Специалния пак скромен: Давам си 11 по десетобалната!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Специалния пак скромен: Давам си 11 по десетобалната!

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 дек 2010 10:53

Tedy_Genchev написа:Ами аз не съм му огромен фен,но след това позорно 5-0 незнам какво да кажа,коренно си промених мнението за него.Ще видим,ако стори същото с Реал,както с Интер ще го призная ;)

Ами, те добрите генерали се познават по това, че дори и да претърпят тежко поражение в някоя и друга битка, в крайна сметка ... печелят войната !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 21 дек 2010 12:01

Ако ще и 100 да си дава по десетобалната система.По-важното е не той каква оценка си дава,а каква "оценка" му писаха на "Ноу камп" Гуардиола и неговият Барселона.Още,когато Моуриньо пое Реал М бях сигурен,че ще се опита да бие Барса по същия начин както го направи с Интер т.е с антифутбол,въпреки че тогава при 3:1 на "Сан Сиро" цял свят видя третия гол на Милито как беше отбелязан след 2-3 м.засада и ако съдията не беше зачел този гол Барселона се класираха с повече голове на чужд терен(ревашна завърши 1:0 за Барса).Та имах предвид,че Моуриньо беше взет да бие Барса,защото в последните години каталунците мачкат Реал М и то с разгромяващи резултати,а той какво направи?Беше надъхал играчите си да играят селски футбол с провокации по терена,изключително груби фаулове, удари без топка и изнервяне на цялата обстановка,това е стилът на Моуриньо.Идват мачове с Лион,Реал доколкото си спомням не е минавал 1/8 финала на Шампионската лига от 5 или 6 сезона и 2 или 3 пъти беше отсраняван именно от французите.

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 21 дек 2010 12:06

Май много хора забравиха Интер как би Барса с 3:1 и 3-ия гол на Милито,който беше от явна засада.Барса се класираха след 1:0 на Ноу камп в реванша,но този гол на Милито ще остане в историята като един от най-скандалните голове в Шампионската лига.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 21 дек 2010 12:15

С какъв антифутбол Интер победи Барселона в първия мач :shock: :shock: :shock: . Барса поведоха, после Интер ги натиснаха и обърнаха мача, вкаравйки три гола(единия наистина бше от засада,каквито съмнения имаше и при попадението на Пике на реванша). За какви грубости и чудеса говориш. Аз доколкото си спомням,най-голямата грубост тогава я направи Меси,когато изби един зъб на Майкон,а на реванша пък го беше бутнал в рекламите. А от последното Ел Класико явно с теб сме гледали различни мачове,защото аз груба игра от Реал Мадрид не видях. Единственото положение беше накрая когато на Серхио Рамос не му издържаха нервите и заслужено беше изгонен. Наистина засада на Милито имаше-[offtopic]
Изображение
[/offtopic], но както се вижда от снимката,не е толкова фрапантна и скандална. За мен, ако говорим за съдийски грешки,далеч по-скандален беше един полуфинал за ШЛ от предишната година ;)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 21 дек 2010 12:29

За престоя му в Интер, както и да е - направил, спечелил. Защо и как, минало заминало.
Въпросът е как се справя досега в Реал и каква оценка си пише? Защото някаква осезаема разлика с отборите на Шустер или Пелегрини не се вижда. Те поне играеха с хъс в Класикото. Тоя не знам какво им е разправял в съблекалните, но Реал приличаше на спаринг партньор, а не на основния претендент за отнемане на титлата. Нито пък смачка и основния съперник в групата Милан в 2-та мача.
Поне аз не виждам някаква специална разлика. :roll:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 21 дек 2010 12:32

Madridist написа: С какъв антифутбол Интер победи Барселона в първия мач :shock: :shock: :shock: . Барса поведоха, после Интер ги натиснаха и обърнаха мача, вкаравйки три гола(единия наистина бше от засада,каквито съмнения имаше и при попадението на Пике на реванша). За какви грубости и чудеса говориш. Аз доколкото си спомням,най-голямата грубост тогава я направи Меси,когато изби един зъб на Майкон,а на реванша пък го беше бутнал в рекламите. А от последното Ел Класико явно с теб сме гледали различни мачове,защото аз груба игра от Реал Мадрид не видях. Единственото положение беше накрая когато на Серхио Рамос не му издържаха нервите и заслужено беше изгонен. Наистина засада на Милито имаше-[offtopic]
Изображение
[/offtopic], но както се вижда от снимката,не е толкова фрапантна и скандална. За мен, ако говорим за съдийски грешки,далеч по-скандален беше един полуфинал за ШЛ от предишната година ;)

Да, бе, как да е фрапантна засадата. Само, че гледната точка на камерата съвпада с тази на намиращия се на 2 метра от нужното място страничен. Това говори ли ти как виждаш ситуацията?

