Малко статистика:
За целият минал сезон взехме 4 точки от 12 възможни срещу Барса и Атлетико. Този, за едва два мача имаме същите показатели. Сега ако си вземем и домакинствата, останалите срещи няма да имат особено значение.
Ла Лига: Барселона - Реал Мадрид - 1:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ла Лига: Барселона - Реал Мадрид - 1:1 FT
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- paceto
- Контакти:
Middlesbrough написа:paceto написа:Точно, че това равенство е равно на победа имайки предвид какви кадрови проблеми имаме с ключови играчи.
В не малко мачове сме играли супер и сме падали, а сега не играхме кой знае какво и взехме точица.![]()
Като цяло слабо Класико и двата отбора не направиха кой знае какво освен ако не броим хаотичните опити за удари от страна на Барса след почивката, което заблуждава, че са имали някакви сериозни шансове за голове.
На Неймар И Меси положенията , не бяха за чист гол така ли Паце![]()
Иначе баси жалкия мач : (
Добре , че беше Иниеста иначе нашите са жив зян : ( , а вие не направихте нищо интерестно в атака , по слаби и от нас
Не съм казал, че сте нямали изобщо положения в мача, а казах, че повечето удари са хаотични, което оставя усещането за големи пропуски. Може би това на Неймар беше по чисто за гол и онова изчистване секунди преди края на Каземиро, а и ние имахме няколко удара преди почивката.
Абе надиграха си ни. При това категорично. Точката си е точка обаче.
Както казах в много други класики сме играли по-добре и сме падали.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
И двата отбора са егати слабите.
Айде ние сме с контузии - ами тея.
Иначе Зидан яко се гаври с Хамес. Мариано за 6 минути избяга повече отколкото Бензема за 85...
Хамес по-добре още сега да се продава, хабим му кариерата на момчето
Айде ние сме с контузии - ами тея.
Иначе Зидан яко се гаври с Хамес. Мариано за 6 минути избяга повече отколкото Бензема за 85...
Хамес по-добре още сега да се продава, хабим му кариерата на момчето
- paceto
- Контакти:
sapio0o написа:Абе надиграха си ни. При това категорично. Точката си е точка обаче.Както казах в много други класики сме играли по-добре и сме падали.
Ако говориш за притежание на топката и че владеят играта е така, ама мен това като цяло не ме интересува.
Те като цяло са си царе на владеене на топката и лично мене това тики-така ме дразни и ме преспива на моменти, въпреки че напоследък по малко го гледаме. Имаха малко повече чисти положения за гол, но като цяло и двата отбора си бяха зле и за нас е оправдано до известна степен, но при тях няма обяснение след като всичките им големи играчи бяха на линия, че дори Иниеста се появи след почивката.
Че и двата отбора бяха зле е факт. Само че ние освен гола нямахме нито едно чисто положение, а през второто нямахме дори атака като хората. За справка те освен гола можеха да вкарат поне още 3, ако не бяха пропуските на Неймар, Иниеста и някои грешно взети решения от Меси.
Аз притежание на топката не гледам. На тях повечето им пасове са между вратаря и защитниците.
Аз притежание на топката не гледам. На тях повечето им пасове са между вратаря и защитниците.
Точка с цената на три, доволен съм! С оглед на проблемите в отборът запазихме разликата, верно малко инфарктно в края на мача, но така е по сладко...Барцилона не я коментирам, имат си фенове, те да го правят

Левски това е България
- Furious_Monk
Иско и Кова направиха сравнително слаб мач, въпреки че имаха някои проблясъци. Марсело и Дани бяха потресаващо слаби, като Карвахалката поне показа прилични прояви в защита, но е имал и много по-забележителни изяви.
Бензема не игра чак толкова потресаващо зле, но като цяло тримцата отпред Роналдо, Бензема и Васкес изобщо не се комбинираха достатъчно ефективно.
Каземиро щеше да ги изяде в средата на терена, почти съм сигурен в това. Той е нещото което липсваше на Реал в този мач, дива и първична агресия, сила, и твърд натиск върху противниковите нападатели.
На няколко пъти Суарес надигра Рамос чрез груба сила и много хъс, нещо което нямаше как да се случи с бичме като Каземиро в средата на терена. Най-малко щеше да е изразходвал доста повече енергия в борбата си с бразилеца. Маркос Йоренте макар да не е много силов играч е адски агресивен и борбен полузащитник, та и той би могъл да се яви като някакво решение за меката ни халфова линия(евентуално в бъдеще).
Бензема не игра чак толкова потресаващо зле, но като цяло тримцата отпред Роналдо, Бензема и Васкес изобщо не се комбинираха достатъчно ефективно.
Каземиро щеше да ги изяде в средата на терена, почти съм сигурен в това. Той е нещото което липсваше на Реал в този мач, дива и първична агресия, сила, и твърд натиск върху противниковите нападатели.
На няколко пъти Суарес надигра Рамос чрез груба сила и много хъс, нещо което нямаше как да се случи с бичме като Каземиро в средата на терена. Най-малко щеше да е изразходвал доста повече енергия в борбата си с бразилеца. Маркос Йоренте макар да не е много силов играч е адски агресивен и борбен полузащитник, та и той би могъл да се яви като някакво решение за меката ни халфова линия(евентуално в бъдеще).
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Хубавото е, че Кроос е много близо до завръщане. Въпреки контузиите извличаме максимума дотук. Лошото е, че имаме много тежки гостувания в следващите седмици. Барса вече играха на Местая, Писхуан, Сан Мамес, Балаидос, а скоро отиват и на Мадригал. Ние тепърва ще играем на тия стадиони.
Слаб мач и за двата отбора, равенството беше логично. Две статични положения и 1:1, точ мач си беше за 0:0. Барса изпуснаха едно чисто положение (Неймар), ние бяхме по-предпазливи, но като цяло не смятам, че каталунците ни надиграха.