Реал Мадрид - Еспаньол |16.12.2012г. 20:00ч.|

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Еспаньол |16.12.2012г. 20:00ч.|

Мнениеот UltraBlue » 17 дек 2012 11:33

tevez написа:
"Всеки футболист сам се вдига психически. Това е способност на професионалистите, индивидуална амбиция. Не си доволен, не се забавляваш, губиш прекалено много, далеч си от целите си, но трябва да продължиш. Реал Мадрид те задължава заради името да се бориш във всеки мач", каза още Жозе

Това много ми хареса. Аз вярвам, че нещата ще започнат да се подобряват и отбора ще е в оптимална форма точно, когато трябва. Миналият сезон почнаха много силно, но според мен в края на март почна спад в играта, който в крайна сметка коства ШЛ.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 17 дек 2012 11:49

Между другото съм съгласен с шотгън за едно негово разсъждение. И на мен ми прави впечатление, че играчите след една титла на Испания показват поведение, че едва ли не са спечелили всичко във футбола . И едва ли не, са някакви ветерани с по 15 години стаж по футболните терени, които нямат повече мотивация и желание за успехи. За пример, ще посоча Барселона . Там спечелиха всичко (по няколко пъти) - и на клубно , и на национално ниво , но продължават да си играят мотивирано за победи и трофеи. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 17 дек 2012 12:13

Има още много мачове ...
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 17 дек 2012 13:28

Според мен лично, за да имате НЯКАКЪВ успех :

1. Най-важното е НИКОГА да не избирате за президент човек който не разбира НИЩО от футбол и прави малоумни, МНОГОМИЛИОННИ трансфери само и единствено с цел финансова изгода

2. Вземете си истински тренер - точно като Дел Боске. Него го изгониха, защото искаше да взима реална заплата... След него знаете какво стана с Реал. И недейте да ми обяснявате как е супер успех за един европейски колос да прескача 1/8 в ШЛ... Преводача е смешен, и в момента в който отиде в отбор без пари и супер играчи ще разберете за какво става въпрос... Той просто е добър мотиватор !

3. Местните момчета. Те носят духа на отбора, по начин, по който такива като гелосания никога не би могъл. Това са момчета като Раул и Касияс. Такива които милеят за клуба. Такива на които не им трябват финансови стимули, за да се хвърлят във всеки мач.

Така си мисля аз ;)

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 17 дек 2012 13:52

JohnnieWalker написа:Според мен лично, за да имате НЯКАКЪВ успех :

1. Най-важното е НИКОГА да не избирате за президент човек който не разбира НИЩО от футбол и прави малоумни, МНОГОМИЛИОННИ трансфери само и единствено с цел финансова изгода

2. Вземете си истински тренер - точно като Дел Боске. Него го изгониха, защото искаше да взима реална заплата... След него знаете какво стана с Реал. И недейте да ми обяснявате как е супер успех за един европейски колос да прескача 1/8 в ШЛ... Преводача е смешен, и в момента в който отиде в отбор без пари и супер играчи ще разберете за какво става въпрос... Той просто е добър мотиватор !

3. Местните момчета. Те носят духа на отбора, по начин, по който такива като гелосания никога не би могъл. Това са момчета като Раул и Касияс. Такива които милеят за клуба. Такива на които не им трябват финансови стимули, за да се хвърлят във всеки мач.

Така си мисля аз ;)

Аз лично с почти нищо от изброеното по-горе не съм съгласен.
1. Не се сещам за много отбори, на които президентоте да са им "футболни" хора. Може би само Байерн Мюнхен ми идва в съзнанието сега. Питай феновете на един Аресенал например какво мислят за многомилионни трансфери и успехи на отбора си. Дори вие от Барселона, въпреки силната школа, всяко лятото хвърляте сериозни пари за трансфери. Фабрегас, Санчес, Вия, Алба, Ибра, Сонг. Да, в Реал понякога се дават повече пари, но просто играчите които се вземат струват толкова. Роналдо си е избил парите за трансфера с лихвите вече. Кака не пасна на отбора, но когато дойде в Реал беше име и нямаше как да дойде за по-малка сума.

2. По-добър треньор от Моуриньо НЯМА!!! Когато друг треньор хване Порто и за 2 сезона спечели Лига Европа и после ШЛ може да ми ги разправяш тези врели-некипели. Или пък питай Морати колко точно му струваше ШЛ през 2010! Видяхме ги големите траньори на Барселона, като Рийкард, какво направиха. 99% съм сигурен че същото ще стане и с Гуардиола, когато реши да се завърне. Моуриньо се е доказал колко добър треньор е и такива коментари са ми мега смешни. В света има може би само още 1 или 2-ма като него- Липи, Хицфелд и донякъде Хидинг.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 17 дек 2012 17:26

Между другото, във фен страницата на Реал Мадрид във фейсбук, един коментар ми направи много силно впечатление :

"Жозе накара Реал да се промени, но Реал не успя да стори същото с Жозе и то вината не е в клуба."

:roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 17 дек 2012 17:41

Madridist написа:Между другото, във фен страницата на Реал Мадрид във фейсбук, един коментар ми направи много силно впечатление :

"Жозе накара Реал да се промени, но Реал не успя да стори същото с Жозе и то вината не е в клуба."

