някакви космически суми от по 20-30 милиона евро, на техните таланти(не малка част от които доста надценени и почти всички обявявани за новия Меси или Роналдо). А ние купуваме млад и изключително талантлив играч, който е капитан на най-добрия немски отбор в момента за доста добра(да не кажа смешна) сума. Алонсо е на годинки, и Сахин има потенциал да се превърне в негов заместник. Може би Леон и Каналес, лятото ще ги продадем някъде, с опцията за обратно закупуване(доста често прилагана в последните години). Относно Сахин, съм сигурен,че по подобие на Йозил и Кедира ще успее да се адаптира максимално бързо в отбора . Успех и дано има много щастливи мигове с Реал Мадрид 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Madridist написа:Няма как да скрия, факта, че съм изключително доволен, от провежданата трансферна политика в клуба под ръковдството на Моуриньо. Разните южноамерикански отбори,в момента слагат някакви космически суми от по 20-30 милиона евро, на техните таланти(не малка част от които доста надценени и почти всички обявявани за новия Меси или Роналдо). А ние купуваме млад и изключително талантлив играч, който е капитан на най-добрия немски отбор в момента за доста добра(да не кажа смешна) сума. Алонсо е на годинки, и Сахин има потенциал да се превърне в негов заместник. Може би Леон и Каналес, лятото ще ги продадем някъде, с опцията за обратно закупуване(доста често прилагана в последните години). Относно Сахин, съм сигурен,че по подобие на Йозил и Кедира ще успее да се адаптира максимално бързо в отбора . Успех и дано има много щастливи мигове с Реал Мадрид
Засега е добра, но още малко и ще вземат да прекалят.Не мислиш ли,че Реал трябва да залагат повече на юноши ? Аз съм на мнение,че от школата на Реал може да излязат футболисти по-добри от Сахин, Йозил, Кедира,Ди Мария само,че не им дават шанс. Вземат ли Алтънтоп тотално ще се разочаровам и от трансферната политика и от Моуриньо, не че му пука на него.
- shotgun blues
- Контакти:
от школата да дадат шанс на Мората да е един от нападателите в отбора и дори да започва повече като титуляр,Игуаин и Бензема които би трябвало да останат и да са нападателите на отбора ,има периоди или са контузени или не са във форма и не им върви и на Сарабия като крило ,Роналдо,Ди Мария,Йозил,Сахин,Марсело и КАКА ако остане ще са офанзивните играчи ,мисля че Леон,Каналес,Гранеро са пътници така че вместо тях ще се отвори място за Сарабия в отбора ,и някой защитник дали ще е Матеус,Хуанфран или който и да е и ето ти юноши с огромен талант за които ще се отвори място в отбора а МОРАТА си мисля че е готов за мачове като титуляр с тези играчи които има зад него със сигурност ако му се даде шанс ще вкара голове и ще добие самочувствие и може да е следващият голям мадридист
само остава да бъдем "приятно" изненадани и някои от тези изброени юноши да вземат да напуснат като поредните непотребни особеннно МОРАТА и Сарабия ще е престъпление да напуснат и да не им се даде шанс и да станат големи футболисти на друго място

само остава да бъдем "приятно" изненадани и някои от тези изброени юноши да вземат да напуснат като поредните непотребни особеннно МОРАТА и Сарабия ще е престъпление да напуснат и да не им се даде шанс и да станат големи футболисти на друго място
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- UNBEATABLE
- Контакти:
sackcho написа:Кой номер смятате, че ще вземе? Аз залагам на №5
Зависи, кой ще си тръгне... може би 10-ти...
Няма как да скрия радостта си от този трансфер.Тоя сезон доста пъти гледам мачовете на Борусия и те играеха страхотен футбол, а и Шахин мисля, че е футболиста който липсваше на Реал, този който може да даде хубави извеждащи подавания на нападателите.Само мисля че трябва малко да се научат Ди Мариа и Роналдо да комбинират повече и всичко ще е наред 
- shotgun blues
- Контакти:
да вземе номер 10 че е срамно в РЕАЛ МАДРИД този номер да бъде носен от дефанзивен халф
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Номер 10 от новия сезон ще го носи Йозил. А за Сахин, залагам на 5 или 23 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]