Тогава ще го мислим, днес си беше изнасливане без вазелин :)))RMCF написа:zdravkos написа:дръж се серизоно и не генеритай офтопик, че изпадаш в засада :)))
Е къв офтопик, след месец пак идваме на вашата нива. Приготвяй вазелина отсега. :)
Ла Лига: Реал Мадрид - Барселона - 0:4 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ла Лига: Реал Мадрид - Барселона, Събота от 22:00 ч.

zdravkos написа:Тогава ще го мислим, днес си беше изнасливане без вазелин :)))
Мхм, отборчето му 15 години не може да хване ред и той трябва да се радва при победи на други отбори. Типичен лузър.
RMCF написа:zdravkos написа:Тогава ще го мислим, днес си беше изнасливане без вазелин :)))
Мхм, отборчето му 15 години не може да хване ред и той трябва да се радва при победи на други отбори. Типичен лузър.
Не знам как и от къде реши, че се радвам? Цитирах един коментар, и нищо повече ;)
Продължаваш с офтопика, започна и да обиждаш ... не забреавяй да миниш през банята да се измиеш!
Лека от мен.

Фен на лузъра ли се подиграва .. :lol: много болка сме причинили на много хора последните години..
RM3313 написа:Фен на лузъра ли се подиграва .. :lol: много болка сме причинили на много хора последните години..
Мда, разбирам фенове на Барса или Сити примерно да го правят е нормално. Смисъл, дори фен на Шериф Тираспол бих разбрал да го прави. :lol: :lol: Ама точно фен на отбора, който 15 години все още не може да хване ред е несериозно.
Най-големия като падне и наизлизат всякакви плъхове да злорадстват,които си драл години наред.
Тотално сбъркана селекция от Дедо това лято. Взеха се трима нападателя и нито един халф или защитник. Двамата чернички френски ментета в центъра на терена и сами по себе си са куци и некадърни, какво остава като са в комбинация. Те са си точно за френски средняк от Лига 1 от където ги взехме. Не показаха и грам развитие откакто са в Реал. В комбинация с другото френско менте отпред става още по-лошо. Ми то по-добре Родриго да играе, вместо Мбапе.... Да не отваряме въпрос за четвъртото френско менте отляво на защитата, който е супер безличен играч и изобщо едва ли някой ще го помни, че е бил в Реал. Случайно ли е, че и четирите ментета са бледолики? Според мен не.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Като почна проекта Галактико броях колко са испанци и колко чужденци.
Днес броя колко са бели и колко са черни.
Вече приличаме на националния на Франция. В днешния мач бели бяха Лунин, Васкес и Валверде. Ако от някъде вземем вратар чернокож съм готов да хвана бас, че ще и мачове в които ще приличаме на националния на Нигерия
Днес броя колко са бели и колко са черни.
Вече приличаме на националния на Франция. В днешния мач бели бяха Лунин, Васкес и Валверде. Ако от някъде вземем вратар чернокож съм готов да хвана бас, че ще и мачове в които ще приличаме на националния на Нигерия
- Furious_Monk
Честито на феновете на Барселона.
Аз не съм на мнение, че игрово не ни смачкаха, просто си поиграхме на руска рулетка и куршумът заседна в нашата глава. След втория гол, бе просто ритане на безжизнен труп.
Хубаво каталунците са тренирали изкуствени засади, но никой не може да ме убеди ,че една защита може да прецезира чак толкова много действията си, особено при първия отменен гол на Мбапе. След като мачът е свършил, детайлите които биха го изменили в друга посока вероятно нямат кой знае какво значение, но те все пак съществуват, което показва, че всъщност не е било никак леко на каталунците на терена.
От години критикувам Анчелоти и ще продължа да го правя. Това че е спечелил тези титли не означава , че трябва да го харесвам.Човекът просто си пази работата.
Но във вчерашният мач има нещо и за което да се похвали.Не вярвам, че е правилно да си затвориш очите за нещо добро което е направил човек когото не харесваш. Затвори по впечатляващ начин Ямал.
Както казах, след вторият гол, положението бе- мач, какъв мач...
В Джуд и Килиан аз предпочитам и избирам да вярвам. Колкото и милиони да печели даден човек, той си остава такъв с всички ни общи слабости, дано да се освободят по-бързо от проблемите които ги тормозят психически и да покажат възможно най-скоро най-доброто на което са способни.
Аз не съм на мнение, че игрово не ни смачкаха, просто си поиграхме на руска рулетка и куршумът заседна в нашата глава. След втория гол, бе просто ритане на безжизнен труп.
Хубаво каталунците са тренирали изкуствени засади, но никой не може да ме убеди ,че една защита може да прецезира чак толкова много действията си, особено при първия отменен гол на Мбапе. След като мачът е свършил, детайлите които биха го изменили в друга посока вероятно нямат кой знае какво значение, но те все пак съществуват, което показва, че всъщност не е било никак леко на каталунците на терена.
От години критикувам Анчелоти и ще продължа да го правя. Това че е спечелил тези титли не означава , че трябва да го харесвам.Човекът просто си пази работата.
Но във вчерашният мач има нещо и за което да се похвали.Не вярвам, че е правилно да си затвориш очите за нещо добро което е направил човек когото не харесваш. Затвори по впечатляващ начин Ямал.
Както казах, след вторият гол, положението бе- мач, какъв мач...
В Джуд и Килиан аз предпочитам и избирам да вярвам. Колкото и милиони да печели даден човек, той си остава такъв с всички ни общи слабости, дано да се освободят по-бързо от проблемите които ги тормозят психически и да покажат възможно най-скоро най-доброто на което са способни.
Последна промяна от Furious_Monk на 28 окт 2024 09:14, променено общо 1 път.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
- Furious_Monk
zdravkos написа:Тогава ще го мислим, днес си беше изнасливане без вазелин :)))RMCF написа:zdravkos написа:дръж се серизоно и не генеритай офтопик, че изпадаш в засада :)))
Е къв офтопик, след месец пак идваме на вашата нива. Приготвяй вазелина отсега. :)
Извинявам се за двойното... или просто харесваш много повече Барселона като философия на игра или не може да преодолееш болката от загубите в последните ни срещи.
А може би ситуацията с ТАА ти напомня на тази с Оуен и Макманамън.
Не знам, просто с времето разбрах, че колкото повече ни бият под лидерството на Перес, толкова по-силни се връщаме след това... защото това, което най-много ме впечатли в него е волята му , толкова много грешки допусна и пак остана начело...това ми дава пълна представя какво представлява Реал Мадрид, тотален отказ от това да бъде подчинен, на правила, на желания, на нужди, резултати и интереси.
Ако вие не можете да опазите най-добрите си играчи, ние ли да го направим за вас?
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.