:roll:

Интересно мнение... не мога да разбера в каква посока само е изказано :roll: Какво точно не се е променило, а е трябвало? :?

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 17 дек 2012 17:52

Най-добре, да сложа целия цитат, защото наистина така извадени думи от контекста звучат многозначно.

Вики, ако друг тренер беше начело бих го приел някак си, но по дяволите - Моуриньо постигна най-голямата си победа като треньор на Реал. Той промени Реал структурно, спечели войната с Валдано и накара Перес да промени мисленето си, случи се нещо за пръв път в 110-годишната ни история - треньорът стана фактор, всичко е в неговите ръце, от него зависи всичко. А Нашият продължава да твърди, че Клубът не прави достатъчно за него! Срам! За такива условия биха си мечтали десетки треньори - да притежават цялата власт в най-великия отбор в историята на футбола.

Жозе накара Реал да се промени, но Реал не успя да стори същото с Жозе и то вината не е в клуба. След като бяхме свалили Барселона от върха, можеше да се намалят словесните нападки спрямо тях и да се набляга единствено на усъвършенстването на единствения ни слаб детайл - играта срещу затворените съперници!

;)

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 17 дек 2012 18:03

Madridist написа:Най-добре, да сложа целия цитат, защото наистина така извадени думи от контекста звучат многозначно.

Вики, ако друг тренер беше начело бих го приел някак си, но по дяволите - Моуриньо постигна най-голямата си победа като треньор на Реал. Той промени Реал структурно, спечели войната с Валдано и накара Перес да промени мисленето си, случи се нещо за пръв път в 110-годишната ни история - треньорът стана фактор, всичко е в неговите ръце, от него зависи всичко. А Нашият продължава да твърди, че Клубът не прави достатъчно за него! Срам! За такива условия биха си мечтали десетки треньори - да притежават цялата власт в най-великия отбор в историята на футбола.

Жозе накара Реал да се промени, но Реал не успя да стори същото с Жозе и то вината не е в клуба. След като бяхме свалили Барселона от върха, можеше да се намалят словесните нападки спрямо тях и да се набляга единствено на усъвършенстването на единствения ни слаб детайл - играта срещу затворените съперници!

;)

Така написано вече е доста по ясно. И съм съгласен с това. Но някак си не виждам как това е причината за резултатите на отбора сега. Словестните нападки спрямо Барселона не би трябвало да влияят на нашите играчи. А и както виждаме от другата страна нещата са същите- даже там определени играчи си позволяват да го правят това и като гледам това не на колектива им- напротив!

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 18 дек 2012 13:38

UltraBlue написа:Аз лично с почти нищо от изброеното по-горе не съм съгласен.
1. Не се сещам за много отбори, на които президентоте да са им "футболни" хора. Може би само Байерн Мюнхен ми идва в съзнанието сега. Питай феновете на един Аресенал например какво мислят за многомилионни трансфери и успехи на отбора си. Дори вие от Барселона, въпреки силната школа, всяко лятото хвърляте сериозни пари за трансфери. Фабрегас, Санчес, Вия, Алба, Ибра, Сонг. Да, в Реал понякога се дават повече пари, но просто играчите които се вземат струват толкова. Роналдо си е избил парите за трансфера с лихвите вече. Кака не пасна на отбора, но когато дойде в Реал беше име и нямаше как да дойде за по-малка сума.

2. По-добър треньор от Моуриньо НЯМА!!! Когато друг треньор хване Порто и за 2 сезона спечели Лига Европа и после ШЛ може да ми ги разправяш тези врели-некипели. Или пък питай Морати колко точно му струваше ШЛ през 2010! Видяхме ги големите траньори на Барселона, като Рийкард, какво направиха. 99% съм сигурен че същото ще стане и с Гуардиола, когато реши да се завърне. Моуриньо се е доказал колко добър треньор е и такива коментари са ми мега смешни. В света има може би само още 1 или 2-ма като него- Липи, Хицфелд и донякъде Хидинг.

1. Не понякога, а винаги дават пари. Стигна се до парадокса, че и бацил няма да им се продаде за по-малко от 20млн.
2. Роналдо си е избил парите още първия сезон - прав си. Кака ? Бензема(35млн) ? Мамаду Диара(20млн ако не се лъжа) ? Ласана Диара (20млн) ? Така се прави бизнес, а не футбол ;) Един Бензема беше абсолютно ненужен при наличието на Негредо.
3. Има ли нужда да напомням какви играчи имаше Порто ? Или какъв калитарски жребий имаше в ШЛ ? Това ми се струва се забравя много лесно.
4. Интер имаха доста добри играчи... Стабилен вратар, голаджия (Милито), Супер голаджия (Етоо), стабилна защита(като имена и качества поотделно)...
5. Рийкард е бездарник - няма спор :mrgreen:
6. Не мисля, че Барса е най-добре управлявания клуб - за мен това е Байерн, и през последните години Дортмунд (изграждат, а не купуват)

Пак казвам - това е моето мнение ;) Просто водя дискусия и не споря ;) Лек ден !

Върни се в “Реал Мадрид”