delije_sever написа:Всеки един голям отбор,който е доминирал в Европа е оставял известен с футболните си качества. Имало е и дребни съдийски грешки в тяхна полза, но като цяло са оставали на заден план за неутралния зрител. Само един единствен, ведомствен отбор на УЕФА, който има две служебни ШЛ, добутаха го до финал да играе по най-наглия начин е известен повече с цирковите си качества, симулациите и съдийските подаръци. Хората,които са за този отбор нямат вина, предполагам всеки един на тяхно място щеще да се държи като тях и да защитава целия този панаир. Само,че аз имам няколко въпроса които така и не мога да намеря отговори :
1)Защо говорим, какво говорил Моуриньо след мача, а нито дума за Гуардиола преди мача. Как обиди Моуриньо и коментираше съдийството.
2)Каква е тази извратена философия, да отговаряш на дефанзивен футбол със симулации . Катеначото е футболна тактика, а симулациите са наказауеми.... естествено ако не си с Уницеф на гърдите. Да не говорим,че е пълен позор, хора като Дани Алвеш, Бускетс,Педро,Масчерано, бияч като Валдес, да носят Уницеф на фланелките си.
3)Другото нещо, било,че Реал Мадрид играли грубо и симулациите били следствие на тяхната груба игра. Следствие,ама едното на другото. Аз също гледах първия полуфинал, и си спомням,че най-големите грубости от футболисти на Реал Мадрид,(настъпването на Марсело върху Педро, влизанията на Адбеайор) бяха след, а не преди симулациите на Педро и Бускетс. Така де, поне като ти вадят картони да има някаква причина. Да не говорим,че всеки,коментираше смешния червения картон на Пепе, напълно измислен, но на много хора им е убягнала ето тази ситуация - http://www.youtube.com/watch?v=0E6v-An5JXw&feature=player_embedded. Какво става тук. Ами същото,което между Педро и Арбелоа през първото полувреме. Но тук е с обратен знак и няма картон за Дани Алвеш,който щеще да му е втори. Е и футболистите на Реал Мадрид, не заобикалят рефера, а Касийяс не тича до него да му ръкомаха с ръце и да обяснява какво е видял.
4)Чак днес разбрах,защо всички,които не обичаме цирковете сме хейтъри и завистници, след си направих един много прост опит. Предлагам на всеки един от вас да го направи. Напишете в Гугъл - "красив футбол" и вижте какво излиза. След това напишете "циркова група" и да видим, колко от вас ще са изненадани.
+1000000000 Доживях да чуя едно хубаво мнение!И за 4)И аз исках да проверя нещо написах "циркова трупа",също и "циркова група" и си казах "Ето и Гугъл е разбрал истината"

[/offtopic]

[/center]