Защо не можем да играем срещу отбори с жълти екипи, на някой прави ли му впечатление?
Проблемите иначе на отбора сме ги повтаряли много пъти, но наистина примерно днес един Рюдигер игра много мотивирано и ще бъда доволен, ако го вземем като свободен агент.
При допуснатите голове имаше сериозни грешки в защита, но най-скандалното беше, когато Модрич пазеше точно Рюдигер.
ШЛ: Реал Мадрид - Челси - 2:3 FT (5:4 agg)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Реал Мадрид - Челси - 2:3 FT (5:4 agg)
Един Пау Торес е в пъти по-добър вариант във всяко едно отношение. По-добър, по-евтин като заплата и по-млад.
LaRgO написа:Един Пау Торес е в пъти по-добър вариант във всяко едно отношение. По-добър, по-евтин като заплата и по-млад.
И аз харесвам него, бях го писал преди, когато той беше вариант с Кунде, но Пау Торес просто ми е много любим футболист.
По едно време беше сред спряганите имена, но колко е било реално. Силно се надявам да го вземат лятото, но при тази неадекватна трансферна политика не е много вероятно.
-
emerson1leao
Айде стига глупости. Преди щастливия ви гол, можехте да падате вече с 0-5 ако не бяха пропуските на Челси и можеше да се повтори мача ви срещу Барса преди 3 седмици. Не знам какво се превъзнасяте, но с такава игра Сити ще ви отнесе с хандбален резултат. Първият мач подарени голове, особено на Менди, сега пак късмет в ключови ситуации. Реално трябваше да отпаднете още срещу ПСЖ. :)
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:
Тоз пък, пий един чай и се успокой. Ще се пръснеш от злоба.
Превъзнасяне няма, всеки от нас знае какви са проблемите в клуба и на терена, както виждаш има хора, които дори не гледат мачове на отбора и се аргументираха.
Ние в първият мач нямахме ли ситуации за 1-5?
Реално или не - Реал Мадрид успя да отстрани отбори като ПСЖ и Челси, нещо което едва ли сме очаквали преди сезона с оглед ''селекцията''.
Ние в първият мач нямахме ли ситуации за 1-5?
Реално или не - Реал Мадрид успя да отстрани отбори като ПСЖ и Челси, нещо което едва ли сме очаквали преди сезона с оглед ''селекцията''.
-
emerson1leao
Признайте си че късмета ви покрива в ключови моменти в ШЛ и приключваме въпроса. Че вие имате повече титли там отколкото в Испания след 2000 година. И тук идваме до извода, че няма как да ми кажете че ШЛ е по-лесна за спечелване от титлата в Испания. За едното се иска постоянство, което няма как да бъде покрито от късмет, за другото се изисква именно късмет в ключовите моменти, който неизменно беше на ваша страна.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:
- paceto
- Контакти:
Стига си повтарял късмет, та късмет все едно вие биете без късмет. Не виждаш ли колко нелепо звучи или викаш мача ви срещу Леванте например от преди 3 дни не е късмет? Във футбола ако нямаш късмет няма да вкараш голове и резултатите ще са все с по 1:0, 0:0.
Във всеки един мач си има късмет и грешки, а тези грешки са породени от късмет понеже един футболист може да сбърка само един, два пъти фатално, което да доведе до гол на противника или до гол за твоя отбор. Без късмет в спорта не може.
Във всеки един мач си има късмет и грешки, а тези грешки са породени от късмет понеже един футболист може да сбърка само един, два пъти фатално, което да доведе до гол на противника или до гол за твоя отбор. Без късмет в спорта не може.