Потребителски аватар
Tedy_Genchev
Контакти:

Мнениеот Tedy_Genchev » 21 дек 2010 12:49

THE G.A.M.E написа:
Tedy_Genchev написа:Ами аз не съм му огромен фен,но след това позорно 5-0 незнам какво да кажа,коренно си промених мнението за него.Ще видим,ако стори същото с Реал,както с Интер ще го призная ;)

Ами, те добрите генерали се познават по това, че дори и да претърпят тежко поражение в някоя и друга битка, в крайна сметка ... печелят войната !

Напълно съгласен,ако не се лъжа в началото си в Интер той нямаше много убедителен старт,но накрая всички видяхме какво стана.
Китай е болнав спящ тигър. Но когато се събуди, светът ще затрепери. — прозрение изказано през 1803 г.-Наполеон Бонапарт
LOVE REAL MADRID CLUB DE FUTBOL <3!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 21 дек 2010 13:00

fcb_bg Оценката на Моуриньо си я пише за цялата календарна година-не за пролетта,не за лятото или зимата. Ако говорим за Реал Мадрид, постави доста клубни рекорди(за най-малко допуснати голове в първите десет мача), най-много спечелени точки и т.н. В мачовете срещу росонерите, особено в първия, мисля,че Моуриньо надигра Милан(за разлика от Пелегрини през миналата есен),а на реванша двата отбора си разделиха по едно полувреме. Да не говорим,че за Реал,реванша в Италия имаше почти протоколен характер. Относно Шустер и Пелегрини, за толкова малък период трудно може да има някаква радикална промяна в играта,но все пак се вижда голямото израстване на отбора във фаза защита и колко трудно му се вкарват голове(изк. мача от 29.11). Ако базата ти за сравнение е единствено въпросния мач и липсата на хъс в него,не мисля,че отборът на Реал Мадрид не е излезнал мотивиран. Просто Барселона игра страхотно,вкара бързи два гола и от там мачът за тях беше песен. Реал Мадрид не загуби от Барселона заради липсата на мотивация, а по-скоро от по-голямата рутина,опит и класа на каталунците. Да не говорим,че този тим на Барселона, за мен е много по-силен и сработен от Барселона,която игра срещу Пелегрини или Шустер. Точно преди два дни е най-пресният пример дали играчите играят с хъс и желание-в толкова изнервен двубой,с постоянни провокации от съперниците, непрестанни съдийски грешки, червен картон и т.н., отборът показа воля и дух и успя да измъкне трите точки в на практика невъзможен мач. Съставът на Реал Мадрид е с най-ниската средна възраст в Примера и наистина е похвално,че отборът изграден от толкова млади момчета,показа психика. Също така, за ралзика от Шустер и Пелегрини,тимът отпадаше от някакви полуаматьорски отбори, тази при Моуриньо,отборът си взе с лекота мача с Мурсия и за първи път от толкова време, успя да отстрани отбор в директна елиминация. Друга тема на разговор е,че за Реал Мадрид, този турнир за Купата на Краля,никога не е бил важен и определящ.
Снимката,относно положението на Милито, някой я беше сложил във форума скоро,но не искам да оставам грешно разбран. Засада е. За мен,дори и десет сантиметра да е, пак е засада-ФАКТ,никой не отрича,че аржентинецът беше зад защитата, но също така, за мен,определено това не е най-скандалния гол или мач в последните години в ШЛ. И под думата фрапантна визирах примерно попадението на Байерн срещу Фиорентина на осминафиналите когато вече говорим за метри. ;)

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 21 дек 2010 13:12

За тези дето казват,че до сега в Реал не се вижда разлика с отбора на Пелегрини ще им кажа,че първата му година в Интер също не беше много силна,отпадане на 1/8 финал в ШЛ титлата в Италия я спечели заради липсата на конкуренция.С течение на времето направи страхотен отбор,страхотен колектив и съвсем заслужено според мен спечели ШЛ миналия сезон.Та мисълта ми беше,че и в Реал ще му трябва време за да направи силен отбор с няколко месеца работа нищо не става.
А тези дето ревете,че Интер ви победили със скандален гол спомнете си в полуфинала ви с Челси на "Стамфорд Бридж" там нямаше ли скандално съдийство?Там също според мен се класирахте по-скандален начин а и после спечелихте ШЛ.
В първия мач между Интер и Барса "нерадзурите" атакуваха и спечелиха мача,във втория играха с 10 човека повече от час защитаваха се страхотно,отстраниха ви(колкото и да ви е неприятно) и спечелиха ШЛ !!!
Трябва да се научите с достойнсто да приемате загубите,не да ревете като женски полови органи ;)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 21 дек 2010 13:21

Е, да, Моуриньо може и да получи 2г. кредит на доверие, другите нямаха този късмет. Сантяго, можеш ли да кажеш докъде би стигнал сега Реал от миналата година с 96-те т. и 102-та гола с Пелегрини на пейката?

Върни се в “Реал Мадрид”