UltraBlue написа:Аз лично с почти нищо от изброеното по-горе не съм съгласен.
1. Не се сещам за много отбори, на които президентоте да са им "футболни" хора. Може би само Байерн Мюнхен ми идва в съзнанието сега. Питай феновете на един Аресенал например какво мислят за многомилионни трансфери и успехи на отбора си. Дори вие от Барселона, въпреки силната школа, всяко лятото хвърляте сериозни пари за трансфери. Фабрегас, Санчес, Вия, Алба, Ибра, Сонг. Да, в Реал понякога се дават повече пари, но просто играчите които се вземат струват толкова. Роналдо си е избил парите за трансфера с лихвите вече. Кака не пасна на отбора, но когато дойде в Реал беше име и нямаше как да дойде за по-малка сума.
2. По-добър треньор от Моуриньо НЯМА!!! Когато друг треньор хване Порто и за 2 сезона спечели Лига Европа и после ШЛ може да ми ги разправяш тези врели-некипели. Или пък питай Морати колко точно му струваше ШЛ през 2010! Видяхме ги големите траньори на Барселона, като Рийкард, какво направиха. 99% съм сигурен че същото ще стане и с Гуардиола, когато реши да се завърне. Моуриньо се е доказал колко добър треньор е и такива коментари са ми мега смешни. В света има може би само още 1 или 2-ма като него- Липи, Хицфелд и донякъде Хидинг.
1. Не понякога, а винаги дават пари. Стигна се до парадокса, че и бацил няма да им се продаде за по-малко от 20млн.
2. Роналдо си е избил парите още първия сезон - прав си. Кака ? Бензема(35млн) ? Мамаду Диара(20млн ако не се лъжа) ? Ласана Диара (20млн) ? Така се прави бизнес, а не футбол

Един Бензема беше абсолютно ненужен при наличието на Негредо.
3. Има ли нужда да напомням какви играчи имаше Порто ? Или какъв калитарски жребий имаше в ШЛ ? Това ми се струва се забравя много лесно.
4. Интер имаха доста добри играчи... Стабилен вратар, голаджия (Милито), Супер голаджия (Етоо), стабилна защита(като имена и качества поотделно)...
5. Рийкард е бездарник - няма спор
6. Не мисля, че Барса е най-добре управлявания клуб - за мен това е Байерн, и през последните години Дортмунд (изграждат, а не купуват)
Пак казвам - това е моето мнение

Просто водя дискусия и не споря

Лек ден !