Барселона - Реал Мадрид 1:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tedy_Genchev
Контакти:

Re: Барселона - Реал Мадрид 1:1 (FT)

Мнениеот Tedy_Genchev » 05 май 2011 16:32

delije_sever написа:Всеки един голям отбор,който е доминирал в Европа е оставял известен с футболните си качества. Имало е и дребни съдийски грешки в тяхна полза, но като цяло са оставали на заден план за неутралния зрител. Само един единствен, ведомствен отбор на УЕФА, който има две служебни ШЛ, добутаха го до финал да играе по най-наглия начин е известен повече с цирковите си качества, симулациите и съдийските подаръци. Хората,които са за този отбор нямат вина, предполагам всеки един на тяхно място щеще да се държи като тях и да защитава целия този панаир. Само,че аз имам няколко въпроса които така и не мога да намеря отговори :

1)Защо говорим, какво говорил Моуриньо след мача, а нито дума за Гуардиола преди мача. Как обиди Моуриньо и коментираше съдийството.

2)Каква е тази извратена философия, да отговаряш на дефанзивен футбол със симулации . Катеначото е футболна тактика, а симулациите са наказауеми.... естествено ако не си с Уницеф на гърдите. Да не говорим,че е пълен позор, хора като Дани Алвеш, Бускетс,Педро,Масчерано, бияч като Валдес, да носят Уницеф на фланелките си.

3)Другото нещо, било,че Реал Мадрид играли грубо и симулациите били следствие на тяхната груба игра. Следствие,ама едното на другото. Аз също гледах първия полуфинал, и си спомням,че най-големите грубости от футболисти на Реал Мадрид,(настъпването на Марсело върху Педро, влизанията на Адбеайор) бяха след, а не преди симулациите на Педро и Бускетс. Така де, поне като ти вадят картони да има някаква причина. Да не говорим,че всеки,коментираше смешния червения картон на Пепе, напълно измислен, но на много хора им е убягнала ето тази ситуация - http://www.youtube.com/watch?v=0E6v-An5JXw&feature=player_embedded. Какво става тук. Ами същото,което между Педро и Арбелоа през първото полувреме. Но тук е с обратен знак и няма картон за Дани Алвеш,който щеще да му е втори. Е и футболистите на Реал Мадрид, не заобикалят рефера, а Касийяс не тича до него да му ръкомаха с ръце и да обяснява какво е видял.

4)Чак днес разбрах,защо всички,които не обичаме цирковете сме хейтъри и завистници, след си направих един много прост опит. Предлагам на всеки един от вас да го направи. Напишете в Гугъл - "красив футбол" и вижте какво излиза. След това напишете "циркова група" и да видим, колко от вас ще са изненадани.

+1000000000 Доживях да чуя едно хубаво мнение!И за 4)И аз исках да проверя нещо написах "циркова трупа",също и "циркова група" и си казах "Ето и Гугъл е разбрал истината" :lol: :lol: :lol:
Китай е болнав спящ тигър. Но когато се събуди, светът ще затрепери. — прозрение изказано през 1803 г.-Наполеон Бонапарт
LOVE REAL MADRID CLUB DE FUTBOL <3!

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 05 май 2011 18:05

[offtopic]Изображение[/offtopic]
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 05 май 2011 20:09

hajitsu написа:[offtopic]Изображение[/offtopic]

Хаха, фотошопа яко е играл :lol:
Последна промяна от TheBest007 на 05 май 2011 20:11, променено общо 1 път.
Изображение
ImageImageImage
KРАЛ КАРЛЕС :!:

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 05 май 2011 20:10

Аз като напиша "красив футбол" и ми излиза това:

Легендарният бразилец Тостао: Красив футбол? Това е Меси!

- Дали “жого бонито” (б. а. - красивият футбол), вече е само спомен?

- Не бих казал, че е напълно изчезнал, но е все по-малко в световен мащаб. На това световно първенство имаше красив футбол единствено тогава, когато топката бе в краката на Лионел Меси. Начинът, по който той я владее, дриблира, подава и стреля е истинска наслада за окото.
Изображение
ImageImageImage

Потребителски аватар
Tedy_Genchev
Контакти:

Мнениеот Tedy_Genchev » 05 май 2011 22:14

TheBest007 написа:Аз като напиша "красив футбол" и ми излиза това:

- Не бих казал, че е напълно изчезнал, но е все по-малко в световен мащаб. На това световно първенство имаше красив футбол единствено тогава, когато топката бе в краката на Лионел Меси. Начинът, по който той я владее, дриблира, подава и стреля е истинска наслада за окото.

А като напишеш циркова група,ти излиза любимия ти отбор
Китай е болнав спящ тигър. Но когато се събуди, светът ще затрепери. — прозрение изказано през 1803 г.-Наполеон Бонапарт
LOVE REAL MADRID CLUB DE FUTBOL <3!

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 05 май 2011 22:19

Tedy_Genchev написа:
TheBest007 написа:Аз като напиша "красив футбол" и ми излиза това:

А като напишеш циркова група,ти излиза любимия ти отбор

Да, нещо дело на долни хейтъри и завистници. ;) Айде радвайте се! :lol:
Изображение
ImageImageImage

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 05 май 2011 22:35

delije_sever написа:Всички са завистници, и собствениците на youtube и на google. Всички, които не обичат цирковете, симулациите, женския футбол и падането на кеглите. Повече от отбор 4-3-3-3 :lol:

Айде вярвай си :lol: :lol: Разрешавам ти :lol: :lol:
Изображение
ImageImageImage

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 05 май 2011 22:37

delije_sever написа:Всички са завистници, и собствениците на youtube и на google. Всички, които не обичат цирковете, симулациите, женския футбол и падането на кеглите. Повече от отбор 4-3-3-3 :lol:

Не съм фен на Барса, опазил ме Господ!
Но чувам само мрънкане от РМ. Нима не симулират, нима не са касапи тези на Моу? В 5 мача авкарват 2 гола в редовното време и кой е виновен?
Сигурното Папата е виновен или не им стига бюджета? Вече в България има по- малко мрънкане и обвинения отколкото в Ел Класико..
[center][/center]

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 05 май 2011 22:55

TheBest това гиф-че с Роналдо може да го махнеш, изглеждаш доста жалък, ако искаш да кажеш, че е симулация... Залагам си апартамента, че тук има докосване!

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 05 май 2011 22:56

UNBEATABLE написа:TheBest това гиф-че с Роналдо може да го махнеш, изглеждаш доста жалък, ако искаш да кажеш, че е симулация... Залагам си апартамента, че тук има докосване!

С един приятел спорихме дали е симулация ;) Сложих го тук за мнения, и според мен има докосване... Ама щом искате ще го махна. :)
Последна промяна от TheBest007 на 05 май 2011 22:59, променено общо 1 път.
Изображение
ImageImageImage

Върни се в “Реал Мадрид”