Не мога да повярвам, че има футболисти, които играят в Реал Мадрид и нямат желание за игра. Като нямат желание
Такъв селски футбол не съм виждал и в Б група. Никаква идея, никаква свястна атака. Постоянно изсипани топки и това беше.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
LaRgO написа:Не мога да повярвам, че може толкова рязко да ти спадне формата и да не можеш да си я върнеш вече няколко месеца.
Не мога да повярвам, че има футболисти, които играят в Реал Мадрид и нямат желание за игра. Като нямат желаниевратата
Липсата на Роналдо въобще не може да е причина при положение, че играеш срещу последния.
Такъв селски футбол не съм виждал и в Б група. Никаква идея, никаква свястна атака. Постоянно изсипани топки и това беше.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Тая игра не може да е реална. Според мен вече шампионатът е отписан и то не от тази седмица, ами от доста отдавна. Ясно е, че всичко е хвърлено към ШЛ и може би Купата на Краля. Истинското лице на отбора го търсете в тези два турнира.
ehh написа:Тая игра не може да е реална. Според мен вече шампионатът е отписан и то не от тази седмица, ами от доста отдавна. Ясно е, че всичко е хвърлено към ШЛ и може би Купата на Краля. Истинското лице на отбора го търсете в тези два турнира.
sl321 написа:То футболистите имат желание,но ако изсипват топката без разрешение на Моуриньо цял сезон,това значи че той няма влияние над отбора и не може да наложи стила който иска.Аз подозирам че просто той си налага такъв стил на игра.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта