Aлкоркон - Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Neo M
Контакти:

Re: Aлкоркон - Реал Мадрид

Мнениеот Neo M » 28 окт 2009 00:56

Ticha написа:Реал натискат много здраво. :lol: Ако успеят да направят 4-1, мисля че имат големи шансове за реванша.

Мисля, че грешиш- в първите кръгове за купата на краля се играе в един мач, така че Реал май няма да имат възможност за поправителен.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 28 окт 2009 00:58

След като изгледах целия мач,мога да кажа,че той не се реши на терена,а някъде другаде. Убеден съм,че някой човечец в момента заспива като милионер.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 28 окт 2009 00:59

убеден съм че не си прав понеже ще има разследване и в момента доста се следят тези работи със залозите ;)
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 28 окт 2009 01:02

Neo M написа:
Ticha написа:Реал натискат много здраво. :lol: Ако успеят да направят 4-1, мисля че имат големи шансове за реванша.

Мисля, че грешиш- в първите кръгове за купата на краля се играе в един мач, така че Реал май няма да имат възможност за поправителен.

Преди образуването на Примера Дивисион през 1928 г., са използвани различни формати, включително и разделение на клубовете по групи. За разлика от английската ФА Къп, участието на отбори е ограничен. Само клубовете от Примера Дивисион, Сегунда А, около двадесет и три отбора от Сегунда Б, и Шампиона на Терсера Дивисион участват в надпреварата. В ранната фаза на турнира победителят се излъчва в една среща, като домакин е отборът от по-ниска дивизия. Кръговете от 1/32, 1/16, 1/4 финалите и полу-финалите се играят от по две срещи, при разменено домакинство. Финалът се играе в една среща на неутрален терен. Победителя се изправя срещу Шампиона от Примера Дивисион в спор за Суперкупата на Испания, както и представя Испания в турнира за Купата на УЕФА в следващия сезон.
http://bg.wikipedia.org/wiki/Купа_на_краля_(футбол)
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 окт 2009 01:03

originalni.be написа:убеден съм че не си прав понеже ще има разследване и в момента доста се следят тези работи със залозите ;)

Трудно за доказване.
Играхме с втория състав, явно се очертава като традиция да губим от алби отбори за купата, футболистите бойкотираха треньора - оправдания десетки ;), но мача мирише доста сериозно.
Изображение

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 28 окт 2009 01:04

То и Роналдо мирише но какво да се прави :Д хахаха
случват се подобни работи добре че напоследак само на Реал де не и на Барса :)
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 28 окт 2009 01:06

И така: "Да живее републиката! Долу краля!" /и прехвалените му ягоди/Изображение
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 28 окт 2009 01:08

originalni.be написа:убеден съм че не си прав понеже ще има разследване и в момента доста се следят тези работи със залозите ;)

:roll: Който плаща,той поръчва музиката. Във футболът това са спонсорите. А на Реал спонсори са .... 8-) Знам,че звучи "сашодиковски",но няма как да стане това хора,подобни на нас,които пишат във форума на гонг да вкарат 4 гола на професионален клуб и да не получат нито един за 90 минути. Все пак аз приемам мнението ти,нормално е да се радваш на такава загуба на отбор,който не харесваш,предполагам на твоето място щях да постъпя по аналогичен начин.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 28 окт 2009 02:40

мм значи какво стигнахме до извода че Реал са продали мача ;)
така де ти и последните 2 ги продадоха за това и в края на сезона пак ще се радват за успехите на Барса :?: :?: :?:
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 28 окт 2009 03:08

Откакто bwin застана на фланелките, Реал мине не мине, и записва някакви такива мачове.
Същата е историята и с Милан. Няма да забравя, когато bwin застана на фланелките им, как в първият сезон с този спонсор, Минал упорито не успяваше да си взима домакинските мачове, независимо, с кой играеше. И там доста пари са паднали. Този сезон пък, Милан го играе на "обръщачки".
Няма как - футболът в последните години страшно се промени с тези букмейкърски къщи. А което е пълен абсурд за мен - да седят и на фланелките на футболните отбори. Но парата в днешно време командва парада.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Реал Мадрид”