Малага - Реал Мадрид 0:4 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Малага - Реал Мадрид 0:4 (FT)
Е пак си беше 1т. , но аз го написах това "само" в смисъл, че вече трябва да се увеличава разликата, не да намалява. 
Честито на феновете на Реал 
Много съм доволен от първото полувреме. Здрава преса,непрекъснато тичане,пълна концентрация, убийствена ефективност при гола. И най-важното - спокойствие и увереност. Такъв Реал Мадрид ми доставя удoволствие - който е сигурен в успеха от първата до последната минута. Никаква припряност, никаква нервност, никакво излишно напрежение. Честита победа на всички
ПС. А Роналдо показа, че може да вкарва голове и с движения от каратето
ПС. А Роналдо показа, че може да вкарва голове и с движения от каратето
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
След 11 си хеттрик за Реал Мадрид, вижте какво заяви Кристияно Роналдо :
„Да, много съм доволен, че вкарах 3 гола, но няма да взема топката, защото нямам място вкъщи” пошегува се той. „Дори и да не бележа обаче, пък ще бъда доволен, след като отборът побеждава. В някои мачове аз подавам за головете, в други съотборниците ми подават и точно това означава да си силен отбор” добави португалецът.

„Да, много съм доволен, че вкарах 3 гола, но няма да взема топката, защото нямам място вкъщи” пошегува се той. „Дори и да не бележа обаче, пък ще бъда доволен, след като отборът побеждава. В някои мачове аз подавам за головете, в други съотборниците ми подават и точно това означава да си силен отбор” добави португалецът.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
[offtopic]Защо Божко и Зидан вече не пишат?
[/offtopic]
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100- shotgun blues
- Контакти:
Re: Малага - Реал Мадрид 22.10, 21:00
Merengue написа:shotgun blues написа:![]()
аз на мача със Сантандер написах че няма да пиша няколко мача,така и правя ,няма да пиша и следващите няколко мача да не преча
hajitsu мерси за смеха
Шотгънче, не те знам какво си писал на мача със Сантандер, но си спомням, че следващия мач срещу Райо Валекано след като поведоха в началото изскочи от дупката и изписа едни фермани против отбора. Реал Мадрид за твое нещастие биха 6:2 и ти отново се прибра по дупките. И предвид поредицата от победи си седеше там, очаквайки с трепет следващия мач, който Реал Мадрид няма да спечели за да получиш свята една минута внимание. И прощавай за острия тон, все пак твоя любим отбор снощи не успя да спечели и съм сигурен, че днес не ти е най-добрия ден в годината.
прав си мача с Райо Валекано ми е последния,но дори и РЕАЛ да падне следващите 5 поредни мача аз пак няма да пиша уверявам те.Аз мнението не съм си го променил и няма да го направя докато РЕАЛ не спечели нещо голямо,защото сам знаеш че РЕАЛ може и да побеждава в много мачове ,но накрая пак може да не спечели голям трофей,докато това не се промени аз си оставам недоволен и плюещ по отбора фен
с Атлетико Мадрид или Севиля незнам кога са,дотогава
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
hajitsu написа:[offtopic]Защо Божко и Зидан вече не пишат?![]()
[/offtopic]
Щото съм в Франция и нямам много време да пиша
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
Честита победа! Страхотно първо полувреме! Хубава игра и това, което ме радва най-много бе, че отборът игра с мнооого настроение
Подобно на вас и аз искам да виждам такъв РЕАЛ 
- UNBEATABLE
- Контакти:
TodorT написа:Честита победа! Страхотно първо полувреме! Хубава игра и това, което ме радва най-много бе, че отборът игра с мнооого настроениеПодобно на вас и аз искам да виждам такъв РЕАЛ
Нещо да кажеш за Роналдо? не може при един слаб мач да го сравниш с тревата, а при силен да си премълчиш.