Ла Лига: Барселона - Реал Мадрид - 0:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ла Лига: Барселона - Реал Мадрид (Сряда)
Извоюваха си хикса каталунците. В ''ерата Меси'' сигурно за сефте не търсеха на всяка цена победа. Честно казано нямаше по-добър отбор, защото както ние имахме нахлувания, така и те имаха много бързи атаки и положенията бяха сякаш поравно. За нас позитивите са нова суха мрежа и може това да ни спечели в края на сезона титлата, кой знае. Негативите са късните смени на Зидан и преувеличеното доверие към Иско. Нека не играе повече или поне да бъде заменян навреме.
Засадата е равносилна на една на Суарес преди 2-3 години срещу нас, която бе призната за гол. Въпрос на тълкуване явно. 
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Re: Ла Лига: Барселона - Реал Мадрид - 0:0 FT
Посредствен мач като цяло.. Реал владееше инициативата и беше по-добрият отбор до към 70тата минута, после откровено игра за равен, което ме учуди... Зидан закъсня безнадеждно със смените, а защо остави Бейл на терена само той си знае 

- insaneboy1
- Контакти:
Ебаси тъпия мач. И двата отбора много са свалили нивото.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Re: Ла Лига: Барселона - Реал Мадрид (Сряда)
sapio0o написа:Bernaleo написа:Реал атакува,а Барса все едно са на тренировка ... толкова са безлични...
Но Барселона създава повече напрежение на контра. Всяко докосване на Меси е потенциален гол.
Чак пък толкова,Меси освен страхотния пас към Алба първото,с друго не се отличи.
Аз лично не съм много доволен,нямахме идея как да вкараме.
Валверде,Каземиро,Рамос,Карвахал и Варан ми харесаха,пред Куртоа нямаше много ситуации.
Менди имаше добри изяви,но като тръгне да центрира все едно гледам Арбелоа...
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
Менди с доста стабилен мач в двете фази. Не е Марсело да създава постоянни опасности за противника, но поне не сбърка нито веднъж.
Зизу вече без загуба в 5 гостувания на Барселона като старши треньор.
Зизу вече без загуба в 5 гостувания на Барселона като старши треньор.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Реал беше по-добрият отбор през по-голямата част от мача, разиграваше по-добре топката в центъра, отправи повече удари към вратата на съперника. Равенството би трябвало да се окаже по-добро за Барселона в дългосрочен план. Каталуците имат само 3 гостувания на отбори, които в момента са в горната половина на таблицата, а Реал - 6 визити на отбори от топ 10 до края на първенството. Барселона почти не допуска издънки у дома, а Реал е по-податлив на грешни стъпки пред собствена публика и вече има две такива срещу Бетис и Валядолид.
-
canibala1912
- Контакти:
Много слаб мач... Очаквах голове сбивания картони а у
... Но ме радва факта че Реал днеска показа какво може. В нападението е проблема. Азар контузен Бейл куца... Йович не го броя за жив. Бензема не може сам... ако искаме успехи зимата трябва да развържем кесията за 1 класен нападател защото с такива тежки мачове с Барса Атлетико М и най вече сега с тежките мачове ще са у дома.
Според мен, Реал беше по-добрият отбор и трябва повече да съжалява, че не победи.
Сега още повече ме е яд за отсъствието на Азар, защото както се разви мачът, вероятността да направи разликата щеше да е много голяма. Липсваше острота в атака, а в някои доста добри ситуации, бъркаха паса или се бавиха с подаването.
Лошото е, че доста от отборите в първенството се насират като им гостуват и съответно падат. Реал е по-податлив на грешки.
Сега още повече ме е яд за отсъствието на Азар, защото както се разви мачът, вероятността да направи разликата щеше да е много голяма. Липсваше острота в атака, а в някои доста добри ситуации, бъркаха паса или се бавиха с подаването.
Лошото е, че доста от отборите в първенството се насират като им гостуват и съответно падат. Реал е по-податлив на грешки.
Още една крачка. Към титлата, която Барса щеше да е спечелила още през ноември (нали, Попе?)
Аз не знам от какво има недоволни. Барса кога е приключвала мач на кампа с 2 точни удара? Един към 30-тата и един към 70-тата минута. С гения Меси, убийствения Суарес и 100+ милионния Гризман. Ние, с единия нападател, имахме два пъти повече. До 30-тата минута. И после продължихме, за да направим хер Щеген играч на мача.
Надиграхме ги отвсякъде и единствената причина да не ги обрулим е, че Зизу искаше Валверде да остане до края на сезона, за да ни е по-спокойно.
Продължаваме по план.
Аз не знам от какво има недоволни. Барса кога е приключвала мач на кампа с 2 точни удара? Един към 30-тата и един към 70-тата минута. С гения Меси, убийствения Суарес и 100+ милионния Гризман. Ние, с единия нападател, имахме два пъти повече. До 30-тата минута. И после продължихме, за да направим хер Щеген играч на мача.
Надиграхме ги отвсякъде и единствената причина да не ги обрулим е, че Зизу искаше Валверде да остане до края на сезона, за да ни е по-спокойно.
Продължаваме по план.
- paceto
- Контакти:
Groucho написа:Реал беше по-добрият отбор през по-голямата част от мача, разиграваше по-добре топката в центъра, отправи повече удари към вратата на съперника. Равенството би трябвало да се окаже по-добро за Барселона в дългосрочен план. Каталуците имат само 3 гостувания на отбори, които в момента са в горната половина на таблицата, а Реал - 6 визити на отбори от топ 10 до края на първенството. Барселона почти не допуска издънки у дома, а Реал е по-податлив на грешни стъпки пред собствена публика и вече има две такива срещу Бетис и Валядолид.
Теоретично погледнато ние до края на сезона имаме по лека програма от към гостуванията.
Гостуваме на Бетис, Реал Сосиедад и Билбао като всички останали от топ отборите ще идват в Мадрид.
Барселона пък ще гостуват на Валенсия, Бетис, Реал, Севиля, Селта, така че има къде да губят точки навънка. Отделно, че не е редно да се гледа чак толкова напред, а още повече моментното класиране на дадени отбори. В Испания всеки може да вземе точки и това сме го виждали вече в последните сезони. Дори този сезон отбори като Леванте и Гранада от средата на таблицата успяха да ги победят. На нас пък единствената загуба до момента е от Майорка с 1:0, които в момента са на ръба от изпадащата зона. Нека не се правят сметки без кръчмар, че от областта обичат да правят такива и в последните години се с пръст в .... уста остават.
Ако не друго поне днес им вкарахме гол.