Да нямаш роднина защитник?
ШЛ: Борусия Дортмунд - Реал Мадрид - 2:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Борусия Дортмунд - Реал Мадрид / 27.09 / 21:45ч.
Монк, изумяваш ме. Един път не обърна внимание на куците ни атакуващи футболисти. Защитата обаче и 7:0 да бием няма как да не я споменеш. Не знам с какво търпение разполагаш. 
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- отец Онуфри
- Контакти:
Не знам Перес къде спа през трансферния прозорец, но трябваше да разкара тази дупка Бензема и да вземе Обамеянг. Тоя палячо не мога да го трая вече. А Пепе, контузен ли е, какво е? Да се връща по-скоро, че тая защита ни проваля за кой ли път.
[wrapimg=]http://www.lifesport.bg/uploads/images/00312790.jpg[/wrapimg]
[rimg]https://pbs.twimg.com/media/C4wMzMUW8AAgLoc.jpg[/rimg]
[rimg]https://pbs.twimg.com/media/C4wMzMUW8AAgLoc.jpg[/rimg]
Обамеянг няма да вдигне много класата. Скоростта му е на ниво, но друго нищо специално. Срещу подредена защита се вижда, че не е толкова опасен. Имаш достатъчно добър нападател в лицето на Мората.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- paceto
- Контакти:
Жалко, бяхме на косъм да вземем победата така както срещу Лас Палмас.
Играхме добре, но защитата не се справи и добре, че беше Навас иначе можеше и да паднем.
Радвам се, че отсъствието му от терена не е повлияло на формата му.
Играхме добре, но защитата не се справи и добре, че беше Навас иначе можеше и да паднем.
Радвам се, че отсъствието му от терена не е повлияло на формата му.
- Furious_Monk
Не бе човек, просто смятам че не може да отидем в Германия и да искаме да бием БВБ с 3 и нагоре гола разлика или да им вкараме над 3 гола за да ги бием.
Не че не е възможно, но просто звучи грандомански. И защо Зидан не пусна Кова титуляр, защо не остави БейлС резерва на Васкес, та да има през уикенда отпочинали Модрич(или Кроос) Мората, БейлС?
За Роналдо е ясно ,че него никой не може да го пипне от титулярния състав, но и тази вечер направи достатъчно за да припомни на неверниците как може да бележи и на големи отбори.
Не знам какво става с Варан, но за момента е просто един приличен защитник. На мен ми е голям любимец, не е правел много инфарктни грешки, не си е и позволявал арогантно и грубо поведение, а и според мен има много талант в него.
За това ще го подкрепям докато мога, но не мога да отрека липсата на увереност и сигурност в неговата игра. Критиката си е необходима. А Рамос го чакаме за финалите.
Данило се справи много добре като ляв краен бранител.
Не че не е възможно, но просто звучи грандомански. И защо Зидан не пусна Кова титуляр, защо не остави БейлС резерва на Васкес, та да има през уикенда отпочинали Модрич(или Кроос) Мората, БейлС?
За Роналдо е ясно ,че него никой не може да го пипне от титулярния състав, но и тази вечер направи достатъчно за да припомни на неверниците как може да бележи и на големи отбори.
Не знам какво става с Варан, но за момента е просто един приличен защитник. На мен ми е голям любимец, не е правел много инфарктни грешки, не си е и позволявал арогантно и грубо поведение, а и според мен има много талант в него.
За това ще го подкрепям докато мога, но не мога да отрека липсата на увереност и сигурност в неговата игра. Критиката си е необходима. А Рамос го чакаме за финалите.
Данило се справи много добре като ляв краен бранител.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Re: ШЛ: Борусия Дортмунд - Реал Мадрид - 2:2 FT
Аз си мисля, че Варан и Рамос играха отлично през първото полувреме. Второто нямаше как, понеже пак казвам се поотворихме. Не може да искате игра в защита след като цялата отговорност пада върху самите бранители. Аз не знам Атлетико да се защитава само с Годин, Хименес, Хуанфран и Филипе. Целия им отбор си разпределя ролята.
Опитахме го през първото полувреме - получи се. Даже и гол вкарахме, а ако Бенз беше по-кадърен си ставаше 2:0. Можеше и 3, ако съдията не бе свирил несъществуваща засада срещу Хамес. Данило също ми хареса, но Данчо не. Бейл не, Бензема не. Останалите бяха на ниво. Смешното е, че за 5 минути Мората сътвори повече от Карим. Засега това е единствената грешка в работата на Зидан.
sapio0o написа:Тактиката на Зидан е ясна и очевидно дава резултат, но на мен не ми е приятно да владеем кълбото в 20-25% от времето. Не мога да си представя да играем така срещу все по-сериозен опонент.
Границата между това което искаш да се получи и това което се получава е много тънка и се нарича "директен футбол" - най-съвършената форма, която е измислена. 300 пъти повече е за предпочитане пред целенасоченото голямо владеене на топката. Вие не сте много далече от нея. Именно с подобна игра Дортмунд ви биха големия бой, показаха го и срещу Ливърпул миналата година, но снощи не играха точно така. Не е явно до треньор, не е и до Левата, че Обамеянг също е нападател от най-висока класа. Може би големият брой нови играчи и техните качества е принудил Тухел да премине към това 4-1-4-1, което аз не го харесвам особено, но поне засега в БЛ вършеше работа. Играчите с фантазия в Дортмунд обаче снощи липсваха. С Кагава и Ройс можеше да бъде много по-различно.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Справедлив резултат.
Много добър мач.
Борусия си остава един от най-симпатичните отбори в Европа.
Много добър мач.
Борусия си остава един от най-симпатичните отбори в Европа.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Директен футбол виждам откакто се помня в Реал Мадрид. С много, много редки изключения. Вчера нямаше директен футбол, а нещо близко до катеначото с акцент върху бързи контри. Една от контрите се получи, останалите бяха опропастени възможно най-недъгаво от един от тримата в атака, а на няколко пъти Модрич закъсняваше с паса преди да го подсекат.
Това целенасочено владеене на топката ви донесе 7 купи за 3 сезона. Такава бройка не се вижда в Реал от години, така че не бъдете нагли.
Това целенасочено владеене на топката ви донесе 7 купи за 3 сезона. Такава бройка не се вижда в Реал от години, така че не бъдете нагли.
- ZinedineZidane
- Контакти:
Получи се атрактивен мач, в който логичното се случи.
Проблемите в Реал, обаче, започват здраво да се задълбочават. Бензема ми е ясен от години и там оправия няма. Потресаващ футболист... Все още ме е яд, че не го бутнаха в пандиза. Отзад никакъв баланс, но и няма как да има такъв след като тримцата звездни се връщат в една от 3-4 атаки на противника. Като добавим дежурните индивидуални грешки и резултатът е ясен. Вчера Рамос направи бая такива и за мен заедно с Бензема бяха най-слабите на терена.
Красимиро липсва много и дано по-скоро се завърне.
Проблемите в Реал, обаче, започват здраво да се задълбочават. Бензема ми е ясен от години и там оправия няма. Потресаващ футболист... Все още ме е яд, че не го бутнаха в пандиза. Отзад никакъв баланс, но и няма как да има такъв след като тримцата звездни се връщат в една от 3-4 атаки на противника. Като добавим дежурните индивидуални грешки и резултатът е ясен. Вчера Рамос направи бая такива и за мен заедно с Бензема бяха най-слабите на терена.
Красимиро липсва много и дано по-скоро се завърне.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!